Mutassuk meg Brüsszelnek május 26-án az EP-választáson, hogy a végső szót nem a Soros-féle NGO-k és a brüsszeli bürokraták, hanem az emberek mondják ki a szavazófülkékben – mondta Orbán Viktor kormányfő a Fidesz pénteki EP-választási programbemutatóján, Budapesten.

Így akarja megmutatni Brüsszelnek Orbán – programot hirdetett a miniszterelnök
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

"Mi, magyarok ezer éve élünk itt, a Kárpát-medencében (...), és szeretnénk még legalább ezer évig itt is maradni, megőrizni a határainkat"

- jelentette ki a miniszterelnök. Hozzátette: "azt szeretnénk, ha a következő generációk, gyermekeink, unokáink ugyanúgy szabadon dönthetnének az életükről, ahogyan mi is".

Orbán Viktor azt is mondta, hogy Brüsszelben semmit sem hallani a családpolitikáról, viszont nap mint nap hallani a legális migráció fontosságáról. Úgy fogalmazott: a legális migráció programja valójában egy európai népességcsere programjának a fedőneve, ezzel kell szembenézni az EP-választáson.

Megint a migráció a fő téma

Orbán Viktor hétpontos programot hirdetett a bevándorlás megállításáért pénteken Budapesten, a Fidesz európai parlamenti (EP) választási programját bemutató, Parlamenti Szalon című rendezvényen.

A kormányfő programja szerint a migráció kezelését el kell venni a brüsszeli bürokratáktól, és vissza kell adni a nemzeti kormányoknak. Javasolta továbbá, hogy egyetlen ország se legyen kötelezhető migránsok befogadására akarata ellenére, és senkit ne engedjenek be Európába érvényes igazolvány, dokumentumok nélkül.

Szorgalmazta azt is, hogy szüntessék meg a migránskártyákat és a migránsvízumot, Brüsszel pedig ne adjon több pénzt Soros György bevándorlást segítő szervezeteinek, ehelyett térítsék meg a határvédelem költségeit.

Orbán Viktor végül követelte, hogy Európában

senkit ne érhessen hátrányos megkülönböztetés azért, mert kereszténynek vallja magát, és bevándorlást ellenző vezetők álljanak az uniós intézmények élén.

Szavai szerint ezek azok a pontok, amelyek a legszükségesebbek a bevándorlás megállításához és a keresztény kultúra megőrzéséhez. Kérte egyúttal a választókat, hogy aláírásukkal támogassák majd ezt a programot.

Hangsúlyozta: a brüsszeli elit hatalmi törekvéseit meg kell fékezni, a bevándorlást meg kell állítani.

(MTI)

