Még ma is van, aki bosszúsan kerülni kényszerül a rossz ajtó miatt, a teret meg lassan ellepi a szemét.

Áldatlan állapotokról számolt be az RTL Klub Híradója a Széll Kállmán téren: egy éve nem működik az ajtó a metróállomás felé – ezt lufikkal és tortával ünnepelte a jarokelo.hu csapata –, a tér tele van szeméttel, farostlemezzel takarják el a régi padok maradványait, és van, ahol már megsüllyedt a burkolat.

A teret több mint 5 milliárd forintból újították fel, a munkálatok 2016-ban készültek el.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Van valami amit az utóbbi időben úgy csináltak meg, hogy három napnál tovább működött, nem süllyedt meg etc.? Igaz, így többször is ünnepélyesen át lehetett adni ( lásd: Várkert Bazár)
A szeméttel kapcsolatban csak annyit, hogy ha esetleg lenne szeméttároló, oldalán csikkes dobozzal, akkor nem a földre lenne minden szórva! Egyébként egyszer volt egy felvétel a parlament plenáris ülése után a teremről. Hát, ott is legalább annyi szemét volt,mint szilveszteri buli után a Körúton. Ja, tudom: barbárok!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Van valami amit az utóbbi időben úgy csináltak meg, hogy három napnál tovább működött, nem süllyedt meg etc.? Igaz, így többször is ünnepélyesen át lehetett adni ( lásd: Várkert Bazár)
A szeméttel kapcsolatban csak annyit, hogy ha esetleg lenne szeméttároló, oldalán csikkes dobozzal, akkor nem a földre lenne minden szórva! Egyébként egyszer volt egy felvétel a parlament plenáris ülése után a teremről. Hát, ott is legalább annyi szemét volt,mint szilveszteri buli után a Körúton. Ja, tudom: barbárok!
Yoda69
@Pegero: Sot azt is tedd hozza, hogy legalabb a nemzet vejkoja, alias orbanviktor ebbol is legalabb 2 milliardot kaszalt.
justhpeter
@fideszes gyökér: Szerintem meg a budapestieknek ez megfelelő, erre szavaztak, amikor Tarlóst megválasztották.
1magyar
Aki ezért felelős olyan mint a mi közös képviselőnk, nem ismeri a garanciát. Az is újra megcsináltat valamit ha elromlott az előző cég, vagy szakember munkája, hiszen nem ő fizeti zsebből hanem velünk fizetteti ki.
papa.49
,,MEKKELEK,, brigád remeke ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
A brigádvezető személye se ismeretlen !!!
Commenter
@papa.49: tényleg lepukkant a tér elég gyorsan. A sínek mellett a töltés már tele van hajléktalanokkal, szemét és kosz mindenütt. Repedezett, burkolat, kiégett lámpák, minősíthetetlen nyilvános wc (mellette két pékség soha jobb helyet nekik). A kis Mekk Elek szobrot bezzeg meglovasították az volt a tér egyetlen vidám eleme.
papa.49
@Commenter: Érdekes ez a Gangesz parti milyen jól értesült )))))))))))))))
balos
Mert széllel bélelt fideSSes köcsög kivitelezte!
Lepényleső
Fejétől bűzlik a hal,de nagyon,-fog ez fájni ha felébred a társadalom?
Yoda69
@Pegero: A fenyegetozes a nacik sajatossaga.
Latod csak igaz amit egy masik topikban irtam a nacik es a fideSS kozotti parhuzamban. Te magad vagy erre a pelda.
Desischado
Mekk elek tanulhatna tőlük! fidesznyik "munka", a milliárdokból hány vándorolt magán zsebbe?
Sámannus
A lopástól nem volt idejük dolgozni. Hiába fárasztó a zsiványok élete. Inkább hajléktalan lennék mint zsivány én is.
Sámannus
Tahó Pesta most dicsekedjél milyen fasza alkalmassági teszt ez neked.
Yoda69
@Pegero: Izzadtsagszagu magyazakodas.
Yoda69
@Pegero: Nem az okozatot, hanem az okot kell kezelni. Az izzadsagszagu vedekezesed semmi koze a budos testhez, amit a nivea sem tud elnyomni. Gondolkodj racionalisan es logikusan. Ez a megoldas kulcsa.
SystemError
@Shikari: De a legtöbbe te vagy nekünk!. Csak szólok, hogy erősen torzul a személyiséged az utóbbi időben. Nem csak a színvonaltalan fidesz felszopásra gondolok, de a dogmatikus szimbólumvilágod szerintem már pszichés eset. Azt nem mondták neked, hogy a legtöbb náci idős korára teljesen elmebeteg lesz és/vagy bujkál...:
tulipan
@Shikari: Látod, minden igy pusztul, amihez a narancsos haverjaid valahol csak hozzányúlnak, Te agyrpedt náci ptóbálkozzhatst bugyuta, bunkó, kapzsi utonálló!!!
tulipan
@Shikari: Megint mellépofázol, Kretén??? Semmi más nem is tudsz, ugyi, csak nyaldosni a narancsosk seggeit? :)))))) Látod, minden igy pusztul, amihez a narancsos haverjaid valahol csak hozzányúlnak, Te agyrpedt náci ptóbálkozzhatsz bugyuta, bunkó, kapzsi utonálló!!!
Aki Én
@Shikari: @Pegero: Gondolom nem hallottatok semmit korábban a Széll Kálmán téri túlárazásokról. És nem az a baj, hogy valami elromlik, hanem az, hogy egy éve rossz. Ráadásul ez két év alatt a sokadik probléma a térrel. De nem csoda, hiszen a Várkert Bazár is omladozott már az első hónapban. Ha ennyit lopnak, legalább ne lenne totál szar.
Persze tudom ,ez csak libsi hazudozás, ráadásul buta és hazug bolsi típusú hazaáruló propagandistaként ezt nem hagyhatjátok szó nélkül, úgyhogy hajrá, küldjetek szép képeket. Érvek helyett az is elég lesz. Tőletek...
Aki Én
@Shikari: Arról én is hallottam. A szocik le is lettek váltva ezért, nagyobbik részük meg fideszes lett és ott folytatja.
De újra kérdezem: A fideszes mutyi miért nem zavar?
Tudom, tudom, az csak hazugság...
advocat
@Shikari: És a rendőrautóban nem követtek el öngyilkosságot. Sem. Igaz? És ha a rendőrt megtámadják joga van védekezni! És ezt még Boros Péter mondta! Talán 2008-ban? Olvass régebbi 168 órát is. És milyen az a rendőrterror, ahol több a sebesült rendőr? Vélemény?
SystemError
@Aki Én: 12:32 Mert nem szubjektív nézőpontot képvisel, mármint nem a sajátját...:) Nem hiszem el, hoyg ez szinte senkinek nem tűnik fel, hogy vannak agyatlan fideszesek, ahogy mszp-sek pl, de mint magánemberek ők sem maguk ellenségeik. Érdekes nem, hogy itt pár ember írásai mögött szinte egyáltalán nem érződik a "magánember", aki azért megosztott sokszor "házon belűl is", de ők nem, sőt talán még olyat se hallottunk tőlük a legtriviálisabb ügyekben. Hogy hát na, ezt azért nem kellett volna! :) Érdekes viselkedésminták...::)
Nessy
@Horizont: Majd ismét sok milliárdért "kijavítják" a hibákat pár hétre!
Nessy
@Horizont: Nekem az is marad. Ahogy az átkosban az Andrássy út Andrássy út volt számomra. Megszoktam, és punktum! persze, lesz ez még Moszkva tér, ha sokat jön Putyin!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.