Eddig a családom szőregi otthonát kameráztad, drónokat reptettél a gyerekeim felett, most meg elküldted nyomozni és fotózni a hazugságörvényben fuldokló propagandistáidat Badacsonytomajba, hogy folytathasd a lejárató kampányt. Odakozmáltál a szőregi házunkról hamisan állított felújítás hazug sztorijába, ezért valami újjal kellett előállni.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
@durbincs: Nem értem egy ember, hogy lehet ennyire megszállott? Valamikor még a 90-es években én is fideszt éltettem és dolgoztam is nekik, de már 98-ban kínyílt a szemem a sok mocskosságuktól. Csak egy pár dolog Ezüst hajó, Kaja Ibrahim és a többiek. Ők már akkor nem a hazáért hajtottak hanem a saját meggazdagodás érdekelte.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@Macskaszem: miért vitázol olyannal,akár román akár magyar,aki nem ismeri az "ikes" igét?
Én sem "vitatkozoM"! (;-))
tulipan
@kokopelli: Én sem vitatkozom ezzel a Sügér-SEGGNYALÓVAL, mivel nincs kivel, csak jelzem neki, hogy hiába képzeli, mégsem ő a főokos, hiszen visszakapja, a saját primiítív szövegeit! :)
tulipan
@durbincs: @durbincs: Hej, te sötét, kretén orbánseggnyaldosó,hasadzt agyú, normális ésszel, nem leget megérteni hogy egy ember, hogy lehet ennyire bután megszállott? Valamikor még a 90-es években én is fideszt éltettem és dolgoztam is nekik, de már 98-ban kínyílt a szemem a sok mocskosságuktól. Csak egy pár dolog Ezüst hajó, Kaja Ibrahim és a többiek. Ők már akkor sem a hazáért hajtottak hanem a saját meggazdagodás érdekelte!
Ez vár rátok és minden aljas, rohadék,különítményeeseitekre, mocsok SEGGNYALÓ ROMÁN! Azé' ne ríjjál már hsiz ennyi jutott:))))
24.hu/kulfold/2019/04/09/feloszlathat...
tulipan
@durbincs: Hej, te sötét, kretén orbánseggnyaldosó,hasadzt agyú, normális ésszel, nem leget megérteni hogy egy ember, hogy lehet ennyire bután megszállott? Valamikor még a 90-es években én is fideszt éltettem és dolgoztam is nekik, de már 98-ban kínyílt a szemem a sok mocskosságuktól. Csak egy pár dolog Ezüst hajó, Kaja Ibrahim és a többiek. Ők már akkor sem a hazáért hajtottak hanem a saját meggazdagodás érdekelte!
Ez vár rátok és minden aljas, rohadék,különítményeeseitekre, mocsok SEGGNYALÓ ROMÁN! Azé' ne ríjjál már hsiz ennyi jutott:))))
24.hu/kulfold/2019/04/09/feloszlathat...
tulipan
@durbincs: : Te seggnyaló félfarok, te tök agyhalott vagy? ne állj ki a napra, nagyon mert bedes leszel !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.