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Hiába hánykolódsz te hibbant majom az nem hatja meg az Unió 503 millió lakosát, te ott már csak PÁRIA LEHETSZ !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gauntlet
Akkor lépjetek ki ti is a brüsszeli elitből ! Fizetést visszaadni !
papa.49
Hiába hánykolódsz te hibbant majom az nem hatja meg az Unió 503 millió lakosát, te ott már csak PÁRIA LEHETSZ !!!
silber13
Miféle "Parlamenti szalonról"rikácsol ez a széthízott fejű sivatagi rinocérosz?? Az a szalon mára már " Nemzeti Kuplerájjá" lett alakítva, és - hogy a költő szavaival éljek: " Te tetted ezt király.".
cikicakk55
Van pofája ilyet kimondani ""azt szeretnénk, ha a következő generációk, gyermekeink, unokáink ugyanúgy szabadon dönthetnének az életükről, ahogyan mi is". Ugye mi szabadon dönthetünk az életünkről te hibbant? Olyan törvényeket hozol,amelyik meg sem engedi,hogy kimondhassuk a véleményünket.Pont ez a cikk mellett olvastam,hogy megszüntették azt a körletet,amelyikben az MSZP nyert. Ugyan így fognak csinálni a többi szavazó körletben is,ahol tudják,hogy esélyük sincs nyerni.Majd hozzá csatolják valamelyik fix Fideszes körlethez és majd veri a mellét,hogy megint 2/3-ra nyertek. Gyerekeinknek és az unokáinknak még annyi esélye sem lesz,mint nekünk volt.Én legalább az életem felét,pont azt a részét,mikor fiatal házasok lettünk,biztonságban éltük meg,így nekünk nem volt gond lakáshoz jutni.Ráadásul bankkölcsön nélkül,csupán a fizetésünkből spórolva tudtuk megvenni a jelenlegi házunkat.Nem palota,az igaz,de kinek hiányozna egy 10 szobás lakás takarítása?
cikicakk55
@cikicakk55: Bocsánat,nem körlet,hanem körzet.
RonaGyuri
mit akarsz te szerencsétlen barom megmutatni? Azt, hogy ennyi buta él ebben az országban???
Clavigo
Aszongya a Varacskos,,," érvényes papirok,,blabla,,,a hatàràtlépéshez "..:)))) Gruevszki cimbora meg megszakadt a röhögéstől...
tudode
Volt idő, amikor az ADOTT SZÓNAK "is" volt értéke, de az már .. m i n ő s í t h e t e t l e n, hogy ez a felcsúti kRÉMes aláírná "Brüsszel városban" a saját halálos ítéletét "is", a l f e l e t .. képeSS varázsolni az etetőjéből is:
.
.----- Az megvan, hogy Orbán Viktor is aláírta a menekülteket védő megállapodást?
zsurpubi.hu/cikk/7253-az-megvan-hogy-orban-viktor-is-alairta-a-menekulteket-vedo-megallapodast/
.
Megjátssza ez a közjogilag érvénytelen SZAVA HIHETETLEN büdösbogár az evolúció csodácsKÁJÁT, szégyenszemre n o r m á l i s a n, tisztességesen nem lehetne CICÓZNI és szűznek maradni!
.
www.youtube.com/watch?v=llEmY6yushQ
.
Undorító!
.

