Az alábbi levelet egy olvasónk küldte szerkesztőségünknek a dübörgő, világelső - és ki tudja mi még - honi egészségügy hétköznapjairól. Tisztelt szerkesztők! 71 éves cukorbeteg férfi vagyok, ahogy mondani szokás, se kutyám, se macskám. Egyedül élek, én intézek magamnak mindent, már amit tudok, mert a minap ismételten szembejöttünk egymásnak én és az egészségügy.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Magyarországon évente közel 7000 végtag teljes, vagy részleges eltávolítása történik meg keringészavar miatt, ami két és félszerese az európai átlagnak. Például Szlovákiában lakosság arányosan negyedével kevesebbszer vágnak le lábat, és a fejlettebb országokban.· "Három szoba, három gyerek, négy kerék" ... két láb, amputálva. Fél lábbal nagyobb a magyarok itthon maradásának esélye, ezért ezt a gyakorlatot szélesebb körben alkalmazzuk és pukkadjanak meg a hülye érsebészek - gondolta magában Kásler. Szerencsére az országban minden rendben, már felívelőben vagyunk, ez is hamar rendeződni fog...de kocsonyába nem jó.
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--YFG45GhA--/w_1160/7H2VrPgTmhuV10ifos.jpeg
Commenter
@Eladott Ország: Kásler alternatív valósága szerint markáns javulás van a magyar egészségügyben...ez lenne az? Talán a baráti Kenyában vagy a Zöld-foki szigeteken is még miniszter lehetne. Nyugat Európában már utcát sem seperhetne!
arcmás
Született gyilkosok

Ezeknek mindegy, hogy kommunizmus, fasizmus, vagy a kettő keveréke - csak ölni, pusztítani, taposni, rágni tudnak, és végül egy felperzselt földet hagynak maguk után.
Valójában mindenkitől elvesznek mindent - pénzt, becsületet, tisztességet, múltat, jövőt, egészséget, tudományos szabadságot, oktatói szabadságot, művészeti szabadságot, szabad sajtót, jogokat, lehetőségeket,...
Hitet, reményt, és szeretet.
Mindent, mindenkitől - amit csak tudnak, amit csak hagynak nekik, mert ezek szégyentelenek.

Ezt sose felejtsd: "Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja."

És ez nem hit kérdése, ember!
Csak gondolj bele logikusan (!) kizárásos alapon, és ami marad az van...
Mindent kizártál?
Mi maradt?
Az van!
Eladott Ország
Azért KELL mind két lábát levágni
- mert ez így a legegyszerűbb orvosi beavatkozás
- mert ennek a műtétnek a legkevesebb az utólagos rizikófaktora és szövődménye
- mert így "csak" 40 percig foglalt a műtő
- mert ez hozza a legtöbb pénzt a kórháznak!
praxis.blog.hu/2011/12/20/amputalni_akartak_mindket_labamat

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.