A sajtóból értesült róla, hogy körözik, maga sétált be a kapitányságra.

Őrizetbe vették Gulyás Mártont, mert nem vett át egy papírt
Fotó: Mohai Balázs/MTI

Mint megírtuk, a rendőrség honlapján tette közzé, hogy körözik Gulyás Mártont, az ismert ellenzéki aktivistát. 

A Partizán nevű közéleti vlog Facebook-oldalán azt írják, Gulyás jelentkezett az elfogatóparancsot kiadó Pesti Központi Kerületi Bíróságon, de itt nem volt ügyeles, így a lakhelye szerinti rendőrkapitányságon sikerült magát őrizetbe vetetnie, innen a Gyorskocsi utcai fogdába szállították. 

Az ügyeletes rendőr szerint

egy át nem vett papír miatt lehet a hercehurca, és valószínű, hogy Gulyás Márton hétfőig rács mögött lesz. 

Érdekesség, hogy a Partizán épp szombaton tervezi leadni az első Orbán-kormányról szóló videót – a tervek szerint ez nem marad el.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Azért vitathatatlan a fejlődés kis hazánkban, bárki állítja is az ellenkezőjét! Míg a nyolcvanas évek végén a diktatúra ellen küzdő fiataloknak Prágába kellett utaznia egy kis bepiálásos szobormászásra, és a hírnévhez szükséges rendőrségi fogdára, (mert a haverjuk, az akkori belügyminiszter mégsem volt annyira hülye, hogy lecsukassa őket), a maiaknak már erre nem kell költenie a Soros pénzét, mint azoknak akkor, ma itthon az akkori fiatal demokraták simán, és gondolkodás nélkül lecsukatják a bírálóikat! Hiába sokkal nagyobb az egójuk, mint a kádári diktatórikus hatalomnak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@durbincs: Te szélütött agyfasz. Ittál ma rendesen a gyógyszerre?
SystemError
@durbincs: Te mi a kurva anyádról beszélsz ilyen távolról, ahonnan azt hiszed nem lát senki...:)
SystemError
@durbincs: Fel ne idegesítsd magad, nehogy megint sztrókot kapjál..:)
SystemError
@durbincs: Nincs elég bajod.. te disszidált vén náci? :)
nezelodo
Hé, Marci, ne parázz! Remélem nyugodtan telt a hétvégéd a Gyorskocsi utcában! Nem neked kell ezt a sok szemetet amit ránk küld a vezér, eltakarítanod! Azt a temérdek fát sem neked kell újraültetni amit kivág a nemzethy vejkó meg a Lölö, ahol megfordul! Nem a te gondod az egymilla migra sem, akiket Orbán az első királyság alatt be akart telepíteni a gazdaság fellendítésére, megelőzve a korát, meg a Sorost!
Igaz, egyet hazazavart, pár milla büdös szagú euróért, a baltást! A migrákat meg majd elrendezi a karihal, ahogy az egykori libsitakony parancsolja!
Ne rágd magad a fóti kastély ügyének a titkosításáért sem, másoknál sem verte ki a biztosítékot, még az sem, amikor a pityókás Pálffy a vastüdősöket akarta eltakarítani az útból a saját hasznára! Mindegyik azt hiszi sosem derül ki semmi, de majd csak eljön 2019 Karácsonya is!
SystemError
@Shikari: Ne idegeskedj, tudod majd, ha jön a jard és utána elkezdődik az átjelentkezés a celládba, de akkor már késő lesz :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.