A többségnek lesújtó véleménye van az orvosi ellátásról, tart a betegségtől, de azért nem szívesen adna pénzt magánbiztosításra.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

81 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Szét kell nézni a kórházakban, meg kell nézni a várólistákat. Addig amíg éveket is kell várakozni műtétekre, hónapokat egyszerű vizsgálatokra csoda lenne ha jónak értékelnék.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr plágium
Szét kell nézni a kórházakban, meg kell nézni a várólistákat. Addig amíg éveket is kell várakozni műtétekre, hónapokat egyszerű vizsgálatokra csoda lenne ha jónak értékelnék.
kereső
"de azért nem szívesen adna pénzt magánbiztosításra."- fog is, a 300 Ft-os "forrdalmárok"! elintézik- a kórházak lerohasztása is ezt a célt szolgálja. Az aki anno leszavazta a 300 Ft-ot, most majd tapsikol-és ajnározza orbánt, hogy milyen okos! Az- ebben is jól átverte a jónépet. "Szociális népszavazás??"- hajrá. Fizessétek a tanulópénzt-nemtandijban,és magáneü.igénybevételével.
Ronin2
A másik fele még nem volt beteg!
Ui:- nincsen "kínomban röhögök" szmájlim..
görbetükör
Vizitdíj nem kellett?
Most kelljen magánbiztosítás!
Nessy
És lesz ez még rosszabb is! Szankciókkal nem lehet megoldani a tárgyi és személyi hiányt, a csökkenő eü támogatást! Ha a TAO pénzeket, amit üres stadionok működésére költenek egészségügyre, oktatásra költenék lenne valós eredménye. A határon túli szavazat vásárlás milliárdjairól nem is beszélve.
Ennél már csak a szociális ágazat van rosszabb helyzetbe. Csak ott kevesebben tudnak még/már reklamálni.
Ja, ezt akarják a zemberek!
nezelodo
Rossz volt a kutatási módszer, elég lett volna a Nagy Ferót megkérdezni, mert ő tudja a tutit.
kereső
@Nessy: "szociális ágazat"-már nincs. Van /még/ néhány elkötelezett munkása, akik vért izzadva próbálják működtetni a rendszert.,és ennyi. Érdekérvényesitő képesség meg végképp nincsen.
Nessy
@kereső: Én az idősek ellátását is ide értetettem. Pártunknak és kormányunknak az idős szülők már nem tartoznak a "család" fogalmába!
Valaki keserűen igy fogalmazott: ha a tyúk már nem tojik, le kell vágni.
Commenter
@Nessy: ezen meglepődsz? orbán maga mondta az Idősek Tanácsa előtt (bennem örökre megmarad ez a felháborító beszólása) hogy aki öreg, beteg, vagy magát, feladatát ellátni képtelen az nem is méltó az életre sem. Vagyis igen szerinte a tyúk példájával élve le kell vágni. Akkor ez nyilván a kormányra is vonatkozik nem?
kereső
No comment!...A Magyar Közlöny hétfői számában jelent meg kormányhatározat

"a hitéleti tevékenységhez kapcsoló működési támogatás biztosításához és egyes beruházások megvalósításához szükséges kormányzati intézkedésekről"
címmel, amire idén 3,942 milliárd, jövőre 2,358 milliárdot szán a kormány. A felsorolt projektek közül kiemelkedik a kaposvári székesegyház felújítása, amire 2,1 milliárdot adott a kabinet. Emellett többek közt

800 millióval támogatták a kecskeméti székesegyház renoválását,
700 millióval a nyíregyházi Szent Atanáz Görögkatolikus Hittudományi Főiskola Könyvtárának fejlesztését,
de több mint félmilliárdot adtak a veszprémi főegyházmegye levéltárának felújítására,
a magyarszéki Sarutlan Kármelita Nővérek 400 millióért vehetik meg a Bánusz tanyát, és alakíthatják lelkigyakorlatos központtá.
Nessy
@Commenter: Ők a kivételek, melyek erősítik a szabályt! Minél idősebb és demensebb, annál ideálisabb képviselőnek, kormánytagnak.
