Titkosította a minisztérium a fóti Károlyi István Gyermekközpont felszámolására vonatkozó adatokat. Szél Bernadett független országgyűlési képviselő ezért bírósági úton szerezné meg őket. Hiába próbált közérdekű adatigényléssel konkrétumokat megtudni a fóti Károlyi István Gyermekközpont tervezett megszüntetéséről Szél Bernadett, az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) elutasította az adatok kiadását – azokat ugyanis tíz évre titkosították. A politikus jelezte: pert indít az Emmi ellen.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
@Nessy: Lőrinc barát? Nemzet vejkója? Senkit sem érdekel mi lesz a kiszolgáltatott, hátrányos helyzetű sérült gyerekekkel...ennyire humánus és emberi ez a kormány. Az EMMI-t nem csak ezért kellene már beperelni! A lerohasztott egészség és oktatásügyért is. Érdemes elolvasni a 168 óra cikkét erről is, hogy csak tovább amortizálódik minden...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Ajaj! Valakinek közpénzből felújítják, és ajándékba adják, mint már annyi értékes, esetleg műemlék épületet.
Commenter
@Nessy: Lőrinc barát? Nemzet vejkója? Senkit sem érdekel mi lesz a kiszolgáltatott, hátrányos helyzetű sérült gyerekekkel...ennyire humánus és emberi ez a kormány. Az EMMI-t nem csak ezért kellene már beperelni! A lerohasztott egészség és oktatásügyért is. Érdemes elolvasni a 168 óra cikkét erről is, hogy csak tovább amortizálódik minden...
Sámannus
Jó hely lesz egy orosz kémközpontnak. Kezd egyre büdösebb lenni a rendszer.
tudode
Valószínű az Orbanisztánban elavul TITOKVÉDELMI ISMERETEIM szerint:
.
Államtitoknak minősültek azok az adatok, amelyek ILLETÉKTELENEK tudomására jutása veszélyeztette az állam bármely szempontú érdekeit.
.
De az, hogy a gyermekek KULIPINTYÓKBA költöztetése mióta ÁLLAMÉRDEK, akkor amikor az nyilvánossá vált
.
---- Omladozó falak és a puszta várja a fóti gyerekeket
.
444.hu/2019/03/11/omladozo-falak-es-a-puszta-varja-a-foti-gyerekeket
.
Sztem a TITOKGAZDÁK visszaélnek minősítési jogukkal, mivel a SZEMÉLYES ÉRDEK az visszaélésnek minősülhet csak normális körülmények között.
.
Sőt! Az illetékesek elől akár az ÁLLAM-, szolgálati titok elhallgatása TITOKSÉRTÉSNEK minősül, mivel a titkos adatokba BETEKINTÉSI JOGGAL RENDELKEZŐK feladatát akadályozza a rezsim!
lusta
@Commenter: Mire ez a felháborodás? Az egybites 300 forintos budiforradalmárnak ez így tetszik és büszke nemzethy matyarként továbbra is rájuk fok szavazni.
Commenter
@lusta: teszek magasról a fülkeforradalmárokból lett budiforradalmárokra. Én egy nemzetietlen madzsar fatyok aki dem fog rájuk szavazni.
Jozefina
Igen titkolni kell, hogy mennyit lopnak, kinek fogják átjátszani és hova kerültek onnét gyermekek és a nevelők?? Ameddig tudják!!! Mindig lesz valak, aki kiszivárogtat!!!
qxy
Na ezért kell az összes jog , törvény és egyéb szar zsákok elzavarását. mind Orbán seggét nyalják és az van amit ez a kis abortusz maradék mond nekik.
Jog és törvény ujjra szervezése és Orbán mehet az anyja... valahol várja"
De ki indítaná el? Senki. Mert aki elindítaná akkor neki is el kellene számolni. az meg kurvára ciki.
Vagyis irkálhatunk itt bármit. egy fasza politikus sem vállalná. Ha meg netán kiállna egy hogy ,- apátok fasza majd én meg csinálom, azt másnap baleset érné tuti.
Nekem is ajánlottak állást otthon.,- Gyere bazzeg igaz nem sok a pénz de kurva sokat lehet lopni .
Nessy
Minél nagyobb a "disznóság" annál titkosabb!
