EZT NEVEZI ŐFENESÉGE MAGYAROS TALÁLÉKONYSÁGNAK\n\nKözérdekű bejelentés alapján vizsgált 100 százalék tönkölybúza liszteket a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih). Nem volt hiábavaló: a termékek nagy mennyiségben közönséges étkezési búzalisztet tartalmaznak.\nFeltehetően egyes tönkölybúza lisztek közönséges búzaliszttel kevertek - informálta a Nébihet egy állampolgár. A hivatal ellenőrei a közérdekű bejelentésben megjelölt termékekből szúrópróbaszerűen négyféle mintát vettek. A laboratóriumi vizsgálatok igazolták a gyanút: a megmintázott termékek 100 százalék tönkölybúza liszt helyett körülbelül fele arányban étkezési búzából készült lisztet tartalmaztak.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Igazi matyaros találékonyság

avagy akikre a mi drága jó ME-nk nagyon büszke lehetne, s lehet az is

Miközben folyamatosan arról szól a fáma, hogy a mocsok multik így, meg a mocsok multik úgy az igaz magyar cégek hasítanak: „a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) kötelezte a forgalmazót, hogy az ellenőrzés időpontjáig (2019. március 14.) kereskedelmi forgalomba került, a vizsgált termékekkel azonos megnevezésű élelmiszereket további hatósági intézkedésig vonja ki a forgalomból, minőségmegőrzési időre tekintet nélkül.”
A derék forgalmazó „magyar magánszemélyek tulajdonában lévő ” és „piacvezető bioélelmiszer-gyártó és forgalmazó ”!
Hiába no kel egy nem is kis vagány találékonyság Orbániában. Nem érnek rá megvárni, hogy az előtte haladók kiérjenek a forgóajtón!!! =))
Dr plágium
Valahogy nem hiszek ezekben a bio izékben. A gyümölcsöknél azt tapasztaltam, hogy az árusok megveszik a nagybanin és méreg drágán árulják a "saját" bio termésükként. Na meg a mangalica őrület, nem hiszem hogy egy jó szalonnás rántotta mangalicából egészséges, szalontaiból pedig nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.