Egyre hangosabban és egyre szemtelenebbül próbálja mosdatni a magyar emberek százait meggyilkoló, Trianonnak megágyazó Tanácsköztársaság rémtetteit a balliberális-neokommunista média. Ezúttal a Mérce közölt újabb részletet Csunderlik Péter kommunista propagandakönyvéből, amely fölidézi, mennyire örültek a kis proletárgyerekek, hogy száz évvel ezelőtt végre megnyitották előttük a Margitszigetet. Csunderlik azt is írja a könyvében: Szamuely Tibor valójában nem is volt vérszomjas. Lassan minden napra jut egy bicskanyitogató, vörösterror-mosdató írás valamelyik balliberált oldalon. Néhány napja a HVG-n jelent meg egy anyag Csunderlik Péter neobolsevik történész tollából, aki azzal próbálta jobb színben föltüntetni a 133 napos vörös rémuralom terrorista vezetőit, hogy lám-lám, még Kodállyal és Bartókkal is kezet fogtak. Értsd: nem is lehettek olyan pokolfajzatok, mint amilyennek a gonosz horthysta „ellenforradalmi propaganda” láttatni próbálta őket utóbb. Ezt a Csunderlik-opust Aristo...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Mielőtt még egyesek elkezdenének másokat lebolsevikozni elmondom, hogy:

Kövér László, jelenlegi házelnök, nagyapja Kun Béla katonája volt.
Apja pedig megkapta a Szocialista Hazáért Érdemérmet, az 1956-os forradalom leverésében szerzett elévülhetetlen érdemeiért. Ez a kitüntetés lehetővé tette Kövér László vizsga nélküli felvételét az egyetemre.
namihami
@Sziszifusz: Tudod, ezek voltak a "" belülrőlbomlasztók"". Az ő és hasonlók áldozatos munkájának köszönhetjük a kommunizmus (ami sose volt) halálhörgését.
Biztos, hogy így volt, mert a Lacigyerek is ezt mondta a Fidesz-gyűléseken és a posványosi alkoholtáborokban.
desiro
pestisricik és a durbincs, jól játsszák a 69.-et
A többi szót sem érdemel.
Fogadok pár perc és az agyatlan hal reagál valami hülyeséget.
desiro
@desiro: Már megint igazam volt, itt van a kretén.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.