A kis- és középvállalkozások számára indított ösztönző programot a Qatar Airways.

Valami újat talált ki a repülőjegyek piacán a Qatar Airways

A hagyományos, repülőtársaságok által indított mérföldgyűjtő programokkal szemben a Qatar Airways minden egyes elköltött USA dollár után ad beváltható pontokat. Ezek a Qrewards pontok a jóváírást követően bármikor bármilyen, a Qatar Airways által üzemeltetett repülőjegyre beválthatók a társaságnál, azaz most már 160-nál is több úticélra lehet utazni velük, többek között olyan népszerű helyekre, mint Maldív-szigetek, Phuket vagy Bali.

A Qrewards pontok beválthatók plusz szolgáltatásokra is, mint az elsőbbségi beszállás, a Privilege Club Gold státusz vagy a reptéri várók igénybevétele. A KKV-k utazási kedvezményeihez ügyfélportált is fejlesztett a cég. Ezen a foglalásokat is meg lehet ejteni, de alkalmas arra is, hogy megnézhessék az ügyfelek, mennyi Qrewards pontjuk és milyen összeget válthatnak be újabb repülőjegyekre.

A Qatar Airways 2018-ban újra elnyerte a Világ Legjobb Business Osztályának járó Skytrax díjat. Budapestről már napi két csatlakozással az A320 és A330 airbusok egyedülálló fully flat, azaz 180 fokban hátradönthető, vagyis ággyá alakítható business class székeken élvezhetik az utasok az utazás kényelmét.

Bővebb információ: a Qatar Airways oldalán

(x)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.