Nyilvánvalóan egy közönséges pénzmosási akcióról van szó. Ennek lényege, hogy 35 millió dollár értékben egy “kötöttsegély-hitelmegállapodást” kötnek a csóró szigetországgal. Ez azt jelenti magyarul, hogy kihelyeznek 10 milliárd forintnak megfelelő dollárt, amelyet megkap a Zöld-foki Köztársaság, amely ezt a pénzt kizárólag a hitelt nyújtó “magyar kormány” által meghatározott célra fordíthatja, s a meghatározott magyar cégektől rendelheti meg az ellenértéket. Ezek a rohadék, mocsok, oligarcha, Orbán-stróman köcsögök a történetben “a magyar gazdasági szereplők”. Ezek százszoros túlszámlázással elkészítenek majd valami fost a szerencsétlen zöld-fokiaknak, ez lesz az ő “hasznuk” a bizniszből, ha kapnak érte egyáltalán valamit. Vagy a Mészáros pestises disznóiból vagy a Tiborcz vaksi lámpáiból vagy valami hasonló nagy mocsokságból. Orbán pedig a strómanokon keresztül a Zöld-foki Köztársaság érintésével zsebre vágja a 10 milliárd forintot és eltűnik. Mennek egy afrikai országgal tovább...

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: Grafix69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Grafix69
Na akkor mindenki figyelmébe , kb így megy ez ma Magyarországon , és ezt szabadon megtehetik ezek a tetvek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@verőce21: ma 09:24; Már nem jó az Unió? Eleget lopott már a fidesz bűnbanda? Védeni kell a lopott zsákmányt, mert már rájöttek? Ne félj a szar is ki lesz belőlük rázva!
advocat
@verőce21: Ha nem lenne "nyugat" éhenhalnál. Mert már a világhírű makói hagymát is Hollandiából, Egyiptomból, Ausztriából hozzuk. És ez csak egy példa.
advocat
@1magyar: Mit? Konkrétabban. Ha lehet kérni.
Aki Én
@verőce21: Pontosan melyik is az az eset amikor a nyugat úgy ad nekünk pénzt, hogy azt az általa megjelöltekre kell költeni?
Ha elég hülye vagy, akkor arra célzol, hogy az nyugat támogatja a fejlődésünket.
Vagy arra, hogy olcsóbban termelünk mint nyugaton.
1magyar
@advocat: Én pld. nyugat támogatása nélkül nőttem fel, de sokmillióan még, szerintem te is.
Nem haltam éhen,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.