Szinte a teljes Hír TV-t kirúgták, alig fél tucat lehet azok száma, akik maradhat és továbbdolgozhatnak, állítja a Népszava.

A Hír TV hétfőtől összeolvadt az Echo TV-vel, ami így meg is szűnt. A logó maradt, a műsorokat az echósok készítik. A lapnak nyilatkozó hírtv-s beszámolója szerint hétfőn rendelte be magához Répássy Bálint vezérigazgató és helyettese, Szikszai Péter az embereket, akikkel közölték, hogy

május elsejéig él a szerződésük, de áprilisban már felmondási idejüket töltik, nem kell dolgozniuk.

A Népszava szerint nemcsak a budapesti szerkesztőséget tették lapátra, de felmondtak a vidéki stáboknak is, közülük csak néhány dolgozhatnak majd be külsősként. Állítólag elhangzott: nincs szükség olyanra, aki a G-nap után a HírTV-ben dolgozott.

A lap informátora szerint

sejteni lehetett, hogy sok szerkesztőnek, ismertebb műsorvezetőnek mennie kell, de hogy a műszakot is elküldik… Egy operatőrnek vagy fodrásznak mi köze a tartalomhoz? De állítólag a Fidesznél többen teljes vendettát akartak: akik nem álltak fel a G-nap után, azokat el kell takarítani a szerkesztőség környékéről is.

Cikk- és címlapkép: Facebook/Hírt TV

(Népszava)

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Nyilvánvalóan a szint nem érdekes, hiszen a lojalitás a döntő.
Eladott Ország
Remélem, hogy Gajdics Ottó KISZ-esből lett obersturmbannführer hetente legalább kétszer műsoron lesz, különben elvonási tüneteim lesznek, a nyalógép M. Dobos Marianne tolmácsolásában. Gázszerelőné vajon mit vezetett Felcsúton, miközben szegény ura görnyedt az építkezéseken? A patkányok elsőként hagyják el a süllyedő hajót?
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fzsurpubi.hu%2Fshared%2Fhirek%2Fbelpol%2FTyler%2Fm%25C3%25A1rcius%2FBayerPatkany.jpg&key=XgTyT_XiiZ4ernh7EYOv1w&w=600&h=340
Ő már elhagyott már jó néhányat. „Mészárosné Kelemen Beatrix a Life TV és Ozone TV országos életmódcsatornák elnöklését veszi át” Na már tudom, mit hiányoltam eddig az életemből. Kis lépés az emberiségnek...
Aki Én
Ebben a bolsevista típusú seggnyaló rendszerben ez természetes.
human
Akkor ez egy echo tv lesz hir-tv logoval.
desiro
Az elbocsájtottak meg is érdemlik a sorsukat, a haza árulókra ez a sors vár.
lampa laz
@desiro: másnap, h átvették a hatalmat a hírhamisítók, kíváncsiságból oda kapcsoltam, hát a hányingerkerülgetett, h egyik napról a másikra mindennek az ellenkezőjét hogy lehet tálalni. Borzasztó volt nézni azokat a hírolvasókat, riportereket akik ott maradtak ebbe a fertőbe. Úgy, h én sem sajnálom egyiket sem.
lampa laz
@lampa laz: bocs a hibákért, de telóról írtam és utólag vettem észre a hibát. Hányinger kerülgetett..
tudode
Mi köze lehetne NORMÁLIS KÖRÜLMÉNYEK között, hogy KÉT NEMZETI RÉPA összeakasztotta a bajszát a KÖZÖSBŐL letartóztatott lóvén, és alapjogokon, meg hogy a ŐFÉLESÉGE összeszűrte a levet a nagy maciKÁVAL!
.
Rábazsajgott a sompolygásra az ORSZÁG "is", hogy a pályatévesztett focista MEGFÚRTA az eszét/
.
---- Orbán simicskáról
www.youtube.com/watch?v=McyYFhHfM3w
.
Ez lesz a VESZTE az országnak is, hogy O1G nem csak az ellenzéket/ellenfeleket NYÍRJA agymenésének megfelelően, hanem azokat is, akiknek KÖSZÖNHETI Sorostól kezdve a vitatható KARAKTERGYÍLKOLÁSSAL "kivívott" győzELEMÉT!
.
A "HírTV valójában TÜKRÖZI az ország LETÁMADÁSÁT ezektől a bödösKÁKTÓL!
Sámannus
Hiába szellőztetnek mindig büdös lesz ha bezárják az ablakot.
desiro
@Sámannus: Hát még ha a büdös borz bayer beteszi a lábát.
Eladott Ország
Nemzeti szemétcsere, megszűnik az Echo TV. Miután tudjuk, hogy az energia és propagandaelem nem szűnik meg, csak átalakul, jobban odapislantva máris megnyugodtam. Összeolvad a Hír Tv-vel. Amúgy szerintem nyugodtan össze lehetne lapátolni az PestiSrácokat a nyolcaskával, a Magyar Nemzetnek keresztelt Magyar Időket az Origóval és az összes megyei lappal, hiszen amúgy is ugyanaz van mindenhol és a megbízó, valamint a pénzforrás is azonos.
Sámannus
@desiro: A görény is sír a receptért.:-DDD
terlasz
Azon igazán nem lepődhetünk meg, hogy az undorítóbbik változat marad fenn, ami legközelebb Orbán habitusához.
Borsodi
Senkin nem állunk bosszút,csak aki nem velünk van az ellenünk,aki ellenünk van az nincs velünk elüldözzük,eltapossuk.Keresztények vagyunk de aljasok.Hajrá kivándorolt Magyarok! Mert itthon kik vannak még?
www.youtube.com/watch?v=viy9t-hstKg&t=28s
lampa laz
@Horizont: A kiszolgáló háttér személyzet más kategória, bár ott is kellene hogy legyen lelkiismeret. Anno akik elhúztak a csába amit echonak neveztek, azok is mind a lelkiismeretükre hivatkozva léptek le a hirtv-től. Nyerges felvásárlása után szépen besimult a maradék a narancslébe. Azokra értettem a nem sajnálatomat akik képernyőztek, naponta láttuk őket hiteles információt továbbítani felénk és egyik pillanatról a másikra ennek az ellenkezőjét is meg tudták tenni. Igaz voltak köztük sokan akik ezt nem vállalták fel és önszántukból hagyták ott azt a hazugság gyárat. Ennyi volt O1G...
CsipkeRózsa
Nem azért kell eltávolítaniuk a G-nap után ott maradt dolgozókat, mert akkor ott maradtak, hanem azért, mert Simicska távozása után, a teljesen Orbán diktálta TV-ben is ott maradtak. Ez volna egy valódi ok szerintem.
Sámannus
@CsipkeRózsa: Igazi szatellit tévét csinyának belőle felturbózott ruszki stábbal. Már a a felolvasókat is kirúgják, hogy ne árulkodhassanak kik szarnak a tányérunkba.
human
Tudta? A hír-tv egyik műsorának a címe: Heti terror :/ nem vicc

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.