A sajtóból értesült róla, hogy körözik, maga sétált be a kapitányságra.

Őrizetbe vették Gulyás Mártont, mert nem vett át egy papírt
Fotó: Mohai Balázs/MTI

Mint megírtuk, a rendőrség honlapján tette közzé, hogy körözik Gulyás Mártont, az ismert ellenzéki aktivistát. 

A Partizán nevű közéleti vlog Facebook-oldalán azt írják, Gulyás jelentkezett az elfogatóparancsot kiadó Pesti Központi Kerületi Bíróságon, de itt nem volt ügyeles, így a lakhelye szerinti rendőrkapitányságon sikerült magát őrizetbe vetetnie, innen a Gyorskocsi utcai fogdába szállították. 

Az ügyeletes rendőr szerint

egy át nem vett papír miatt lehet a hercehurca, és valószínű, hogy Gulyás Márton hétfőig rács mögött lesz. 

Érdekesség, hogy a Partizán épp szombaton tervezi leadni az első Orbán-kormányról szóló videót – a tervek szerint ez nem marad el.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Azért vitathatatlan a fejlődés kis hazánkban, bárki állítja is az ellenkezőjét! Míg a nyolcvanas évek végén a diktatúra ellen küzdő fiataloknak Prágába kellett utaznia egy kis bepiálásos szobormászásra, és a hírnévhez szükséges rendőrségi fogdára, (mert a haverjuk, az akkori belügyminiszter mégsem volt annyira hülye, hogy lecsukassa őket), a maiaknak már erre nem kell költenie a Soros pénzét, mint azoknak akkor, ma itthon az akkori fiatal demokraták simán, és gondolkodás nélkül lecsukatják a bírálóikat! Hiába sokkal nagyobb az egójuk, mint a kádári diktatórikus hatalomnak!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Webernek tele lett az összes hócipője

Egy igazi európai polgár nem is nagyon tehetett mást

Az amit ez a retardált dagadt önkontrolt vesztett (ha volt is valaha) törpe művelt az már tényleg túlment minden határon. Olyannyira, hogy már a közmondásos pávatánca is csak egy idétlen vonaglásként perfektuálódott. Így valójában nem hagyott választást

