Csoportos létszámleépítéssel megválnak a Hír Tv 190 fős stábjának 180 munkatársától. Reggel óta folyamatosan érkeznek a tavaly nyáron "visszafoglalt" tévé dolgozói a vezetőség irodájába.

Az Echo TV felzabálja a Hír TV-t

Április elsejével hivatalosan megszűnt az ECHO TV, mégis a Hír TV gárdáját számolja fel a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány. Az ECHO megszűnése valójában ugyanis azt jelenti, hogy az eddig a televízión futó műsorokra ráteszik a Hír TV logóját, míg az utóbbi műsorai, híradója és gyakorlatilag a teljes stábja megszűnik.

Az operatőröktől a sminkeseken át a szerkesztőkig és vágókig, mindenkit behívtak április elsején, ahol a csatorna vezérigazgatója, Répássy Bálint és a vezérigazgató-helyettes, Szikszai Péter arról tájékoztatja a dolgozókat, hogy érintettek a csoportos létszámleépítésben.

Eszerint májusig elejéig még él a szerződésük, azután felmondási időre és végkielégítésre jogosultak, ki-ki a csatornánál eltöltött idő szerint.

Forrás: hvg.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Április 1 van ma nem biztos valós a hír.
justhpeter
Nem lehetne mindkettőt megszüntetni ? Tök értelmetlen fenntartani.
Lepényleső
Ez a példa statuálása? Ki nem táncol a bán füttyére,ne számítson kegyelemre? A többségnek
ezektől lehet nem is kellene? Egyébként is a kisebbségtől kellene kérnie,akik hazudják azt,
hogy a többség áll mellette?
Nessy
A Hír tv sem volt már a régi, de azért ott még volt némi tény tisztelet, és kulturált viselkedés. Na, mától ennek is vége. Ahol Bayer az etalon, azt nézze a svábhegyi betegszamár. Az egészben az a bosszantó, hogy minden Tv csomagban elő kell rá fizetni, akár nézed, akár nem! Így meg lehet élni. Meg a "Társadalmi célú hirdetésekből".
terlasz
Az echosított hírtv számomra csak annyit jelent, hogy ezentúl nem 2, hanem csak 1 tv-t nem nézek.
Desischado
Mióta fidesznyik lett újra, úgy sem néztem. Ezután mégannyira sem fogom. De az tényleg dühítő, hgy elő kell rá fizetni, hiába nem nézem a szennycsatornákat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.