Jelenleg az államnak "joga van" rólam mindent tudni, akár titkos szolgálati módszerekkel is, bírósági határozat nélkül, de nekem nincs jogom tudni, hogy mi történik az állami vagyonnal, mire költi az adómat az állam, akarom mondani O.V. és tsai!
Commenter
@qxy: olyan Váradi András módjára... :((((
qxy
Igen igen. Ennek a kormánynak is vannak " Intéző emberei" Minden kormánynak volt vagy a régit vette át. Nem semmi emberek voltak. A fene se mondaná meg egyikről sem hogy ez az az ember aki megölte a...
Commenter
@qxy: és ott volt a néhai Horn Gyula külügyminiszter úr és miniszterelnök úr balesete is, pont a választások előtt... :((((
Gyuri Géderről
Tolvajok, titkosítják a tolvajlást. A tapló magyar meg tűri, mind sok egyéb mást.
Nessy
@Gyuri Géderről: Úgy van vele pártunk és kormányunk, hogy amiről nem tudnak az emberek ,az ellen nem tudnak tiltakozni!!
qxy
@menekült: Tavaly halt meg rákban és mindent el mondott amiket tett. Nem semmi emberei voltak, vannak a kormánynak.
Ugye nem gondolod komolyan hogy el mondom?

Egy hétköznapi emberről van szó aki kőműves mellett ilyen tedd ide hozd ide ember.Ha menni kellett, jöttek érte és egy két hónapig oda volt. Ugye elő készíteni meg mi egymás. és a 80 as években is egy munkáért, másfél millát kapott. Nem kevés pénzt adtak egy ilyen melóért. A munkások úgy tudták hogy lecsukták. Senki nem tudott semmit. De ezt nem akarta el vinni a halálba és mindent elmondott. Ha el hiszed elhiszed, ha nem nem.
menekült
@qxy: Hát persze, hogy elhiszem, ha te mondod! :)
És neked mondta el? Azért, majd 50 év múlva nehogy te is magaddal vidd a boldog vadászmezőkre! Valakinek add tovább. Legalább mai jó szokás szerint 50 évre titkosítva lesz. :P
qxy
@menekült: neeeem. Tudod érdekelnek a különleges esetek és szeretek utána járni és addig megyek míg meg nem találom az illetékes valakit aki az igazat tudja. Nem egy felderítetlen bűneset nyomát is kutattam és kurva sok dolog sántít az ügyekben és szeretem sarokba szorítani a hazudós embereket. . Na meg ez nem olyan oldal hogy leírjam hogy ezt azért ölték meg mert ?? azt meg azért és így.
menekült
@qxy: Oké, vettem. :) És megértem, nem teszed ki magad támadásnak.
Commenter
A haza hálás lehet valakiknek, valakiknek meg nem.
qxy
@menekült: Tudod ez olyan dolog, hogy teszem fel. Rá jössz egy nagy titokra és meg találod mit eddig senki sem talált meg. Legyen az most pld . a Frigy láda. Szerinted meddig lenne a tied és meddig élveznéd hogy csak a tied a kincs. Szerintem fél óra sem kellene és a fél világ azon veszne össze ki ölne meg. Mondhatod te azt hogy jó ember vagy és rendes. Senki nem ezzel foglalkozna. Az az akárki is aki el kezdte kideríteni az olaj szőkítés eredetét és a szálak az égig vezettek. Ki akarta deríteni és ki tálalni kik kezdték . Mi is lett vele? Asziszem baleset érte a szerencsétlent. Tudod. vanak ilyen esetek.
menekült
Jó, de ha én megtalálnám a frigyládát, nem akarnám magamnak megtartani. Állítólag Mózesnek adta oda a leírást a Vagyok Aki Vagyok, hogy a zsidók megépítsék és hordozzák magukkal a szövetség szimbólumaként. Tehát odaadnám a zsidóknak. Nagy esély van rá, hogy nem fogom megtalálni, főleg hogy nem is keresem.
És mi van, ha téged meg azért ér baleset, mert nem árulod el a titkot? Ha neadjisten (ne adja!) baleset érne, gondolj erre.
magyarbakancs
Egyet nem értek ennyi szarságot csinál a Fidesz mért nem rúgják szét a seggét?