Idősek tanácsa? Az egy gittegylet, amelyiknek szava sincs az idősek érdekében. Nekik minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel nagyon meg vannak elégedve!
kereső
@Nessy: Én is bele értettem- vidéken még csak-csak, ha van olyan szomszéd, rokon aki fel hivja a figyelmet a rászorultságra-a házi segitő szolgálatra. De ez csak kis településeken működik- ott is jó részt az önkormányzat támogatásával-kormányzat nyista. Némi fogalmam van a nagyobb városokban a nemműködésről- néhány ismerősöm benne dolgozik. Na ők izzadnak vért.
Nessy
@kereső: Aztán lelkigyakorlat közben lehet könyvet égetni, mint a lengyeleknél?
kereső
@Nessy: Ott vannak a kdnp-sek, hetven+-nekik nincsenek ilyen gondjaik, őket ajnározni kell, hogy biztositsák orbán "keresztényi" elkötelezettségét.Vagy ott van a nyilasból ,kommunista vendéglátóssá/és gondolom besugóvá/avanzsált horthy imádó boross hóbagoly,aki fő-fő tanácsadó. Na ők mai a "család "tagjai.
kereső
@Nessy: Majd jön az is, nekem nincs kétségem e felől- amilyen középkori,fundemantalista vallásosságot igyekeznek terjeszteni-lesznek még itt fura dolgok.
Commenter
@Nessy: az mindegy hogy az Idősek tanácsa gittegylet, mégis egyetlen idős előtt sem lett volna szabad ilyet mondania.És nem csak azért mert kikerült a felvétel a nyilvánosságra hanem azért is, mert ezzel nemcsak a saját gittegylegylet időseit sértette meg, hanem minden idős és vagy beteg embert. Azokat akik már egy életet ledolgoztak, arról meg senki nem tehet hogy nem fiatalodik...orbán is egyre fiatalabb, és ez meg is látszik rajta mind fizikailag, mind mentálisan...
kereső
@Commenter: :) orbán már a második "gyerekkorát" éli- kisvasút, foci,kerál lesz hamarosan- mint a mesében, a legkissebb fiú.Bár az általában pozitiv mesehős- ez meg nem.
Commenter
@kereső: hiba van a mesében: orbán a legidősebb fiú-na nem az szokott jól járni a végén, remélem ő sem fog!Amúgy róla három mesefigurából kettő is eszembe jut Csupaháj, Málészáj. Nyakigláb nem.
kereső
@Commenter: Ő "játsza" a mesebeli legkissebb fiút- a hivek meg kajálják. Na ezzel lakjanak jól, ne húsvéti sonkával.
telegdilaci
@Dr plágium: Az nem baj ha össze omlik az egészségügy,de Dübörög a Fociakadémia és a Stadionok építése,Vietnámban is Új kórházat épít a Magyar Állam,ha a Magyar kórházak a fejünkre szakad,és csődben van a Magyar Egészségügy nem számít,az a lényeg hogy döngetjük a mellünket,hogy annyira jól állunk hogy tudunk segíteni másokon,a Magyarok meg?NO COMMENT!!
Commenter
@kereső: jut nekik ingyen sonka is lőrinc baráttól ez is az EP kampány része!
kokopelli
@Commenter: (09:42) Tajgetosz-t a magyar népnek!A lakósság fele panaszkodik,mert a másik
fele eddig megúszta a kórházakat és a "daktarit"?
Aki Én
A másik fele szerencsére nem tapasztalta. Még.

CSALÁDOK ÉVE!!
NEKÜNK FONTOS A MAGYAR EMBEREK BIZTONSÁGA!!
AZ ELSŐ CSALÁDBARÁT IGAZMAGYAR KORMÁNY!!
Aki Én
@Shikari: Minden második magyar orvos külföldön van.
Commenter
@kokopelli: már amúgy is meghozta a magyar kormány a Taigetosz törvényt ezzel az egészségügy politikával és miniszeterrel pedig a gyakorlatban is megvalósítja.
Eladott Ország
Mindenki az öngondoskodás felé hajlana, ha keresne annyit, hogy ezt megtehetné, de jelenleg a napi megélhetéshez is keveset keresnek az emberek, nemhogy arra, hogy a jövőn gondolkodjanak, vagy pláne, hogy kifizessenek egy több millió forintos műtétet.
desiro
@Shikari: Remélem egyszer átéled a magyar kórházak valamelyikét, ott nem fogják tudni, hogy egy NÁCI fitymaszopós vagy.
