Eszméletlen gyorsan apad a rendőri utánpótlás, és már nem csak a frissen végzettek, de már a tapasztalt rendőrök is lelécelnek.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Hagyják ott a francba a rendőrséget. Majd a TEK megoldja a rendőri munkát. Szégyen és gyalázat amit a rendőrök,tűzoltók,mentősök,ápoló(nők) keresnek.
tudode
A rendvédelmisek "is" 2012-ben.. f é l m u n k á t .. végeztek a KORKEDVEZMÉNYES NYUGDÍJUK lenyúlásakor, hiszen az olajbárÓ betartotta ígéretét akkor, amikor a FELHÁBORODOTT tüntetők közül .. k i .. k e l l e t t .. menten
.
------ Pintér Sándor a rendvédelmis tüntetésen - 2011. máj. 6.
.
www.youtube.com/watch?v=NsndlWker_4&t=40s
.
Együtt gondolkodtak a rendvédelmisek a hapciKÁVAL, és kaptak a SZEMÜK KÖZÉ narancsködöt!
.
Mentette az irHÁJÁT!
CsipkeRózsa
A gyári betanított munkást nem Orbán kormánya fizeti. A munkáltatójuk jobban megfizeti a munkájukat, mert a gyár nem állhat le.

A rendőr pedig köteles túlórázni, majd kiveszi a szabadnapokat.
emerencia
Mifelénk a legtöbb gyári betanított munkás nem kap álom fizetést pedig keservesen megdolgoznak érte. Sokan elvállalják az ilyen munkát akár tanultabban is mert nincs más. Van aki valamivel jobban keres, van aki rosszabbul de a gyári munka nem leányálom még akkor sem, ha sokan kívülről annak próbálják beállítani. Tessék kipróbálni. Szerintem nem korrekt rájuk hivatkozni!

A közszféra újra és újra kiszúr egy-egy szabadpiaci munkavállalói réteget akit lenéz, nagyon irigyel de nem osztozik a sorsában. Láttam már arra is példát, hogy nővérkék elvállalták a megvetett, "jól" fizető profitszférás munkát majd mikor megtapasztalták a rögvalóságot, rohantak vissza a szakmájukba. Igen, elismerem, hogy vannak jogos követeléseik a közszférásoknak de nem értem, mi a céljuk azzal, hogy újra és újra a cselédtörvény hatálya alá tartozó munkavállalók fikázásával akarják még jobban letörni a szabadpiaci béreket? (Mert pl. ez a betanított munkás jobban keres duma igenis erről szól.) Annyi eszük igazán lehetne, hogy ezzel nem azt fogják elérni, hogy magasabb legyen a bérük, hanem azt, hogy azoké is csökkenjen, akikre hivatkoznak. Nem szívesen mondom de vegyék már észre, hogy önmaguk ellen dolgoznak a rendőreink, pedagógusaink, egészségügyeseink, hiszen mi termeljük meg azt a profitot aminek az adójából kapják a fizetésüket. Egyszerűen félnek a hatalomtól és a könnyebbnek látszó irányban próbálnak érdeket érvényesíteni? Legalább a rendőreinktől elvárnánk annyi tökösséget, hogy merjenek a valódi kizsákmányolóik elé állni! Ezzel erőt felmutatva sokkal nagyobb társadalmi szolidaritást zsebelhetnének be mint azzal, hogy mint az oviban, másokra mutogatva a tömegeket maguk ellen hangolják.
emerencia
@Horizont: Addig fognak a Braunban ennyit keresni, míg le nem cserélik őket olcsóbb ukránokra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.