Orbánról, Simicskáról és saját jövőről is beszélt Kálmán Olga.

Kálmán Olga nem akar messiás lenni, de elárulta, miért adná oda a fél karját

Arról, hogy sokan, szívesen látnák politikai szerepkörben, Kálmán Olga elmondta:

Ilyenkor mondják azt a politikusok, hogy a politikában semmire nem mondjuk azt, hogy soha. Politikai messiásnak túl őszinte vagyok. Ami a szívemen, az a számon: engem aztán egyetlen kormány egyetlen titkosszolgálata se hallgasson le, fölösleges közpénzkidobás, privátban sem mondok mást, mint adásban. A politikusi léthez más típusú személyiség szükséges.

Elárulta: szívesen szereple ismét a képernyőn, azonban a hazai médiaviszonyok ezt nem teszik lehetővé:

Erről nem kell képzelődnöm, hiszen huszonöt évig ott voltam. Szívesen vezetnék egy olyan igazi, belekérdezős, felvállalós műsort. Igaz, manapság nem ez a műfaj az, amit a televíziók szívesen felvállalnak. Az egész médiapiacról beszéltem most. Tartok tőle, hogy manapság a létét veszélyezteti az a médium, amely felvállal egy értelmes és jogos kritikákat megfogalmazó műsort.

Orbán Viktor és Simicska Lajos konfliktusa kapcsán a műsorvezető kijelentette: 

Az ATV nagy előnye, hogy oda hozzám is meg utánam is bejártak a fideszesek, igaz, rendre ugyanaz a pár arc. A Hír Tv-t viszont a G-naptól bojkott sújtotta. Ami végtelenül igazságtalan, mert ha két pasi összeveszett, az legyen a magánügyük, s ne százezrek lássák kárát. Hát hogy néz az ki, hogy aki Hír Tv-ből tájékozódik, annak Orbán fityiszt mutatva üzeni, hogy bibibí, hozzád nem szólok?! Balog Zoltán egyenesen azt mondta a riporterünknek, hogy „maguknak nem nyilatkozom, mert a maga főnöke meg az én főnököm összeveszett”. De a nézőnek mi köze ehhez?

Hozzátette:

Magam is ott tartok, mint kábé 2016 decemberében: a fél karomat adnám egy Simicska-interjúért. Lenne hozzá úgy ötezer kérdésem. Például az, hogy kik voltak jelen az utolsó tárgyaláson közte és a Fidesz között. Vagy csupán egy valakivel beszélt át mindent? Nem lennék meglepve.