Eriksson
@kereső: 08:34
Oszt mi lett a sorsa a 300.- forintoknak? Vettek rajta értékmegörző széfeket. Ez az egyetlen ami látszott, semmi más. Az eü. nem lett fejlesztve.
Eriksson
@nezelodo: 08:55 Én is tudom, nemcsak Nagy Feró. Nemrég voltam egy invazív beavatkozáson egy vidéki kórház kardiológiáján. Nem magánbetegként, ingyen és bérmentve. A bejelentéstől számított egy hét volt a várakozási idő. Mondhatom az intézmény minden igényt kielégített. Egy ágyas szoba intenzív ellátottsággal, légkondi, mozgásérzékelő vízcsap, wc papír és kéztörlő, kancsó, pohár az éjjeliszekrényen. Korrekt orvosok és ápolószemélyzet. Akár egy wellnes hétvége, orvosi felügyelettel.
kereső
@Eriksson: nagyon nem vagy képben. A széfeket a kormányzat vette.A 300 Ft ott maradt a háziorovosknál "szabadfelhasználásra". Mielőtt elferditenéd a tényeket, ismerkedj meg velük.
kereső
És, ha annyira nem volt látszatja a 300 Ft-ok nak, akkor miért is követelte Éger, hogy a kormány kárpótolja az orvosokat, miután eltörölték a vizitdijat? A hülye kormány meg megtette.
Eriksson
@kereső: Hát persze, ez egyértelmű. Én vagyok a hülye, hogy szóvá mertem tenni. Csak sajnos pont belekerültem a sűrűjébe anno. Nem kell a tények után szaladgálnom.
Az addig rendben volt hogy a háziorvosoké lett amit ők kaptak, de én a kórházi napi 300.- forintokról beszéltem. Amely összegek egyáltalán nem jelentek meg a működésben.
Bár annak idején pártoltam az ügyletet azzal a gondolattal, hogy 300.- ft igazán nem nagy összeg ellátási hozzájárulásként, de sajnos a tények azt bizonyították, hogy az állapotokon nem javított, nem tudni mire lett költve a pluszbevétel a széfeken kívül.
kulabombaafityiszre
@Eriksson: Melyik vidéki klinikán voltál,mert ez forrásmegjelölés nélkül semmi,csak egy fake news.
nevemnick
@kereső: 10:06 a pelenkázásA még vissza van. :D
Aki Én
@Eriksson: Ejjjj, a propagandista fajtádat. Nekem is van pozitív tapasztalatom, de attól még nem mondom, hogy az eüben minden rendben van. Ez óriási butaság és demagógia.
Szerinted miért ment el több tízezer eü dolgozó, miért panaszkodnak az ápolók, az orvosok és a betegek túlnyomó többsége...? Na, miért? Mert szerinted minden rendben? asztaqrva...
Macskaszem
@Eriksson: Ki vele, melyik vidéki klinikán voltál? Ne tartsd vissza az értékes infót.
Nessy
Egy hosszabb kezelésnél akár járó, akár fekvő, akár háziorvosi vizit, 2100 forint volt a limit éves szinten.
Aki Én
@Eriksson: ...csak egy minapi példa. Nagy fidesz-kdnp kedvelő szomszédom hozzátartozója kórhátba került, és nem győznek panaszkodni, amiért minden nap be kell menniük, hogy ellássák, megetessék rokonukat amellett, hogy még kötszert is visznek be. A vállműtétjét eddig harmadszor napolták el, mert nem volt orvos, vagy műtőssegéd. Már otthon lábadozhatna, de még meg sem műtötték.
És akkor még nem beszéltünk a kórház fizikai állapotáról. Mutassak mai képeket?
CsipkeRózsa
@Commenter: ma, 10:03

Orbán ezt a fiatalok előtt sem mondhatta volna, sőt, ilyet még nem is gondolhat egy normális ember.
nezelodo
@Eriksson: Örülök, hogy kifogtad, rövid várakozási idővel, és szerencséd volt. Én is jó passzban voltam e tekintetben, mert kilencven után nem voltam kórházban, még a gerincsérv műtét is egy héten belül megtörtént. Persze más lenne a véleményed, (illetve nem is lenne, mert már halott lennél), ha úgy jártál volna ahogy a nejem a mellműtét után, a rossz gép miatt a sugárkezeléssel, vagy mint két ismerősöm más más megyei intézményben, mindkettő léprepedésben halt meg, az egyik nyolc órai várakozástatás után a kórház folyosóján, miközben nyugtatták, ne hisztizzen. A per folyik, de a családanyát ez nem hozza vissza...