Vagy ilyen puha pöcs a magyar?
qxy
@magyarbakancs: Tudod, a törvény a jog , a markába van. Volna ellene nem is kevés bizonyíték le is lehetne léptetni az egész bandát. De annak az az ára hogy aki ezt meg teszi, akkor annak ezek után becsületesen kellene irányítani az országot. Ezt az ellenzék nagyon tudja. és épp azért nem teszi meg , mert ugyan ezt akarja folytatni.Igazam van? hát persze. Ne hidd már el hogy nem lenne vagy nincs a Fidesz ellen valami amivel élete végéig sittre ne lehessen vágni Polttal meg az összes nyalonccal.
Zeta
mint ahogy titkosították az olajügyet, ami köztörvényes bűncselekmény volt! most simán arra készülnek!
Károlyi árva gyerekekre hagyta, márpedig O.V lánya, veje nem az!
csipetke
@Zeta: 11:11 Pénztáros lölő pláne nem árvagyerek,mert azt olvasni,hogy ő vetett rá szemet. A kormány és orbán segédletével meg is fogja szerezni lőrinc barát a területet,gondolom,szaré-húgyé,mint a többi,amit megkaparintottak.Jutott műemlékkastély a nemzeti töklámpás vejkónak,és még mennyi minden,amire rátették a kezüket.Ezt a garázdálkodást nagyon-nagyon sokára fogja kiheverni az ország.Eltüntették a hajléktalanokat,most az árva,és családnélküli gyerekek vannak soron.A nyuggerek csak azért ússzák meg,mert kellenek a szavazataik.
qxy
kíváncsi leszek amikor a Punyin keze beteszi a lábát és ugye szabad rablás meg van nekik engedve, és egy két csülökfejű tagba szakadt ruszkinak meg teccik Lölő vagyona. Mit tesz Orbán? Mert ugye, Orbán megengedte nekik hogy meg tehetik. Kurva nagy szopás lesz amikor Orbánt kifosszák. Mert azért tegyük hozzá. Putyin emberei nem azért jönnek hogy szép lassan kicsikből gazdagodjanak növekedjenek.Ezeknek, Most, sok, és minden kell. Ha meg nem adod , nyakon is vághat. meg likat is üthet a fejibe . Nekik az is szabad. Ezt , Kurvára elkúrta ez a kis geci. de megérdemli. Most nem tudom, hogy ezt akarattal súgták a kis gecinek hogy ez a tuti, Vagy ki akarnak vele baszni? Mert tuti hogy ez lesz a vége.
Vagyis. a kép szerint, Orbán Putyin elé áll és kiteszi minden értéket az asztalra majd csendben elballag az alkonyatban.
qxy
Rosszabb lesz mint a szocializmus. Mostanra kinyílt a szemük a ruszkiknak és minden kell nekik.
bence
Ez van amikor teljesen szét van lopva az ország ! Létezik még olyan ami nincs titkosítva ?! Persze , hogy nem ! Gondoskodott róla orbán és bandája , hogy semmi ne legyen titkosítás nélkül !
Madácsi Pali
Meg a jó büdös fasiszta, rabló, haramiák nőnemű felmenőit akik az ősi mesterséget űzik! Ez nem állambiztonsági hanem pofátlan g^ciségi kérdés.
tudode
A félresikerült TITOKGAZDA visszaél minősítési jogával akkor, amikor a FÓTI GYERMEKVÁROS megbuzerálását ÁLLAMTITOKKÁ minősíti, mivel a GYERMEKEK hol léte SEMMILYEN módon nem veszélyezteti az ÁLLAM bármi működését.
.
Azt igen, hogy minden jel arra utal, hogy ZSIBIZÉSRE készül a jogilag vitatott Maffia állam:
..
---- A legfideszesebb civil szervezet a kiürítésre váró fóti gyermekváros szomszédja
.
24.hu/belfold/2019/03/29/a-legfideszesebb-civil-szervezet-a-kiuritesre-varo-foti-gyermekvaros-szomszedja/
.
www.atv.hu/videok/video-20190418-szel-bernadett
.
Akik kiszolgáltatott GYERMEKEKKEL cicóznak, és KÉPESEK egyéb ALJASSÁGRA "is"!
CsipkeRózsa
Most már minden második törvény arról szól, hogy hogyan kell ellopniuk azt, ami még megmaradt.

Persze azt is csak "titokban" tudhatnánk meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.