Forrás: 24.hu

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

desiro
@Shikari: Na ez rád különösen jellemző "Fizetett megmondó és provokátor! "
Te olyan sötét vagy a negró is világít a pofádban.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
adrenalink
@Shikari: Igazad van! Selmeczi Gabika mellett labdába sem rúghat...:-))
Commenter
Mindegy, mert Simicska visszavonult a közélettől és nem nyilatkozik. Ő már elmondta amit el kellett még mondania egy ügyvédi letétbe helyezett kazettán, arra az esetre ha netán történne vele valami. Most már gazdálkodó.
kokopelli
@Horizont: ...de ha a jövő hónapban átmenne a narancsos oldalra,akkor rövid idő alatt ő
lenne a Pulitzer-díjra ajánlott üstökös,aki végre megtalálta önmagát a valós helyen!..(;-))
Aki Én
@kokopelli: Simicska is igaz magyar vállalkozó volt, aztán hamar ő is csak egy zsidó lett. Sőt, csicskái is voltak, miután nem volt fideszes. Addig minden belefért.
De hát a Shikari féle félkegyelműek zabálják ezt a suttyó kommunikációt.
Ha valaki orbántól idéz, de nem mondja előre, akkor azt is az anyjába küldik.
sukib
@Shikari: Kálmán Olga mellett elbújhatsz. Kinyalhatod neki a ...
desiro
@Shikari: Te csak nézegesd a bayar zsóttit meg az agyon iskolázott marsi anikót fidióta.
Eladott Ország
Nem érdemes sokat a politikusokkal foglalkozni, nem még egy fél kart adni értük egy interjúért.
"Ahol a tisztesség véget ér, ott kezdődik a politika." ( Churchill )
fungie.hu/media/k2/items/cache/0e8bfd1d071657cbc63f9ace1550f1f3_L.jpg
desiro
@Shikari: Na ez rád különösen jellemző "Fizetett megmondó és provokátor! "
Te olyan sötét vagy a negró is világít a pofádban.
desiro
@Shikari: Már voltam anyádnál, még mindig jól szopik, ahogy te is.
Eladott Ország
Úgy tartja a szájhagyomány, hogy a pártok finanszírozása minden bajok eredője. A számukra biztosított költségvetési keret a töredékét sem fedezte/fedezi a működésnek. Ezért aztán – a legendák szerint – a pártok kénytelenek voltak megtalálni az önfenntartás módját. Ebben Puch László, az MSZP pénzügyi zsenije volt az élharcos, az ő legkiválóbb tanítványa pedig Simicska Lajos. Szintén szóbeszéd, miszerint sokáig közösen, hogy úgy mondjam vállt vállhoz vetve dolgoztak, mígnem a tanítvány túlnőtt a mesteren. Maga a technika lényegében egyszerű. Állami vagyonokat „baráti kezekbe” juttatva joggal várható el, hogy a hálás új gazda visszacsorgat némi apanázst a pártkasszába. Főleg, ha folyamatosan kap állami megbízásokat, kedvező lehetőségeket (megkerülve a piaci versenyt), megfelelő, legálisnak tűnő (vagy legálissá tett) támogatásokat, kedvező hiteleket „baráti” bankoktól. A számára biztosított versenyelőny fejében szívesen működik együtt bizonyos alvállalkozókkal, bíz meg ügyvédi irodáktól kezdve piackutató cégeken át a mindenféle kutatásokat és elemzéseket végző társaságokat. Mert az általuk végzett munka mértéke és értéke nehezen mérhető, szemben mondjuk a kapálással, ahol 5 sor bab, az 5 sor bab. Így volt ez a század elején és így volt a Század végén is… Aztán ezen pénzek egy jókora hányada – persze, csak a legendák szerint – hogy, hogy nem, visszacsorog bizonyos kasszákba, zsebekbe. A szóbeszéd szerint ez csupán egy módszer a sok közül. A mesemondók szerint így tartják fenn magukat a pártok. Ugyanezen regélők suttognak egy 2000-ben született megállapodásról, miszerint az épp kormányzó és az ellenzékben lévő legnagyobb két párt az innen-onnan összecsorgó bevételeken megosztoznak, mégpedig 70-30% arányban. De persze ez csak városi legenda. Mert ha ez így lenne, a választások értelmüket vesztenék. Akit kirabolnak, annak mindegy, hogy a rabló szőke, vagy barna. A gonoszabb mesélők azt is suttogják, az egyik párt nemrégiben felrúgta ezt a megállapodást. Ki tudhatja?
Lepényleső
Nem adná a karját,de még az ujját is kétlem. Annyit bizony nem ér tízezer kérdés sem.
csak úgy....
@Shikari: "Gyere cumizni apucihoz kicsim! :-)))))))))))))" ...ez a tibi szakmai véleménye! :)
csak úgy....
@Pegero: teherbe ejtettél már valakit a héten? :)
Desischado
simicska egy sz@r alak, ezért kár lenne a fél karod, Olga. Az ilyen igazmondó emberek akkor is tudják hallatni a hangjukat, ha nincsenek képernyőn. Hajrá, Olga!
Eladott Ország
@Pegero: uploads.disquscdn.com/images/f859baa0e731464e4d544eeff7b1d754961a84164bce4cec23a9dc9f4b226b45.jpg?w=600&h=646
Királyok, hercegek, grófok,
Naplopók és burzsoák!
Le kellett a szőrt borotválni
Hogy Sárika tudjon pisálni
Csizmás Kond
...a politikai őszinteség nem azt jelenti, hogy csak egyikfelé vitatunk meg kérdezünk meg feltárunk...de ő ezt vallja és nagyon hangosan...így pedig nem lehet senki független.
Eladott Ország
@Pegero: „Gyertek, lányok öltözzetek fehérbe, / Szórjunk rózsát Rákosi elvtárs elébe. / Hadd járjon ő a rózsában bokáig, / Éljen, éljen a Rákosi elvtárs ...
youtu.be/DLb_EAUmU_o
youtu.be/vGGeDoncBjw

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.