Gyurcsány Ferencről nem lehet azt állítani, hogy sokat tökölne, ha Orbán Viktor agymenéseire kell reagálni. Elsőként futott be a DK elnökének posztja a Bálnában elhangzott Orbán-megnyitóra. Alább olvashatja.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Nagyon finoman fejezte ki magát Gyurcsány. Együgyűt arra szokták mondani,aki butaságokat mond és tesz,de nem árt vele senkinek. Ezt a szellemi fogyatékosok egy bizonyos csoportjára lehet mondani,de Orbánnál ennél sokkal több a probléma. Ő már minden tettével,mondatával árt a Magyar embereknek és most már egész Európának is. Ezt sokkal durvább jelzővel kell illetni.Nem írom le,de biztos mindenki tudja mire gondolok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
@Csizmás Kond: tegnap 15:35
ja ne viccelj már! Orbánnak sokkal komolyabb a hatalomvágya,sőt már betegesen az,mint az ellenzéknek. Természetesen az ellenzéki pártokból is a 80% mindegyik pártból csak a pénzt és a vele járó kivételes bánásmódot várja,de a hatalomvágy az pont Orbánra jellemző. Szerinted mi az nála,hogy bár melyik országba is megy,mindegyik a barátja a magyar népnek,itthon meg szidja őket mint a bokrot.Esetleg az mi,ha nem törleszkedés és a hatalom megtartására való törekvés,amit az Oroszokkal és a Kínaiakkal csinál. Ám vehetjük példának a képmutatást is amit a papsággal és a kereszténységgel művel. Ócsárolja az EU-t miközben a tőlük kapott pénzt a szórakozásra fordítja,ami nála a rengeteg stadiont jelenti. Ott van a nép hülyítése. Riogat a migránsokkal,miközben ide egy sem akar jönni.Még akit behoztak,pedig nem is akarta,az is lelépett,amint megkapta a menekült státuszt. Szóval én az ellenzéket sem tartom semmire,legalább is a legnagyobb részét,de Orbán mindennek a legalja. Még egy valami: Orbánnak semmilyen programja nincs,csak a migránsok,Brüsszel,és Soros,még az ellenzék legalább ígérget ezt-azt
Csizmás Kond
@cikicakk55: Nem viccelek, sőt kimondottan az ilyen általad leírt megállapításokat tartom viccnek...vagy még annak se.
Nem azon vitázok, hogy kit kinek tartanak egyesek, hanem azon, hogy melyik akarnok mivel kampányol...a baloldal és ellenzék egyetlen megfogalmazásában sem szerepel a haza védelme és gyarapítása, sőt a lükeferenc kijelentéseiben egyenesen annak megtagadása felszámolása eladása stb van kihangsúlyozva.
..orosz és kína...tudni illik, hogy mindenki azzal üzletel akivel meg tud egyezni.Az nem Magyarország hibája ha a zunió kiszorította a lehetőségekből ...amúgy ezekkel az országokkal sokkal nagyobb kapcsolatban áll az egész világ beleérve a zuniót és amerikát is mint Magyarország...szóval nem tudom mi ez a rinya.
.papság és kereszténység...ne feledd, ma általuk vagy művelt nem a nyugati gótok, vagy a zamerikai indiánok által.
...és program...na mondj egy olyan izét ami nem tartalmazza brüsszelt és a zuniót...mert ugyan a zigéret szép szó de azt soha nem tarotta be egyetlen igérgető sem...és azon csodálkozok, de nagyon, hogy te még ma is igényeled azt a sok ámítást...:)
...szerintem te beéred a hazugságokkal is...:)
tulipan
A narancso viziló egy KAPZSI, hatalom és pénzéhes kötöznivaló BOLND!!!
cikicakk55
április 6 15:57
Ezt írod" Orbán minden beszédében, illetve a médiában megjelent mondásaiban megemlíti az ország sorsát, " Orbán minden beszédében csak is a migránsokról,Sorosról, és Brüsszelről beszél. Semmi másról nem tud beszélni,csak arról,hogy elakarnak árasztani bennünket migránsokkal. Ő inkább Magyarországért aggódjon,ne a többi Európai országért.Ide egy sem akar jönni.Hiába ez a legbiztonságosabb ország Orbán szerint,még is menekülnek innen a Magyar fiatalok,de a migránsoknak sem Magyarország a célállomásuk.Orbán úgy akarja előadni,mint ha azok nem is emberek lennének,hanem tárgyak,amik csak bajt okoznak az országnak. Az Uniót is pocskondiázza,miközben az Unió pénzéből gazdagodik a holdudvara. Az Unió pénzét költi az Unió ellenes plakátokra. Az EP helyében már rég kihajítottam volna ezt a szemét kormányt az Unióból.
cikicakk55
@cikicakk55: Ez Csizmás Kond-nak szólt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.