Ja és a várakozás, én az ősszel voltam egy szakrendelésen, ahol az előző kezelésem óta úgymond lerövidült a várólista három hétről néhány nap híján két hónapra. Ráadásul még nem is vagyok pesszimista...
Commenter
@CsipkeRózsa: ma pont az autisták napja van. Ha mondjuk ezt tartósan beteg vagy fogyatékos gyerekek szülei előtt mondja az épp ennyire elfogadhatatlan. Én úgy gondolom hogy más miniszterelnök egy ilyen kijelentés után tőlünk Nyugatabbra már nem maradhatott volna a posztján. Vagy lemondott volna, vagy lemondatták volna.
Ellenpéldának ott van a holland Mark Rutte, aki miniszterelnökként is tanít abban az iskolában ahol korábban, szóval a magas politikai pozíciója ellenére is megmaradt normális, két lábbal a földön járó embernek.
Aki Én
@Eriksson: Még szerencse, hogy a ner csótánya szerint és szerinted is minden rendben.

abcug.hu/hatvanezer-gyerek-nem-fer-hozza-a-gyerekorvosi-ellatashoz/
Eriksson
@Aki Én: 14:16 Mindaz amit állítasz, nagyrészt a sajtó propagandája. Mindenki, aki közvetlenül érintett, az tudja, hogy mindez túlzás, csak a fele igaz.
Nekem is van negatív tapasztalatom, de mégsem mondom, hogy minden tré. Mert kivételek mindig vannak, de a többség a betegek érdekében dolgozik.
Aki Én
@Eriksson: A betegekért dolgoznak ez igaz. Nem is attól van dráma
Eriksson
@nezelodo: 15:26 Sajnálom, hogy ilyen eset megeshet, de cinizmus nélkül mondom, az ilyen esetek nem mindennaposak, és nem lehet az egész egészségügyet ezek alapján megítélni.
Persze, ha az ember magán vagy hozzátartozóján tapasztalja, az egészen más megítélés alá esik.

A várakozási idő egyes esetekben valóban hosszú, de tapasztalatból mondom, hogy ez indokolt esetben lerövidíthető. Nekem júniusra volt időpontom a kardiológiára, de a problémámból adódóan már márciusban elvégezték a megfelelő vizsgálatokat és az értágító beavatkozást is.
nezelodo
@Eriksson: A várakozási időt illetőn lehet némi igazad, mert a rendelőintézetünkben a helyi politikusaink is be-be ugranak, úgy hogy nem írja ki a gép a sorszámukat, legutóbb is találkoztam így két korifeussal.
kereső
@Eriksson: már megint ne,m figyeltél! A kórházi napidij!!(nem vizitdij), az 600 Ft volt, és az szintén a kórházaknál maradt.És a kórházak döntötték el ,hogy mire költik- többek között volt olyan kampány, hogy ebből javitják a kórházi étkezést. Szóval-és tettvel-" előbb ismerd meg a tényeket, elferditeni ráérsz később is őket" (Mark Twain).
Ami meg a vizitdijat+ egyebeket illeti- nagyon rövid ideig élt,és a tényleges reformot el sem tudták inditani- mert volt egy ellenzék, amelynek az volt a mottója, hogy minél rosszabb az országnak, annál jobb nekünk (fidessnek). Arra is bizonyára emlékszel, hogy maguk az orvosok is ellene voltak, szabotálták- azután meg segget csinálva a szájukból, követelték a kiesett bevételt.
No de ne polémizáljunk ezen, ez volt a múlt- most meg most van.A kórházak adósságai nagyobbak mint voltak anno, kb.hatezerrel kevesebb kórházi ágy van, mint volt 2009-ben, és nem tudom,hogy mennyi orvos-és szakápoló hiányzik a rendszerből. Akik meg még maradtak, azoknak többsége erőn felül teljesit,és vannak egynéhányanj akiknek inkább lóápolónak kellett volna menni, mint kórházi orvosnak,vagy ápolónak.( a ló ugyanis megrúgja, ha nem úgy bánnak vele).
Eriksson
@Aki Én: Nem tudom, hol készülhettek ezek a képek. Megfordultam már több megye több kórházában, de ilyet sehol sem láttam.
