Tarlós Istvántól kérdeztük a hármas metró átadásán, hogy milyen érzés neki a mai nap. Némileg megkönnyebbült, és nem tart a malőröktől, például a fakockáktól. Zavarja, ha azt kérdezzük tőle, hogy mitől tart, de az élettapasztalata miatt mindig igyekszik a rosszabb verzióra is felkészülni. (A videó egy mobiltelefonnal készült, zajos környezetben).

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kookas
tapló elvtárs miről ugatsz hiszen minden újság és rádió a neres gecikééé!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
arcmás
Anyád van Isten kezében, te köcsög gyerekgyilkos!
(Igazából tényleg Isten kezében van ez a magát kereszténynek valló sátánista köcsög gyerekgyilkos, Budapest eláruló, primitív szarzság, de a fentebb elhangzott kulcsmondat mindenképpen jobban hangzik, mintha elkezdeném felsorolni Tarlós István halálos bűneit, ami... Nos maradjunk annyiban, hogy sok, és ez alapján Tarlós István a pokolra jut.
Ez az, Tarlós megcsinálta!
Örökké fog élni.
A pokolban.
Congratulations: www.youtube.com/watch?v=us3dQ0nnlHY )
Commenter
@Eladott Ország: az ország gázszerelője? A világ (egyik) leggazdagabb félanalfabéta gázszerelője. Szakmát választani tudni kell...
arcmás
Ja, és van egy rossz hírem Tarlósnak: A pokol lényege, hogy ott qrvára meleg van mindig, vagyis a pokolban nincs légkondi, és sosem lesz (utólag sem soha).
Levendula
tartlós és Isten... Akkor lett hívő ember, amikor belépett az szdsz-be? Vagy amikor kilépett?
Eladott Ország
A délceg főpolgármester amúgy nem mindig délceg, kizárólag lefelé – de ha Orbánnal együtt van, hát még a hátát is begörbíti, nehogy látsszék, hogy magasabb a fővezérnél. Hangja fisztulássá válik, tekintete a Nagy Ő tekintetét fürkészi, retteg, nehogy rosszat mondjon, ezért aztán hülyeségeket beszél. Igazi lakájtempó – ahogy ez a közlemény is az: mutatja, hogy ő hű szolga, az istenbarma. A stílus maga az ember.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.