Karácsony Gergelyt próbálta védeni és a Fideszt besározni a 444.hu csapata a parkolási botrány ügyében. A szélsőliberális portál Kocsis Mátét Karácsony Gergelyt próbálta védeni és a Fideszt besározni a 444.hu csapata a parkolási botrány ügyében. A szélsőliberális portál Kocsis Mátét igyekezett bemártani, azonban az egyértelmű hazugságaikra a PestiSrácok.hu két évvel ezelőtti cikke már választ adott: megírtuk, hogy a 444.hu által Kocsis Mátéhoz kötött két figurát pont ő rúgta ki és jelentette fel. Egyiküket, Biál Csabát elbocsátotta, unokatestvérét pedig az elbocsátás mellett fel is jelentette, miután kiderült, hogy lopja a parkolási pénzeket. Ez azonban nem zavarta a 444.hu újságíróit, akik cikkükben mégis a Fidesz embereinek titulálják őket. Az ügy egyik külön pikantériája, hogy a Kocsis által kirúgott Biál Csaba pont a Karácsony Gergely vezette Zuglóban tudta megvetni a lábát, ugyanis 2015-ös kirúgását követően 2016 januárjától a zuglói polgármester alkalmazásában állt. A...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bencemacska
@durbincs: ma, 10:09
Romániában jobban ismerik karácsonyt, mint itthon?
Mesélj róla, mit tett Romániában?! Főleg hasonlítsd össze Papcsákkal!
kereső
@bencemacska: Erdély? Beszéljünk akkor Bánki Erik-ről!
namihami
pestipatkányok lejáratnak?
Várjuk meg, hogy végül ki lesz a lejáratott. Az eddigi gyakorlati tapasztalatok és bírósági itéletek alapján a végén megint ők állnak majd a lóalkatrész anyagkiadó végén. Van benne rutinjuk.
bencemacska
@papa.49: ma, 10:40
A cím után ítélve én sem a prostikra gondoltam, csak később vettem észre a tetteseket. Azért nem is olvastam el a cikket, csak a propi hivatkozást, azzal tele lett a hócipőm!
bencemacska
@kereső: ma, 10:32
Én csak a cikket idehozóra voltam kíváncsi, mert mindig Romániára hivatkozik, főleg Ploestire. Ott meg - szerintem - nem is élnek magyarok.
De nem ismerem az ottani viszonyokat.
papa.49
@bencemacska: Beszél a fej nélküli )))))))))))
advocat
Ja! Ez a Pesti Srácok! Ez mindent megmagyaráz.
Yoda69
OLVASATLANUL TORLENDO!
Hiteltelen forras es bekuldo!
(Forrás: pestisracok.hu, durbincs által)
bencemacska
@durbincs: ma, 12:59
Én nem mondtam, hogy nem naiv lélek.
A 21 fős testületből 2 személy van, akikben megbízhat.
A többi ellenség! Köztük van 2 volt párttársa is, akikről jobb szót sem ejteni!
bencemacska
Idézet a cikkből:
"Ez azonban nem zavarta a 444.hu újságíróit, akik cikkükben mégis a Fidesz embereinek titulálják őket. Az ügy egyik külön pikantériája, hogy a Kocsis által kirúgott Biál Csaba pont a Karácsony Gergely vezette Zuglóban tudta megvetni a lábát, ugyanis 2015-ös kirúgását követően 2016 januárjától a zuglói polgármester alkalmazásában állt."
Nem zavarja a cikkírót, hogy a nyilvános szerződés szerint 2015. október 1-től 2015. december 31-ig szólt a szerződés???
bencemacska
Folytatás: Kötöttek szerződést 2016-ra is , de az már határozatlan időre szólt.
Szerződő felek: Bial Csaba és Zuglói Közbiztonsági Non-Profit Kft /Kovács-Csincsák László/
Eladott Ország
Nincs ma olyan társadalmi csoport ebben az országban, amely ellen ne indíthatna minden akadály nélkül lejárató kampányt saját médiáján keresztül a kormány. Mint ahogy azt a Médiatanács már korábban is tökéletesen bizonyította, kéz a kézben jár a fidesszel. A mások gyűlölete és kirekesztése elfogadottá, már-már normálissá vált. Ennek oka pedig nem más, mint a kormány propagandamédiája és annak közpénzért bármire képes firkászai és riporterei. Úgy váltak ők Orbán zsoldosaivá, hogy arra még büszkék is. Közpénzért, parancsra még a saját szomszédjukról is gond nélkül lejárató cikket írnak, ha azt a haza Orbán Viktor megköveteli. Ezek az emberek (is) biztosítják a NER hatalmát, ugyanis az ő gerinctelen munkájuk nélkül a kormány propagandája soha nem juthatna el annyi emberhez, mint amennyihez ma elér Magyarországon. Ezek után már csak annyit kérnék ezektől a fiatal, magukat újságíróknak képzelő egyénektől, hogy ha még van bármiféle becsület is bennük, tegyenek meg egy szívességet és keressenek valami teljesen más munkát maguknak. Nem kötelező ugyanis részt venni egy olyan rendszer kiépítésében, amely leginkább egy fasiszta diktatúrára hasonlít. Talán még nem késő.
Macskaszem
Igaz, nem kötelező részt venni benne, de bizonyára van az a pénz, amiért megéri.
desiro
Nem is kell nézni mert a durbincs a beküldő, mi érdekes a kretén cikkeit mindig beengedik.
Aki Én
De valamiért mégis a Pesti propagandista srácok szoktak sajtópereket veszíteni tucatjával.
@durbincs: Fasznak olvasol ilyen agysorvasztó butaságokat? NEm érzed zsigerből a suttyó primitívséget, a szakmaiatlanságot, a közpénzen finanszírozott agymosást?
Hát nem...:(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.