Az összevonás után az Echo Tv-nél is várható jelentős, de nem ilyen arányú létszámcsökkentés, mint a Hírt Tv-nél.

Leszedték a Hír Tv tábláját a szentendrei úti épületről. Kezdődik a nagy átalakítás – írja a Magyar hang.

A lap szerint a magazinműsorok egy részét néhány napig még a régi bázison veszik fel, aztán a televízió teljesen áttelepül az Echo Tv modernebb központjába.

A munkatársakkal péntek délelőttig hivatalosan semmit sem közöltek, ám a televízió dolgozói nagylétszámú leépítésre készülnek,

azt valószínűsítik, hogy a régi kollégák döntő többségétől megválnak.

Leszedték a Hír Tv tábláját

A Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) tulajdonában és kezelésében lévő hírtelevíziók összeolvadásával leköszönnek az Echo Tv vezetői – olvasható a Világgazdaság oldalán.

Mészárosné Kelemen Beatrix a Life TV és Ozone TV országos életmódcsatornák elnöki teendőit veszi át a közeljövőben, Vaszily Miklós – aki idén január óta a TV2 médiacsoportot is vezeti – ezt követően kizárólag a kereskedelmi csatorna stratégiai irányítására koncentrál.

(Magyar Hang, Világgazdaság)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

laja70
Lesz helyük a többi fideszes hírszemétnél!!!
namihami
Amelyiknek nem jut hely a Rémhír Tv-nél, az mehet az MTv1, MTv2 vagy a Tv2-höz.
Fideszes szakember nem vész el, csak rotálódik.
Lepényleső
...s még nem helyezték fel az új tv mese logóját?
Eladott Ország
Mészáros Beatrixnak üzennék Hadházy Ákos örökbecsű mondásával: A lónak a faszát! Bár azt gondolom, azt sem tenné zsebre,amit Blankától kapna,megérdemelten! Mészárosné Kelemen Beatrixnál leplezetlenebb módon talán még senki nem azonosította Felcsút küldetéstudatos szülöttét a nagybetűs Jóistennel. Akinek 2010-es teljhatalomba kerülése (ezt az arcot pirító Jóisten dumát próbáljuk egy pillanatra elfelejteni) tök véletlenül egybeesett azzal a nagyszerű fejleménnyel, hogy a mindaddig középszerű gázszerelőként futó mangalicaszerelő, aki a polgármesteri széket is behúzta egy időre, a maga 37 szavas szókincsével és a Zuckerbergnél is csavarintosabb agyával (egy fél emberélet alatt sajnos nem derült ki, hogy van neki ilyen) felfegyverkezve egyik percről a másikra, egyik hétről a másikra, egyik évről, gyakorlatilag két zsinórban fideszes kétharmad után egy 300 milliárdot súroló, matematikai értelemben is csodának minősülő vagyon boldog tulajdonosává avanzsált.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/10/8.png

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.