Aki Én
@Eriksson: A kollégám anyját sem láttam, pedig van neki.
Én láttam , ezek napjaink tény képei. Ennyi...
Eriksson
@kereső: Fizettem kórházi napidíjat, 300 ft.- volt a tarifa.
A továbbiakban nem vagyok hajlandó vitatkozni, mert mindenki csak a maga tapasztalatát, vagy itt- ott hallott sztoriját meséli el. S gondolom ahány beteg, vagy nem beteg, annyiféle vélemény.
Az utolsó mondatoddal meg teljesen egyetértek. Vannak olyan "szakdolgozók", akiknek bármennyi lenne is a fizetésük, akkor sem tudnának emberségesen viselkedni a betegekkel.
Eriksson
@Aki Én: Ezeken a képeken kívül hol láttál ilyesmit? Bangladesben?
Macskaszem
Az eü dolgozók nagy része tisztességesen, lelkiismeretesen végzi a munkáját, nem velük van a baj, hanem azzal, hogy egy szakrendelői vizsgálatra, CT-re, ultrahangra hetekig, néha hónapokig kell várni. A kórházi étel ehetetlen, az ágynemű rongyos, szakadt, nem beszélve a kórházi fertőzésekről, a sok felesleges végtag amputációról. A rákból való gyógyulásra Magyarországon van a legkevesebb esély egész Európában, stb, lehetne még hosszan sorolni.
Nessy
Egyet tudok, hogy az egészségügy egyre romlik, és ha az idős korosztály befejezi a ténykedését, akkor lesz csak igazán probléma.
Úgy érzem, jogosan lehet véleményem:. 1957-1997 aktívan kórházban betegágy mellett, rendelőben, aztán gazdasági területen.majd 2006-ig nyugdíj mellett országos intézménynél. ma pedig, mint paciens.
Sajnos van összehasonlítási alapom, és nem éppen a jelenlegi rendszer a nyerő.
Aki Én
@Eriksson: 16:09 Na, erre mondom, hogy tájékozatlan propagandista vagy. A baj az, hogy igényed sincs informálódni.
kokopelli
@kulabombaafityiszre: Én voltam sofőrként egy győri kórházban (havert vittem el a Balcsiról),ami olyan jó volt,hogy a
járóbetegek a szemközti asszem a McDonald?-ba)jártak át enni!Pár héttel később Veszprém-
be már be sem mentem az ottaniba! Újpesten is bevittem a sógornőmet egy kórházba,és a Ró-
kusba is később (ahol meghalt),a bratyómat a Honvédba vittem el,és pár nap múlva ő is elbú-
csúzott!A havert valahová Pesten kívülre szállítottam a Hungaroring irányába a városon kívülre,
és ő sem jött ki élve! A kórházak állapotát hagyjuk,mivel ezekben a korházakban nem a Közép-
Európa ugrott be nálam! Egy két havert kül. rendelőkbe fuvaroztam,ahol még leülni sem tudtak,
olyan sokan vártak a Daktarikra!Csak az Uzsoki szemészete volt normálisnak mondható,ahová
a bratyómat vittem a kórház utáni kezelésekre!)Ezért mondogatom,hogy nem érdemes vitázni a
ß@ron!
kulabombaafityiszre
@Eriksson: Tudod belinkelsz egy majdnem új kórházat egy kórházat és annyi a részedről.
Viszont ez nem tükrözi azt amit leírtál,mert egy új kórház is alulfinanszírozott a vizsgálatok,műtétek terén.
ami azt jelenti,hogy óhatatlanul kialakulnak a várólisták.Persze ha valami nagy megyei fideszes ember pártfogolt akkor elhiszem az egy hetet.
arcmás
Közel fele?
Én a közel 80%-ot reálisabbnak tartanám.
Eriksson
@kulabombaafityiszre: Maradjunk annyiban, hogy nincs okom valótlant állítani, csak azt írtam le, amit megtapasztaltam. Te meg hiszel amit akarsz.
kulabombaafityiszre
@Eriksson: ma, 12:48
Talán olvasd el és próbáld értelmezni amit fentebb írtam.Nem állítottam,hogy valótlant írtál,csak egy elméleti lehetőséget a sok közül hogyan végezhetnek el valakin egy hét alatt egy kardiológiai invaziv beavatkozást.
