Hajas László, az ország egyik legismertebb mesterfodrásza még pályakezdőként keveredett egy nagyon kínos szituációba. Egy nő szeretett volna vele kapcsolatot létesíteni, ám ő ebben nem volt partner. Ami a visszautasítás után következett, azon ő maga is ledöbbent.

Hajas Lászlóra az otthonában támadt rá egy nő

Fotó: Hajas László / Facebook

A 63 éves sztár a Borsnak mesélte el a kínos történetet. A lekoptatott hölgy durva módon állt bosszút Hajas LászlónA népszerű fodrász elmesélte, hogy még fiatalon egy szórakozóhelyen ismerkedett meg egy nővel, aki egyértelműen jelezte felé a szimpátiáját.- Tudtam, hogy az egyik sötét alvilági alak barátnője, ezért sem szerettem volna kapcsolatot vele, úgyhogy faképnél hagytam – magyarázta a lapnak.

Ekkor Hajas László úgy gondolta, ezzel lezárta teljesen a történetet, ám a mérges nő csúnya módon állt rajta bosszút. Az éjszaka közepén elment hozzá az otthonába, és becsöngetett. A sztár elmondása szerint a nő nagyon feldúlt volt.

Továbbra is kérlelt, hogy legyen több köztünk. Mikor nem engedtem be, és újra elmondtam neki, hogy nem szeretném ezt a kapcsolatot, egy gázspray-t kapott elő, és szembe fújt vele. Hisztérikusan elrohant, én meg a mosdóba siettem, ahol negyed órán keresztül mostam a szememet – emlékezett vissza.

Hozzátette, ő maga is megdöbbent ezen, de szerencsére soha többet nem fordult elő vele ehhez hasonló történet.

Femina

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.