.
Jozefina
Ha ugyanazt a maszlagot nyomja, mint eddig, akkor az azt jelenti, hogy az eddigi "programjai" nem valósultak meg, vagy olyan programik, amik egyébként is okafogyottak!!!
Clavigo
Esetleg a félkegyelmű Gazsi gyerek celebrálhatott volna egy misét,,levezetésképpen,,..hogy a körösztyén szájszagú jelleg is hangsúlyozva legyen...
Macskaszem
Programnak elég karcsú, hogy két migráncsozás közben sorosozik, brüsszelezik egyet, és még meg is fenyeget, hogy a következő ezer évre is ezt kapják az alattvalók. Ott rohadjon meg, ahol van.
nevemnick
Ez az izé,szinte saját magán röhög, hogy mennyi marhaságot hoz össze a beszédében.
De az a baj, hogy a röhögés mellett az is beég az agyába, hogy mindez valóban így van.
Nem B+ nem úgy van, hogy mindegyik hernyóból lesz pillangó.
csak úgy....
ez a faszi egy gátlástalan proli ,ki át szeretné (má megint) baszni a világot...
Borsodi
@csak úgy...: Sok szélhámosnak sikerült,neki mért ne sikerülne,hiszen annyi agyalágyult hiszékeny idióta ember hisz neki.Az ő politikájával határaink megmaradnak de a népünk kihal el menekül.
csak úgy....
@Borsodi: Ha Te tudod és én is,hogy ö csak egy szélhámos? Gondolod,hogy csak ketten vagyunk ? Beletörödni ?
lampa laz
Kb annyira volt izgalmas a kampánynyitó beszéde, mint a jégkocka receptje. Ez is kizárólag a hülye, degenerált szavazóinak szólt.
csak úgy....
@lampa laz: örülök,hogy átvészelted , Te mindíg ennyire bátor?
Sámannus
Mehetsz a néppártba latrinakezelőnek oda talán még alkalmas lehetsz, mert értesz a szarkeveréshez.
papa.49
,,Megmutatta Brüsszelnek,, a pénzcsap elzárva, oszt. mutogathatsz majom !!!
lampa laz
@csak úgy...: az rtl híradójában láttam. Azért annyit nem tudnának felajánlani, h ezt a húgyagyú végighallgassam.
papa.49
Már akartam írni még a ,,beszédei,, felolvasásai közben az angol alsóházat majmolja a ,,tüntetően,, alkalmazott pultra könyökléssel !!!
Ennek egyetlen saját megnyilvánulása sincs az biztos !!!
lampa laz
@csak úgy...: kb. úgy mint itt a jobbszélen a fotóján látszik, mert ha ezt a patkányt úgy mutatják a hirműsorokban, h dumál, menten lekapcsolom a hangot.
csak úgy....
@papa.49: szerintem ö egyedül,segítség nélkül ilyen...,majd ha angolosan lelép a szeretöjével és viszi a kincstárat...,matolcsi észre sem venné mert ö sosem oda tekinit ahova néz .
papa.49
@csak úgy...: Meg ahogy vicc mondja ,,ha fogasokat szerelnének a falra akár RUHATÁR IS LEHETNE,, !!!
Mert kong az ürességtől !!!
solidedge
Cezarománia, megalománia. Egy kis emberke beteges képzelgési. Miután 2 és fél millió ember rá fog szavazni ki fogja jelenteni hogy az EU vereséget szenvedett. Nem szánalmas?
Nessy
Hány % a lakosság számunk az Uniós lakosságszámhoz viszonyítva?
Itthon az union kivűli szavazatokkal elér 13 - 14 mandátumot a fidesz.
Ha a Néppártnak lesz mondjuk 200 tagja és O.V. begyűjti a lengyeleket, meg a románok magyar képviselőt, nem hiszem, hogy 50 főnél több összejön. Az max. 25%. Ott nem fidesz választási matek van!
Yoda69
Populista lozung. Sajnos a magyar birkaknak ez csemege. Lehet hogy itthon beveszik ezt a szart, de az unió tobbi polgára aligha.
terlasz
Nekem az az érzésem, hogy Orbánt a háttérből irányítják.
Eladott Ország
Üzenjük Brüsszelnek: Hogy Budapest-Graz 344 km
zsurpubi.hu/shared/hirek/sportpubi/BudapestGraz_edited.jpg
olkt.hu/wp-content/uploads/2018/11/img_0637.jpg