youtu.be/cpKpcbtN2Tw

„Ha Európa jövőjéről van szó, akkor világossá akarom tenni, hogy a közép a domináns. Nem a baloldali szélsőségek, a kommunisták, és nem a jobboldali szélsőségek, a nacionalisták” – mondta és beszélt arról is, hogy „visszautasítaná az Európai Bizottság elnöki pozícióját, ha azt csak a populista Fidesz szavazataival érhetné el”!
justhpeter
Vannak rendőrök, akik embereket mentenek, örök tisztelet nekik és vannak rendőrök, akik szervilizmusból ökörködnek. Az utóbbiaknak talán önvédelemből is foglalkozást kellene váltaniuk.
nezelodo
Azért vitathatatlan a fejlődés kis hazánkban, bárki állítja is az ellenkezőjét! Míg a nyolcvanas évek végén a diktatúra ellen küzdő fiataloknak Prágába kellett utaznia egy kis bepiálásos szobormászásra, és a hírnévhez szükséges rendőrségi fogdára, (mert a haverjuk, az akkori belügyminiszter mégsem volt annyira hülye, hogy lecsukassa őket), a maiaknak már erre nem kell költenie a Soros pénzét, mint azoknak akkor, ma itthon az akkori fiatal demokraták simán, és gondolkodás nélkül lecsukatják a bírálóikat! Hiába sokkal nagyobb az egójuk, mint a kádári diktatórikus hatalomnak!
vacsi
Ezek szerint, ha nem valamilyen (bármilyen) okból nem veszek át egy levelet (papírt!), lecsukhatnak?! Bizarr!
SystemError
@Shikari: Kussoljál fidesz bérszopó. A gyilkos Sanyi meg kiadta, amit ki szokott adni ilyenkor, mert egy hasonlótól fostok, de meg fog jelenni takony :) www.youtube.com/watch?time_continue=822&v=GjeFITONhlM
Nessy
@vacsi: csak abban az esetben ha bírálni merészelted Orbánt! Áldassék az ő neve!
nezelodo
@SystemError: Félnek tőle, mert a politikai létrán feltörekvők lehajigálják az előttük mászókat, ahogy ők is tették. Aztán hogy a karihal szóhasználatára utaljak, megeshet újra, hogy a liberáltaknyokból illiberáltakony nemzeti hősök lesznek.
Eladott Ország
Ez arról szól, hogy O1G, ez a velejéig tipikus bolsevik patkány most elég erősnek tartja magát, hogy tovább lépjen a nyílt diktatúra kiépítésében. Nincsenek kilátásban tüntetések, sztrájkok, pártja hazai "népszerűsége" stabil a nemzetközi szégyen ellenére. Lenin és Sztálin óta tudjuk, hogy az ilyenek akkor harapnak, támadnak, amikor nincsenek bajban.
A hazaáruló Kedves Vezér, O1G most látja elérkezettnek az időt, hogy tovább pávatáncoljon - cigánykodjon - Putyin gazda és Erdogan diktátor szaktárs útján - a magyar nép ellen. Nem vagyunk már messze egy új Andrássy út 60. beüzemelésétől, ha tovább tűrünk! Ne legyen senkinek kétsége afelől, hogy ez itt már egy diktatúra, és egyben egy RENDŐRÁLLAM! Itt azért a hétköznapi vád fényében súlyosbítja a helyzetet az a tény, hogy egy ellenzéki aktivistát csuknak le 48 órára úgy, hogy az sem derül ki, hogy miért körözik. Ez már pontosan az a módszer, mint ami az átkosban volt, amikor az ellenzékieket október 23., és március 15 előtt begyűjtötték, és két napig a rendőrség vendégszeretetét élvezhették. Putyin is pontosan ezt csinálja Oroszországban. Remélem az emberjogi szervezetek minden ilyen esetet pontosan regisztrálnak, és a különböző nemzetközi fórumokon az arra illetékesek elé tárják azt a hosszú listát, ami Orbánék nép ellen elkövetett bűneit sorolja fel.
tudode
Mi várható el EZEKTŐL, ha már egy gimnazistát is KÓSTOLGATJÁK, karaktergyilkolásszák, aki úgy szólt a rezsimről, hogy MEGÉRTSÉK, hogy .. m e g m é r e t t e t e k . és PILLE KÖNNYŰNEK találtattak!
.
Tehát akkor nem csak a NER katonák reszkethetnek, mindenki aki NEM HAZUDIK, NEM RABOL: tisztességtelen, azzal szemben, hogy ABNORMÁLIS az az félelemben tartása a a NEMZET hápikáJÁNAK, hogy
.
"""" Aki tisztességesen viselkedik, és megsebesül a csatatéren, ha valami nagy pofonba beleszalad, valami disznóságot csinál, problémái lesznek, megsebesül a csatatéren, de tisztességesen viselkedik, akkor kihozzuk a csatatérről, majd elkenjük a dolgot, DE AKI NEM, ARRA MI IS LŐNI FOGUNK! """
.
Ez várható egy nevelhetetlen PATÁS ÖRDÖGTŐL!!!
Cicamama55
Nagyon ki akarják vonni a forgalomból ezt a fiatalembert! A fiatalok tömege, ha az igazságérzetüket bántja valami, mindenre képes! Táncsics kiszabadítása ?!
SystemError
@Shikari: Mit görcsölsz kis takony. Akkor görcsölj, amikor kikerülnek a neveitek és jönnek a lengő könyökök..
solidedge
Ez a Gulyás elvetemült ember. Egyszer például a villamoson rálépett egy nő lábára és túl halkan kért bocsánatot. Másik alkalommal nem kísért át a zebrán egy gyengén látót, igaz ő akkor nem volt ott. Így történhetett meg az a gyalázatos tett hogy nem vett át egy papírt. A hatóság így is kesztyűs kézzel bánik vele mert csak a választások utánig tartják fogva.
csak úgy....
Mint a hírhedt híres (nagy?) elödök, hitler,sztalin,rákosi ? Van még valaki a tibin kívül,kinek nem esett le a tantusz?
relatív
Milyen rendszer az, ahol valakit azért mert nem tudtak átadni neki egy levelet (?) rögtön országos kőrözést, elfogató parancsot adnak ki ellene, majd - amint önszántából bejelentkezik - letartóztatják ?!

