Telt ház van a Bálnában: kezdődik a Fidesz európai parlamenti kampánynyitója. A Par­la­menti sza­lon című ren­dez­vé­nyen be­szé­det mond Orbán Viktor mi­nisz­ter­el­nök.

A Fidesz mai európai parlamenti választási kampánynyitóján Orbán Viktor miniszterelnök mond beszédet, amelyen ismertetik a Fidesz európai parlamenti választási programját. Ebben várhatóan kiemelt szerepet kap a nemzeti szuverenitás kérdése, a migráció elleni küzdelem, a keresztény kultúra védelme, illetve az unió intézményrendszerének megújítása.

A Bálnában szervezett mai eseményen köszöntőt mond Kocsis Máté frakcióvezető, előadást tart Trócsányi László igazságügyi miniszter, EP-listavezető, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és Szájer József EP-képviselő.

A Magyar Nemzet úgy tudja, a Fidesz helyi szervezetei is gőzerővel készülnek a kampányra, a párt meghatározó politikusai pedig hamarosan országjárásba kezdenek, hogy bemutassák az embereknek Európa jövőjére vonatkozó elképzeléseiket.

A rendezvényt megelőzően a szocialisták tartottak sajtótájékoztatót a Bálnánál, "Jön a diktátor" címmel – írta meg a Mérce. Ezen a Fidesz 10 évvel ezelőtti programpontjaiból idézett Ujhelyi István és Tordai Bence az MSZP-Párbeszéd szövetség képviseletében a Bálna előtt.

A sajtótájékoztatót az alábbi videón nézheti meg:

Forrás: Origo, Index, Magyar Nemzet, Mérce

Címlapi kép: MTI/Máthé Zoltán

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Miért eddig nem volt kampány? Ennél is rosszabb lesz? Már a vízcsapot lehet kinyitni holnaptól?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Megjósolta 1992-ben önmagát azzal, hogy 1992-ben Orbán Viktor a radikális jobboldali veszélyről és a liberális kormány szükségességéről beszélt.
.
---- Fidesz nagygyűlés
.
www.youtube.com/watch?v=3iopm2VWidM&t=254s
.
Az óta .. s o K K .. mocska lefolyt a Dunán, aszály, viSZÁJ, aSZÁJ!
.
Ahhoz, hogy E R Ő S .. P I S T A ..erősségünek érezheti magát, hiszen a NAGYMEDVE elkötelezettje, miután ki-, be csapkodta előtte a NYÍLÁSZÁRÓT, veszélyt hozta nem csak Magyarországra, az EU-ra "IS" KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN félcédulácsKÁVAL azzal, hogy
.
------ Így lett Magyarország az új hidegháború egyik főszereplője
.
www.youtube.com/watch?v=ILxGCoxsnZ8
.
Hogy van ez, oroszok COKI, aztán ráhozza Európára azt, aki a Krimet csak úgy elfoglalta abban az időben, amikor FALHOZ LETT ÁLLÍTVA a ruszkik hazá-tól!
.

.

.
tulipan
Ez a narancsos dagadt dög, nem bír magával? Már megint baromságokat pofázik???
Lepényleső
...amiből újabb fydes milliárdosok nőnek majd ki a földből,mintha jöttek volna a semmiből?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.