Majka kedvese korábban számtalan televíziós műsorban szerepelt, ám az elmúlt években a háttérbe húzódott, hiszen két kisgyermekükkel, Mariánnal és Olivérrel szeretne minél több időt tölteni. Majoros Hajnalka most blogot indított, amelyben bepillantást enged a magánéletébe.

Magánéletéről vall Dundika

Fotó: Majoros Hajnalka Dundika / Facebook

Mióta Marci megszületett, szinte csak az anyasággal foglalkozom. Ez nem panasz, mert imádok édesanya lenni, és hihetetlenül szerencsésnek tartom magam. Baromi nehéz lehet gyerekek mellett dolgozni, le a kalappal minden anyuka előtt, aki ezt csinálja – kezdte Dundika, aki már korábban is gondolkozott azon, hogy mivel szeretne foglalkozni a gyereknevelés mellett.

Már régen is eszembe jutott, hogy készítek egy blogot, aztán gyorsan le is beszéltem magam róla, mert az jutott eszembe, hogy mégis miről tudnék én írni, mit mondjak az olvasóknak. Aztán egyszer csak jött a lehetőség, hogy vezethetek egy ilyen blogot, ahol azt írok, amit csak szeretnék, a témát is én határozom meg. Valami olyat akartam csinálni, ami boldoggá tesz, ez pedig tökéletes. Már csak azért is, mert ezt hozzá tudom igazítani a gyerekek mindennapjaihoz és Peti munkájához is. Viccesen szoktuk mondani, hogy mi klasszikus pár vagyunk, mert míg Peti jön-megy, dolgozik, addig én otthon nevelem a gyerekeket. Nekem ezzel nincs semmi bajom, szívesen igazodom hozzá – folytatta a rapper kedvese.

Hajni a gyerekneveléstől kezdve az anyaság nehézségein át a Majkával való párkapcsolatáról is őszintén ír a blogján. Ezért is mesélt második várandósságáról, amely az elsővel ellentétben nem volt könnyű.

A testalkatomhoz képest Olivér nekem már nagy babának számított, ezért nem bírta tovább a középső hasizmom, és szétnyílt, majd ezzel együtt a köldöksérvem is kialakult. Miközben a kilók szép lassan elkezdtek leolvadni rólam, még hat hónappal a szülés után is úgy néztem ki, mint aki még mindig csak várja a babát. El kellett fogadnom magam, ami nagyon nem volt könnyű. Nekem a családom elfogadó odafigyelése és Peti biztatása segített feldolgozni ezt a változást. Végül orvosi segítséggel megoldás is lett rá.

De tudom, hogy nem mindenki ilyen szerencsés, őket arra biztatom, hogy a rossz gondolatok helyett kérjenek segítséget! – írja a My mirror oldalán vezetett blogján Hajni.

A család a legfontosabb

Bár Majka rengeteget koncertezik, ráadásul az egyik legkeresettebb és legfoglalkoztatottabb műsorvezető, a család igyekszik minél több időt együtt tölteni. Tavaly hetekre Máltára költöztek, ugyanis Majka ott forgatta a Legbátrabb páros című műsort.

Blikk

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

terlasz
@RonaGyuri: Szerintem, nagyon nagy a különbség a két család között, Majkáék javára.
RonaGyuri
@terlasz: a normális emberekhez képest elenyésző! Persze Orbán sokkal közelebb van hozzájuk=))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.