Nem is a tiltott vörös csillaggal van a nagyobb baj, hanem azzal, hogy nincs kiegyensúlyozva, és a rossz szelep miatt álló helyzetben is elgurul a labda. Egy kedves olvasónktól kaptuk ezt a különleges, gumi focilabdát. Az OTP Bozsik-program egyik múlt hétvégi Budapesti rendezvényén ajándékozták meg vele ötéves fiát, a többi, mintegy 100 résztvevő ovishoz hasonlóan. A vöröscsillagos dizájnon csak ő akadt fenn, az igazi meglepetés viszont a srácot érte, amikor megpróbált fozizni vele. A labda ugyanis sok mindenre alkalmas – például díszletnek egy sörreklámba vagy reflexfejlesztésre –, csak arra teljesen használhatatlan, amire elvileg való.  A Magyar Labdarúgó Szövetség 2017-ben 30 ezer, 2018-ban pedig 40 ezer gumilabdát vásárolt az országos gyerekfutball-programja számára. Vélhetően ebből a modellből is hasonló mennyiséget sikerült beszerezni, ki tudja, köztük hány hasonló példány akad. A minket megkereső szülő szerint az általuk látogatott rendezvényről a gyerekek többsége hasonló minőségű lasztival távozott csalódottan.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Hoppá, megvan a magyar futbal szinvonal "" sikereinek"" okozója:: A ROSSZ LABDA.
Hofi idejében még a kapufa volt a hibás (""az a hülye akác""), de a technika haladása megállíthatatlan, mára a laszti lett sz@r. Egyedül a fiaink tudása és fejlődése beláthatatlan. De ha a pettyes is ellenük dolgozik, nincs mit tenni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@CsipkeRózsa: Annyira hülye, hogy a lasztin nem baj ha rajta van ))))))))))))))))))))))))))))))))
Clavigo
Csak nem gondolja valaki is ,hogy elpocsékolják a tao- lóvét...ilyesmire. Jóóoo van a zúgy,,oszt jó napot.
nezelodo
Félreértitek, kettős haszna van a selejt labdáknak. Először is biztos ingyen adták, mert gyártási selejt, amúgy meg kellett volna semmisíteni. Aki megszerezte, legombolta az árát, és jól kaszált rajta. Vagy aki ezzel is tud focizni abból aztán felcsutkai sztárjátékos lehet.
qxy
A Fidesz. na meg Csányi urat nem szabad ám baszogatni mert fel lesztek jelentve becsület sértésért ám.Volt egy faszi aki szóba hozta a Magyar húsipar tönkretételének egy két adatát és kurvára ki volt akadva. Mondjuk én is ismerek három faszit aki 20 , 20 millát kapott hogy csődbe vigye a gyárat. Ma mind a három becsületes üzletember hát. Én mondom nagy tisztogatást kellene itt csinálni de az a baj hogy akkor nem is volna politikus, jogász meg egyebek.
Eladott Ország
@kokopelli: ma, 15:12; A sok kamu rendezvényből egy kis ízelítő. Hány lehetett még, amiről jelenleg nem tudunk. Egymillióért szerveztek olyan sportnapot, ahol EU-s táblákat kellett lóbálni.
444.hu/2019/02/20/ugy-kerulgetik-az-eu-penzt-mint-felberelt-cigany-a-marmonkannat
qxy
@Eladott Ország: Ezek a rendezvények már akkor is voltak amikor Kádár volt. Nem kis pénz folyt ott is el. A kisebbek, meg mint a suglót fiók úgy járt a szemük hogy nekem ? nekem? mi marad???
Volt hogy a nagy rendezvény, sok finomság, nagy tálcák és ez is az is ebből is abból is ellopott és vitte el dugta. Jött vissza és megint kereste mit lehet még ellopni. Mint a sáskák olyanok voltak. Na mi meg ketten meg találtuk a cuccost, és máshová tettük. Azt a balhét amit lekavartak egymásnak a kisz titkár pártitkár a szaxervezetis segg végek. Na azt látni kellett volna.Olyan bulik voltak és mi nagyon bírtuk a csibészek harcát. Mi kiszolgálló személyzet voltunk és nehogy má ne mi vigyük el a maradékot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.