A magyar kormány azt várja az Európai Unió illetékes szerveitől, hogy lépjenek fel a migránskaravánok ellen, akadályozzák meg, hogy elinduljanak – mondta a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára.

Trumpot másolja a kormány – már Magyarországra is migránskaravánok tartanak

Orbán Balázs szerint Magyarország mindenképpen megvédi a határokat, s a kerítés állni fog, de azt, hogy a migránskaravánok az unió területére lépjenek, bármi áron meg kell akadályozni, hiszen nincs más megoldás.

Az államtitkár szerint az látszik egyébként, hogy a karavánokat az interneten, a közösségi média segítségével szervezik, s ez nem lehet véletlen. Mára az ilyen akciók politikai termékekké váltak, amelyeket tulajdonképpen a bevándorlást támogató erők vetnek be.

Orbán szerint a karavánoknak egyetlen céljuk va: nyomás alá helyezni az illegális bevándorlást nem támogató tagállamokat, s elérni, hogy kinyissák a kapukat, a határokat.

Az Orbán Balázs által vizionált karavánok létrezéséről semmiféle bizonyíték nincs, a kormány nem is próbált eddig ilyet bemutatni.

Forrás: MTI

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ezek a ,,migránskaravánok,, csak a csutitetű hibbant agyában léteznek a valóságban nincsenek !!!
Miért szólingat ez a faszkalap fel bárkit, Ő MIT TETT ELLENÜK, MÉG AZ ÖSSZEHÍVOTT MEGBESZÉLÉSRE SE MENT EL, CSAK USZÍTGAT A TETŰ !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@nevemnick: Ez azért van mert ez a csutitetű nem Orbán ))))))))
nezelodo
Miért lehet szervezni migráns karavánt is, ha már a békemenetek is összejöttek, ingyen buszok és napi 5-6000 Ft kifizetésével fejenként, meg a nejlonszatyorban a napi élelmiszer adag. Háború ez is, Orbán háborúja, ahhoz meg három dolog kell, pénz, pénz, és pénz, azt meg állják az adófizetők. Hülyék meg mindig akadnak akik elhiszik.
Commenter
@papa.49: Orsós? Tényleg? Azt hittem ez csak pletyka.
kereső
Mit főztek ki erdogan/putyin/orbán, igy az EP választás előtt?Mert bizonyára nem véletlenül mondja, ezt már mindenkinek tudnia kéne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.