Havonta egy család otthonában térítésmentesen korszerűsítik a fűtésrendszert.

A fűtésrendszer korszerűsítésére írt ki pályázatot a Fiatal Családosok Klubja (Ficsak) – jelentette be Somogyi Soós Anita, a szervezet munkatársa szombaton az M1-en.

Somogyi Soós Anita elmondta, azt vállalták, hogy havonta egy család otthonában térítésmentesen korszerűsítik a fűtésrendszert.

A fűtésrendszer korszerűsítésére pályázhatnak családok

Hozzátette,

a kazáncsere még egy átlagos keresetű családnak is problémát okoz, ezért elsősorban azokra figyelnek majd oda, akiknek több gyereke van.

Pályázni a Ficsak honlapján lehet, regisztráció után – mondta a szervezet munkatársa.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(MTI)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ficsak? Akkor az Orbán vagy Szijjártó kuckó kicsivel előbbről indulhat. Perszd, pusztán az esélyegyenlőség jegyében.
Eladott Ország
A napelem is olcsó. És akár 100 év alatt is megtérül. Ráadásul minibálbérből megoldható a beruházás. A legolcsóbb konvektor a tehén, és még tejet is ad. Viszont furán jönne ki, ha pl. Rogán azzal fűtene.
uploads.disquscdn.com/images/88c12bf99ca2ccfa04e189575ae9469c74c808fd610c96bd5a52fa22333692e4.jpg?w=600&h=604
Ne, lesz gaszprom...Nem lesz nagy a gázszámla, ha nem köttetjük be a gázt.
Eladott Ország
Az évek óta elkötelezett fideszes Ficsak alapító Király Nóra (komoly közpénzekből, pontosabban uniós forrásból támogatott szervezetről beszélünk) férje alighanem szintén a haza szolgálatában áll, amennyiben a Publimont igazgatója volt, majd G-napot követően gyorsan alapított egy saját céget Smart Media néven és annyira tehetséges, hogy mindjárt nyert is egy közel kétmilliárd forint értékű megbízást az MTVA tartalmainak internetes megjelenítésére. Ügyes család és szorgalmas is. Ha valaki, ők aztán tudják, micsoda teher az iskolakezdés és úgy általában a gyermeknevelés. Az ilyen nyilatkozatok igazán sokat lendítenek a nehézségekkel küzdő családok helyzetén, kétség sem fér hozzá. Nem kell ingyen semmi. Adjatok tisztességes bért. Senki nem lesz akkor rászorulva a könyöradományotokra.De az úgy nem jó. A NER-nek pont az a lényege, hogy az alattvalók függjenek az állami könyöradományoktól. Stockholm szindrómára játszanak.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/08/kir%C3%A1ly.png
Ludas Matyi
Jot röhögtem! Van Vasi megyeben egy kis falu, ugy hivjak hogy Szarvár! Na már most erre mondjak a szarvariak, hogy ök mar város. Igen? Akkor hadd emlekeztessem a szarvariak polgarmesteret, hogy vannak olyan utcak szarvaron ahol meg mindig faval fütenek, mert a gaz vezetekek lefektetese csakis ugy müködik az utcaban, ha a lakok azt sajat maguk financirozzak. Miota kell a lakoknak a közeterületeken elhelyezett viz, villany vagy akar gaz vezetekeket sajat maguknak financirozniuk? Kivancsi lennek, hogy kiadta a varosi cimet ennek a 15 ezres falunak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.