Eladóvá vált az a hatalmas kulcsi ház, ahol néhány éve hihetetlen kegyetlenséggel mészárolta le családtagjait egy 24 éves férfi. A horrorház 52 millióért keresi gazdáját.

Ön venne olyan házat, ahol egy egész családot lemészároltak?

A házban történt horrorfilmbe illő szörnyűségek ellenére is árulják a kulcsi családirtó otthonát. H. Csanád 2012-ben bozótvágóval és késekkel megölte kulcsi házukban a nagyanyját, a nagyapját, a bátyját és az apját. Végezni akart az édesanyjával, a nővérével és annak barátjával is, ők azonban a csodával határos módon túlélték az akkor 24 éves férfi támadását. A horrorházat, ahol H. Csanád hatalmas vérfürdőt rendezett, most árulják: 52 millió az ára a 441 négyzetméteres, három szintes, tíz szobás ingatlannak, s az azt körülvevő telek is hatezer négyzetméteres – írta meg a Bors.

Mint ismert, H. Csanád – aki úgy vélte: démoni átalakulásában akadályozták szerettei – 2012 áprilisában bátyja megölésével kezdte három napig tartó ámokfutását. Miután családi házuk udvarán végzett testvérével, másnap nagyszüleit mészárolta le egy disznóölő késsel. A vérontás harmadik napján apjára rontott, akit egy bozótvágóval halálosan megsebesített, nem sokkal később pedig édesanyjára és nővérére támadt, ők azonban elmenekültek az őrjöngő férfi elől. A fiatalember terve az volt, hogy a holttesteket feldarabolja, és elássa a kertben.

H. Csanád jelenleg az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben (IMEI) van. Kényszergyógykezelés időtartamát 20 évben maximalizálta a bíróság.

Blikk

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@Horizont: Ráadásul eléggé kint van a település szélén, az országútról látható...
arcmás
Itt valami elírás történt. A reális ár: 5,2 millió
Az más kérdés, hogy annyiért sem kéne.
1magyar
Úgy tudom, legalábbis régen köteles volt az eladó elmondani a vevőnek ha erőszakos haláleset történt a házban. Persze ez akkora hírű, hogy le sem tudnák tagadni.
vacsi
Engem az érdekelne, hogy ebből a családírtó mennyit fog kapni. Úgy hallottam, megkapja a részét.
1magyar
@vacsi: Az örökös megölte az örökhagyót - nem hiszem. Érdemtelen az örökségre.
Lepényleső
Horror ház,horror áron? Bennfentesnek ingyen adom?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.