Aki hiányát érezte eddig, hogy nem tud Mi Hazánkos pólóban - hidegben, melegben, hiszen van rövid ujjú és melegebb, hosszú ujjú változat is - szintén a fent említett márka égisze alatti simléderes satyekkal a főn hasonló matricás bögréből inni a nedűt, az megnyugodhat, beindult a webbolt.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Heti két-három próbavásárlás. Félév és önként s dalolva számolják fel.
Ha nem fidesztámogatású bolt lenne, hamar megoldható volna az ügy.
Eladott Ország
Orbán és a fidesz fiatal bázisa. Mit szól ehhez Köves Slomó úr? Engem az is felháborít,hogy normális országban,ilyen nevet,hogy Mi Hazánk,egyáltalán bejegyeztetni sem szabadott volna,ez pontosan úgy hangzik,mintha ez a haza csak az ő hazájuk lehet,aki nem tartozik közéjük a többinek nem lehet a hazája,azok takarodjanak.Miért nem meri senki kimondani,hogy ez tulajdonképpen milyen párt is,és ez a hatalomnak kedves párt. Van már orbánjugend, úgy hívják, hogy fidelitas, meg iksz/ ifjúsági kereszténydemokraták/ meg most ez is. Most még csak próbálgatják szárnyaikat. Röpke 1-2 év és igazi politikai paramilitáris terrorszervezet lesz, ha hagyjuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.