A rendőrök néhány órán belül azonosították és elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint betört egy mátészalkai dohányboltba.

Egy 16 éves mátészalkai fiút tartóztattak le lopás büntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Mátészalkai Rendőrkapitányság rendőrei.

Tizenéves fiú rabolt ki egy trafikot

A gyanúsított március 29-én betört egy mátészalkai nemzeti dohányboltba, ahonnan készpénzt, dohánytermékeket és szeszes italokat zsákmányolt. A rendőrök a bejelentés után néhány órán belül az elkövetőt azonosították és Mátészalka külterületén elfogták, majd előállítását követően gyanúsítottként kihallgatták.

A fiú beismerő vallomást tett a rendőröknek, elmondása szerint az ellopott termékek egy részét szétosztogatta, a megmaradtakat pedig elrejtette a lakóhelye közelében lévő szántásban. A nyomozás lezárásáig a fiút őrizetben tartják.

Cikk- és címlapkép: police.hu

(Police)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
Igen, ezt a kis taknyot gyorsan elfogták, de én arra lennék kíváncsi, hogy vajon milyen büntetést kap? Gondolom, néhány nap múlva már kint lesz, és rabol tovább...
qxy
@advocat: Na meg a másik. Haza mentem, megyek a cigi boltba, azt mondja a csajszi,.- Nem tudok adni cigarettát, mert meg büntettek bennünket és " Két hétig nem árulhatunk cigarettát." Ki szolgáltak egy gyereket. Na be is szartam. Az egész környéket szopatja a Fidesz egy gyerekért.Ki írta ezt a törvényt nem tudom, de a csikket csavarnám a seggébe ennek a baromnak.
ila51
@qxy: itt is van egy jó kis csomópont , ahol egy jó kis pékség , és kávézó üzemel ...ja amúgy kormányközeli , nem zárójelben , bezáratták egy hónapig , azóta olyan számlát nyomat ki , amitől még Bodri is megveszedne
egyember
Milyen rendes pacák. Közösségi ember. Szétosztogatta, amit zsákmány(?)olt. Sőt, gondol a jövőre is: a felesleget tartalékolja.
egyember
(Csak úgy felmerült bennem: a tizenéves (már) FÉRFI?)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.