"... Magyarországon tízmillió emberből 700 ezer jár vasárnaponként templomba. Nem csak a katolikusok: ebbe már minden keresztény felekezet beleértendő. Ilyen értelemben nem vagyunk keresztény ország. De: keresztény gyökerű társadalom vagyunk? Igen. A keresztény etika határozza meg a társadalom működését? Többé-kevésbé... "

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Nem vagyok keresztény - de elfogadom Hodász Andrást párbajképes keresztényként és demokrataként.
tulipan
Mi ebben az új? Mi 9 éve pontosan tudjuk. hogy ez itt, a narancsos tolvaj, sakálok illiberális kereszténydemokráciája! Fából vaskarika!!!
Nessy
Oly szépen tudnak mesélni a kereszténységről, a 2/3-s Tízparancsolat, a gyűlölet keltés, a megfélemlítés, a gyengék, betegek, idősek "útszélen hagyása" mellett! Még státuszkereszténynek is pancserek! Az papság meg már Isten helyett Orbán szolgája lett!
Csizmás Kond
A vasárnapi misérejárás ma azért nem mérvadó mert bármely nap lehet menni...szóval így megfogalmazva egy nagy baromság az egész.
tulipan
Ej, te @Durbincs: a kretén narancsos segynyaldosó, agyagagyú, az Al-AKSZA bohóca, a román Ploesti, denevérszaros bányakecó lakója? ? Aha, tehát szóval Ploestiben olyan szépen süt a nap? az 1000 kilométerre van Budapesttől, ugye, agyatlan, 30 IQ-s földrajztudor??? azért van hát, hogy itt, ahol ÉN, SZÜLETÉSEM ÓTA lakom, BUDAPESTEN, ahol is, szombaton reggel óta, sőt még ma, Hétfőn is, folyamatosan zuhog az ESŐ? TE vizeletes, bűzlő, bedes ammóniabetyár? akit éppen most mickelnek ? reá aktiválják a Janicsar cardot a nick-hez ? 850 euro/hó munka nékűl S csak 1 nick kő hozzá ? a narancsos seggnyalás fizetságeként van 200 kb az 850x200 de az rettenet lóvé ,s ebből vetted a bányát ? ezért itt az a sok narancsos Picsogó fejenkint - 4-5 bankártyával ? na de majd az adóhatoság lecsap rátok. fejenként,visszamenöleg ,s évekre ? S belegondoltatok már ebbe vizfejúek... vizeletes,BŰZÖS ammóniabetyárok ? akikert éppen most mickelnek ? reá aktiválják a Janicsar cardot a nick-hez ? 850 euro/hó munka nékűl S csak 1 nick kő hozzá ? a narancsos seggnyalás fizetságeként van 200 kb az 850x200 de az rettenet lóvé ,s ebből vetted a bányát ? ezért itt az a sok narancsos Picsogó fejenkint - 4-5 bankártyával ? na de majd az adóhatoság lecsap rátok. fejenként,visszamenöleg ,s évekre ? S belegondoltatok már ebbe vizfejúek... vizeletes,BŰZÖS ammóniabetyárok ? s nincs közelbe semmi Rózsa Sándor ,ki majd megmentsen ? " S lecsapná a fejeteket-megehetné vacsorára azt a kimetszett sziveteket" ? Elvégre minek kéne az nektek, szarlakó gyűrüs férgek?Hát hol is lehet az a rettenet, primitiv sivár világ , mibe egy ilyen hozzád hasonló féreg felnőhetett?? sötét, ripacs geci?Mi van kotorékpatkány előbújtál a szennyvízcsatornából? Szaros a pofád, töröld meg! Ganajozós kollegád ám az a hozzád illő, másik, narancsos illib seggnyaló, a szaros, Shikari, Ti, undorító, előkapart, bányás ugrálos patkányzombik ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.