Kálmán Olgával a tőle megszokott őszinteséggel beszélt Simicskáról és Orbánról, messiásságról és megbocsátásról, kaotikus ellenzékről és egy csokor konteóról. Szemlénkben igyekezetünk a beszélgetés legérdekesebbnek gondolt részeit kiemelni olvasóinknak.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Magyarország már régen nem jogállam és nem demokrácia. Magyarország nem mindenkié, hanem csak a magyaroké, azaz csak a fideszeseké, az egészen bravúros csúcsa a mocsoknak. Nem mintha nem ebből élnének fennállásuk óta. Az ilyeneknek a csákány is visszapattanna a képéről, ha lenne képe. Ez olyan, mint amikor a pöcegödör az utcára megy a higénia érdekében. Szegény Rákosi, ha ezt láthatná... Úgy látom a pusztuljon minden város és falu amelyben nem mi sáskajárunk nevű, országos program megy. Amikor olyanok mutatnak fel piros meg sárga lapot másoknak, mint a minden hozzáférhető forrást besöprők hadosztálya, ott a megoldást nem a tankönyvekben kell keresni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.