Az ilyen rendszert a leghamarabb kell egy normálisra cserélni !
CsipkeRózsa
Naponta hány ember nem veszi át a papírt? És az bűntettnek minősül, hol írják le, milyen törvényben? És csak egy embert kellett letartóztatniuk, a többiek jogosan nem veszik át a nekik küldött papírokat?
Miért kellett Gulyást körözniük, nincs meg a lakóhelye, ilyenkor hajnalban szoktak érte menni a "bűnöző" lakására.
arcmás
Nem megkeresték, és megkérték, hanem egyből kőrözést adtak ki ellene.
Mert ez olyan jól hangzik.
Erőt sugároz.
Ahogy a hatalom elbánik a velük szemben állókkal (gondolom ez valamiféle példastatuálás a diktátor részéről - én vagyok az úr, há ki,ha én nem, úgy okoskoggyá' mán itten alattvaló).

Bilincselni nem tudtak, mert miután megtudta a kőrözött a sajtóból, hogy kőrözik, volt szíves befáradni a rendőrségre, hogy őrizetbe vegyék - az már csak hab a tortán, hogy ez még így is komplikált volt a rendőrség számára.
(nem a rendőröket hibáztatom, hanem a politikusokat, akik nyomást gyakorolnak a rendőrségre...
Én pont ezért nem mennék rendőrnek soha, mert el kéne árulnom a családom, a barátaim, a munkatársaim, az ellenségeim... Nem leszek (a hatalom) játékszere. Soha nem! Nem! Nem!)
Commenter
@Eladott Ország: ez a szeletelő a képen dizájnosabb mint a Gundel tortájuk, és utoljára 1977-ben használták Franciaországban. Nem is olyan régen...Nagyon kedves, boldog születésnapot kívánsz a narancsoknak ezzel a képpel.
Nessy
Most akkor, ha valaki nincs otthon hetekig, és nem veszi át a 8 napig postán őrzött ajánlott, vagy tértivevényes levelét, akkor az ellen körözést adnak ki? Vagy csak abban az esetben, ha nem fidesz hívő az illető?
arcmás
Kicsit félve írom le (igazából nem félek, mert mi "hardcore" keresztények nem félünk semmitől - de tényleg nem), hogy én qrva sok papírt nem vettem át az életem során.
Akkor most mi lesz?...
Talán eszem egy körözöttes szendvicset. Talán nem.
SystemError
@durbincs: Ne ugassál ilyen messziről ott is vannak magyarok..
SystemError
@durbincs: Te szélütött agyfasz. Ittál ma rendesen a gyógyszerre?
SystemError
@durbincs: Te mi a kurva anyádról beszélsz ilyen távolról, ahonnan azt hiszed nem lát senki...:)
SystemError
@durbincs: Fel ne idegesítsd magad, nehogy megint sztrókot kapjál..:)
SystemError
@durbincs: Nincs elég bajod.. te disszidált vén náci? :)
nezelodo
Hé, Marci, ne parázz! Remélem nyugodtan telt a hétvégéd a Gyorskocsi utcában! Nem neked kell ezt a sok szemetet amit ránk küld a vezér, eltakarítanod! Azt a temérdek fát sem neked kell újraültetni amit kivág a nemzethy vejkó meg a Lölö, ahol megfordul! Nem a te gondod az egymilla migra sem, akiket Orbán az első királyság alatt be akart telepíteni a gazdaság fellendítésére, megelőzve a korát, meg a Sorost!
Igaz, egyet hazazavart, pár milla büdös szagú euróért, a baltást! A migrákat meg majd elrendezi a karihal, ahogy az egykori libsitakony parancsolja!
Ne rágd magad a fóti kastély ügyének a titkosításáért sem, másoknál sem verte ki a biztosítékot, még az sem, amikor a pityókás Pálffy a vastüdősöket akarta eltakarítani az útból a saját hasznára! Mindegyik azt hiszi sosem derül ki semmi, de majd csak eljön 2019 Karácsonya is!
SystemError
@Shikari: Ne idegeskedj, tudod majd, ha jön a jard és utána elkezdődik az átjelentkezés a celládba, de akkor már késő lesz :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.