A Blikk megtudta, hogy ki az a férfi, akit a gyanú szerint P. Szilvia meggyilkolt. Feldarabolt testét egy telekocsival jászladányi otthonába vitte, végül Jászfelsőszentgyörgyön egy csatornában elrejtette.

Tunéziai vendégmunkást darabolt fel a jászladányi nő

Szilvia az élettársát egy vita közben szúrta le, ám a Blikknek a pár egyik barátja részleteket árult el Szilviáékról. Informátorunk szerint a gyilkosság február 24-én történt, az áldozat pedig egy tunéziai vendégmunkás, A. K.

Bár sokszor hevesek voltak, és a szóváltás sem volt ritka köztük, a férfi nagyon szerette Szilvit. Normális volt, bár heves vérmérsékletű, persze, Szilvit sem kellett félteni. Igazi se veled, se nélküled kapcsolat volt az övék, de összeillettek, közösen tervezték a jövőjüket. A végzetes napon valószínűleg a férfi féltékenysége miatt kezdtek balhézni, és odáig fajult a vita, hogy Szilvinek védekeznie kellett

– mesélte a gyanúsított egyik ismerőse.

A Bécsben élő fiatal egy vita hevében leszúrta a barátját, aki azonnal meghalt. H. Szilvia reménykedett abban, hogy sikerül eltitkolni a bűntettet, ezért barbár tettre szánta el magát: barátja holttestét feldarabolta, levágta a végtagjait, majd a torzót – egy bőröndbe csomagolva – Ausztriából telekocsi-szolgáltatással Magyarországra szállította.

A nő édesanyja is segédkezett a maradványok elrejtésében: a feltételezések szerint tíz liter sósavat vásárolt, hogy feloldják a testet. A maradványokat zacskókba tették, majd Jászalsószentgyörgy mellett egy öntözőcsatornában rejtették el.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Itt se kétséges a faji hová tartozás ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.