Ha valaki még mindig nem tudja, hogy mire megy el az a rengeteg pénz a miniszterelnök közelében, akkor érdemes belegondolni, hogy mennyibe kerülhet az ideggyógyászati magánellátás egy hónapban vagy egy évben, ha egyetlen alkalomért 2 millió forintot kérnek el.
desiro
"senkit ne érhessen hátrányos megkülönböztetés azért, mert kereszténynek vallja magát, és bevándorlást ellenző vezetők álljanak az uniós intézmények élén."
Ez a koton szökevény nagyon szeretne az EU. vezetője lenni de nem jön neki össze.
csipetke
Úgy tűnik,orbán arra gyúr,hogy végleg kizárják a néppártból.
@terlasz: 5:38 Hármat találhatsz:-Putyin,és Putyin,plusz még egy fő.-Putyin. Nem véletlenül mondják,hogy orbán Putyin pincsije,Ez ma már 150%
desiro
Igen nagy csend! Hol vannak a fideSS bérencek?
Talán tart még az eligazítás?
tudode
Ez után a NEM VAGYOK TELJESEN ŐRÜLT beszéd után már csak az a kérdés, hogy HÁNYAN írják alá az EU-ra is kiterjeszkedni szándékozó PATÁS ÖRDÖG abnormális, még a III. vh-t is gerjesztő .. POKOLI PROGRAMJÁT, mivel a napnál is világosabb, hogy:
.
---- AZ ILLIBERÁLIS HAZUDOZÓK KÖZVESZÉLYES ELMEBETEGEK
.
nepszava.us/az-illiberalis-hazudozok-kozveszelyes-elmebetegek/
.
Tehát "csak" az összelopkodott vackait védi, érzi a HAPCI a vesztét. Egy lapra tesz fel mindent, mert NINCS BELÁTÁSI KÉPESSÉGE a XXI. században ezzel az ILLIBERÁLIS baromkodásával!
lampa laz
@tulipan: ez borzasztó, h ilyen szégyenletesen rossz hírünk van a világban.
silber13
@Shikari: É.D.M.Á !!-)))))))) Ha nem tudnád,rád vonakozik ez a Volapük néptől származó közmondás: Éhes Disznó Makkal Álmodik!!!:-)))))))))
magyarbakancs
Magyarország lakossága 2% az Uniónak
Magyarország gazdasági fejlődése 1% az Uniónak.
Akkor mit mutatunk meg Brüsszelnek?
papa.49
@magyarbakancs: Ha hátat fordítunk a MEZTELEN VALAGUNKAT egyéb mutogatni valónk NINCS !!!
Lepényleső
Nem lehetne hogy a pór mutassa meg a bánnak,valójában milyen idők járnak?
tulipan
@durbincs: Mi a hézag te tökkel ütött, szétreepdt agyú szaros pofájú, félfaroknyi, mosdatlan Sügér? Te gyerekek réme, pedofil bányászlegény? : na ponyt te leszel az a rettenet 30IQ-s bányatudor, akinek meg ?...A Pilis-Hegységben van Ócsa is ? Föciből csak karó ? te akarnád megint az észt osztani? ... bányás-tárnás ? Picsogoként kb 1000km -ről ?
Plusz 1 moslék Ajakú ? azt már fürödjél tán le !! de a fogad is sikáld meg, mert bedes, gyomorszagú leheleted ?
mégtán a bányakecód levegője is ? _3013
kereső
Orbán megmutatta "brüsszelnek",hogy tényleg elhülyült.
tudode
Génhibás ez a szerencsétlen flottás!
.
Ahány kg ANNYI rosszindulat, lopkovics szorult bele akkor, amikor NEKIMEGY Brüsszelnek, mint Felcsúti a NARANCSKÖDNEK!
.
Szerencsétlen úgy elhomályosúlt a szürkécsKÁJA, hogy már nem lát át rajta, megjátssza a ma született BARIT, miközben KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN félcédulácsKÁJÁVAL a hokizsebében olyan messzire MERÉSZKEDETT, hogy ráhozta a nagymaciKÁJÁT nem csak az országra, az EU-ra, hanem saját pereputtyára is!!!
.
De mentségére szolgáljon az, hogy
.
----------“Egy nép, amely megválasztja a korrupt politikusokat, tolvajokat és árulókat, az nem áldozat, hanem bűntárs”.
.
www.orbanzona.com/2019/04/05/egy-nep-amely-megvalasztja-a-korrupt-politikusokat-tolvajokat-es-arulokat-az-nem-aldozat-hanem-buntars/
.
???
tulipan
@durbincs: Te kretén narancsod seggnyaló, szaros pofájó, bűzös agyrepedt vagy ,ami nem baj - csak állapot L 1 baJ az, AZ,végleg, ÁLLANDÓSULT!!! IGY HÁT NEM CSODA, hogy a szüleid kitagadtak , még mérvadó lenne ?tE NYÁLAS, láncosnyomi ? csak mondogassa egyre hogy fapapucs , italozó, muszlimszakállas, rúzsös ádámcsutkás ? Azt' mond mán',a