Az alulfinanszírozottsággal nem foglalkozom,mert az tény.Ezért van várólista.
Egyébként meg most kezdik elzavarni a sáját kezüleg kinevezett embereiket a kórházak éléről,
mert ők sem tudnak a kevés pénzből sok vizsgálatot,beavatkozást elvégezni.
Eriksson
@kulabombaafityiszre: Például úgy végezhették el, hogy sürgősségi eset volt. És azon az osztályon gyakorlatilag nincs várólista, mivel nagyon gyakori az akut infarktussal beszállított beteg. A tervezhetőt is a legrövidebb idő alatt végzik el. És egyébként az ilyen beavatkozás normál esetben egy egyéjszakás "kaland".
A cikk eredeti témája pedig nem a finanszírozásról szól, hanem a betegek elégedetlenségéről. Én ehhez írtam azt amit, hogy ilyen is van: Tegnap 15:50-kor írtam nézelődőnek, hogy "A várakozási idő egyes esetekben valóban hosszú, de tapasztalatból mondom, hogy ez indokolt esetben lerövidíthető. Nekem júniusra volt időpontom a kardiológiára, de a problémámból adódóan már márciusban elvégezték a megfelelő vizsgálatokat és az értágító beavatkozást is."
Szóval én egy pozitív tapasztalást osztottam meg. Ez miért nem lehet hír?
kulabombaafityiszre
@Eriksson: ma, 18:13
Akkor te sürgősségi eset voltál?
Eriksson
@kulabombaafityiszre: Nem soron kívüli, de tervezett sürgősségi.
kulabombaafityiszre
@Eriksson: ma, 19:40
Tervezett sürgősségi.Aha.
Mit jelent a sürgősségi ellátás és mi a feladata?
A sürgősségi betegellátás az egészségügyi ellátórendszer azon szervezeti egységeiből áll össze, amelyeket a beteghirtelen fellépő tünete, fájdalma, illetve egészségromlása miatt telefonon keresztül vagy személyesen felkereshet és ott elsődleges ellátásban részesül.
kulabombaafityiszre
@Eriksson: ma, 19:40
Magyarul.Egy héttel előre betervezted,hogy neked sürgősségi ellátásod lesz.
Vaze,menjél jósnak,vagy diagnosztizálj embereket..
Eriksson
@kulabombaafityiszre: Nem én terveztem a katéterezést, hanem a panaszaim és a vizsgálatok alapján a kardiológiai szakrendelés, melyet a kórház egy hét múltával vállalt.
A kardiológián a sürgősség egész mást jelent mint az általános ellátásban, a megnövekedett infarktusveszély miatt.
kulabombaafityiszre
@Eriksson: Akkor nem volt sügősségi ellátás.
kulabombaafityiszre
@Eriksson: Amikor leírtad hogy tervezett sürgősségi,akkor számomra ebben a témában nem vagy kompetens.
kulabombaafityiszre
@Eriksson: Még valami a sügősségi ellátás egy protokol szerin folyik.
Olyan nincs,hogy a kardiológián mast jelent a sürgősségi ellátás.
Eriksson
@kulabombaafityiszre: Be kell látnom, hogy ezt te jobban tudod mint én, aki átélte az egészet.
Csak így tovább minden olyan témában, melyben kompetens vagy.
Eriksson
@kulabombaafityiszre: 20:37
Persze, hogy nincs. Ha visznek egy infarktusost, hagyják órákig, napokig, hetekig döglődni. Csak mert nincs sürgősségi ellátás.
kulabombaafityiszre
@Eriksson: ma, 20:44
Már ne haragudj össze-vissza írsogálsz.
Először bejelentkeztél,utánna tervezett sürgősségi ellátásod volt,aztán a kardiológián mást jelent a sürgősségi ellátás mint máshol.Én nem írtam,hogy nincs sűrgősségi ellátás.
Azt írtam a sűrgősségi ellátás egy protokol szerint történik.
Te nem sürgősségi ellátást,hanem soronkívüli ellátást kaptál a betegségedre való tekintettel.
Eriksson
@kulabombaafityiszre: Mondom, hogy jobban tudsz mindent mint én. Úgyhogy igenis minden szavad megértettem, de most már keress valaki mást élvezeted tárgyául.
solidedge
A másik fele szerint pedig nagyon nagyon nagyon rossz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.