Az év eleje óta napi 100 millió forintnál is többet költöttek a kormány tevékenységének promotálására. Ez többek közt annak a kampánynak is a közpénzen fizetett költsége, ami a Fidesz néppárti felfüggesztéséhez vezetett. A 10 milliárdos keret még a szokásosnál is gyorsabb felhasználása a portál szerint éppen a botrány miatt történhetett, hiszen a Soros György és az Európai Bizottság EPP-s elnöke, Jean-Claude Junker arcképével díszített plakátok cseréje is megdobhatta a kiadásokat, és nem lenne meglepő, ha az új – részben az ismert internetes mémpárral illusztrált – kampányt is a tervezettnél gyorsabban kellett volna összerakni.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Ha én eccer miniszter lennék.
Na mindenki le teszi amije van. Ha nem vallod be, mész a Gulágra egy szál gatyába.
Igaz amúgy is, csak nem mondom meg.az egész törvény jogász, számvevőszák kúria, mind. Putyinnak stopppp,
" Komám, a segged vége a Gulágon bassza a kecskéket eredj segíts neki. Nincs semmi szerződés. Vége. Ukránoknak befagyasztani a lóvét, nincs egy vas sem. Aki durrogna, el kérném a Magyarországi munkavégzés alatt levont nyugdijj összeg kimutatását. Picsába.
namihami
@Tavryni őrnagy: És drága!
A baj pont ez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.