Shikartival jól megvagytok ugye, nyálasan-taknyosan?? Azt az a másik játszótársad a Verőce21 hová lett??
tulipan
@Horizont: Ezek a tök begőzölt narancsos őrültek között, sajna roppant nehéz lesz! megőrízni a meglevő JÓZAN ESZÜNKET!!!
tulipan
@durbincs: Há' mi van má megint, te tökkelötütt, hasadt agyú,szaros pofázmányómá, Sügér??? Szokás serint, megint nincs semmi picsognivalód. onnan a messzi román, Ploestiből, a mélyíségbe beásott bányaíkecódból? Há' mé newm nbyalosd akkó némán azt a dagadt seggeket?Erre sem tanítottak meg a drága jó, román szüléid, hogy a pofád zabálásra használd és ne ostoba, neveletlen, pimaszkodó, narancsködös, nyivákolásra! _3015
tulipan
@durbincs: Ugye, TI kretén vén topák, mert megérdemelten, lefalazták már titeket mind a bányába ? veled együtt, @Shikari:@verőce21 @csizmás kond :: ott ültök lent a -13 szinten, Denevérürüléket rágcsálva? meg persze hozzá, a bányalóvizeletpáleszt vedelve ?
Commenter
@tulipan: ugyan, Ősügérsége a magasból az ezredik emeletről, a Budai Várból köpköd a picsogókra!
csipetke
Orbán már megmutatta Brüsszelnek,hogy egy megalomániás,hataloméhes hazug sz@rkavaró.
tulipan
@durbincs: Hej, te sötét, kretén orbánseggnyaldosó,hasadzt agyú, normális ésszel, nem leget megérteni hogy egy ember, hogy lehet ennyire bután megszállott? Valamikor még a 90-es években én is fideszt éltettem és dolgoztam is nekik, de már 98-ban kínyílt a szemem a sok mocskosságuktól. Csak egy pár dolog Ezüst hajó, Kaja Ibrahim és a többiek. Ők már akkor sem a hazáért hajtottak hanem a saját meggazdagodás érdekelte!
Ez vár rátok és minden aljas, rohadék,különítményeeseitekre, mocsok SEGGNYALÓ ROMÁN! :))))
24.hu/kulfold/2019/04/09/feloszlathat
tulipan
A hazug inocérosz meg is kapta a szokásos üres HABLATYOLÁSÁRA,, A DEMOKRATIKUS EURÓPA KÉPVISELŐINK válaszát!!! El is bújt nyomban, a lakájai mögé!!!
propeller.hu/nagyvilag/3411205-kormany-szerint-vadakat-kohol-orban-ellen-europai-parlament#v2408609
tulipan
@durbincs: Hej, te sötét, kretén orbán seggnyaldosója, te széthasadt agyú, normális ésszel, nem leget megérteni hogy egy ember, hogy lehet ennyire bután megszállott? Valamikor még a 90-es években én is fideszt éltettem és dolgoztam is nekik, de már 98-ban kínyílt a szemem a sok mocskosságuktól. Csak egy pár dolog Ezüst hajó, Kaja Ibrahim és a többiek. Ők már akkor sem a hazáért hajtottak hanem a saját meggazdagodás érdekelte!
Ez vár rátok és minden aljas, rohadék,különítményeeseitekre, mocsok SEGGNYALÓ ROMÁN! Azé' ne ríjjál már hsiz ennyi jutott:)))) Te sötét GECI,? ha egyszer ennyire buta vagy, miért nem kötögetsz inkább ? DRAÁGA A VILLYANY?
24.hu/kulfold/2019/04/09/feloszlathat...
tulipan
@durbincs: @durbincs: @durbincs: Hej, te sötét, kretén orbánseggnyaldosó,hasadzt agyú, normális ésszel, nem leget megérteni hogy egy ember, hogy lehet ennyire bután megszállott? Valamikor még a 90-es években én is fideszt éltettem és dolgoztam is nekik, de már 98-ban kínyílt a szemem a sok mocskosságuktól. Csak egy pár dolog Ezüst hajó, Kaja Ibrahim és a többiek. Ők már akkor sem a hazáért hajtottak hanem a saját meggazdagodás érdekelte!
Ez vár rátok és minden aljas, rohadék,különítményeeseitekre, mocsok SEGGNYALÓ ROMÁN! Azé' ne ríjjál már hsiz ennyi jutott:))))
24.hu/kulfold/2019/04/09/feloszlathat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.