A Fidesz szerint az MSZP és a Párbeszéd kampánybusza a bevándorláspárti koalícióba tart.

A Fidesz máris kiderítette, hová vezet az útja az MSZP kampánybuszának
Fotó: Ujvári Sándor/MTI

A nagyobbik kormánypárt Tóth Bertalan, az MSZP elnöke és Barabás Richárd, a Párbeszéd szóvivője csütörtöki sajtótájékoztatójára reagált, amelyen bejelentették, hogy több mint száz helyszínre érkező kampánybuszt indítanak az EP-választásokkal összefüggésben.

A Fidesz MTI-hez eljuttatott közleménye szerint

az MSZP-nek és a Párbeszédnek a busz állomásain a két ellenzéki pártnak azt is el kellene mondania a magyar embereknek, hogy Brüsszelben minden egyes brüsszeli migránspárti javaslatot – a betelepítési kvótát, a migránsvízumot, a migráció legalizálását – megszavaztak, és ugyanezt akarják folytatni az új Európai Parlamentben is.

Az MSZP és a Párbeszéd képviselői eddig sem a magyar emberekért küzdöttek az Európai Parlamentben, hanem a migránsokért – közölték.

Hozzátették, Magyarországnak olyan európai parlamenti képviselőkre van szüksége, akik a magyar embereket képviselik Brüsszelben, és nem Brüsszelt Magyarországon.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Akiket a fidesz engedett be. uploads.disquscdn.com/images/e7285099dd322efd21c9ecce3d2d06c6ef6b5d3d0fcedb61e7537928771188c1.gif?w=600&h=781
Tipikus vizet prédikálunk és bort iszunk szituáció. Hangosan kiabálunk, hogy nem kellenek a migráncsok, oszt titokban meg befogadjuk őket. Hazánkban egymillió lakosra 130 befogadott jutott, ami a V4-országok közül messze a legmagasabb arány, tehát a miniszterelnök "szent szövetségén" belül is igen rosszul muzsikált a migránsok megállításában. Európa szerte pedig csak Lettország előzött meg minket e téren, náluk 140 menedékkérő jut egymillió honpolgárra.
alfahir.hu/2018/04/19/magyarorszag_europai_unio_bevandorlas_fidesz_orban_viktor
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bence
Harsogja ezt az , aki tömegével engedi be a migránsokat !
Desischado
Mi van a letelepedési kötvényesekkel, rohadékok? Jó pénzért köztörvényes bűnözőket is beengedtetek! Kuss legyen, hazug férgek!
nezelodo
@Desischado: Jó kis kövér banki átutalásért meg ki is enged köztörvényes gyilkos bűnözőt, nehogy nálunk további kárt tegyen a keresztényekben.
terlasz
A gonosz ellenzék minden migránspárti előterjesztést megszavazott. Orbán szintén csak ő sunyi módon tagadja.
kereső
A fidess "kisbusza" meg a horthy rendszerbe tart!Tart egy kis kitérőt putyin,erdogan,az arab maffiózók, a keleti despoták, az afrikai és délameriaki korrupciós diktatúrák felé. Bár lassan nem ők fognak"tanulmányozni", hanem őket tanulmányozzák.
És mindezt megspékeli egy primitiv vallásossággal.
solidedge
Az MSZP még egyet sem, a Fidesz több tízezer migránst engedett letelepedni. Védjük meg az országot a migránspárti Orbántól!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.