Magyarország elfogadhatatlannak tartja Kelemen Hunor RMDSZ-elnök kitiltását Ukrajnából, ezért Ukrajna budapesti nagykövetét hétfőre berendelték a Külügyminisztériumba - közölte Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@RonaGyuri: Szerintem van közük...ugyanis a programjukban szerepel a magyarság védelme...és itt valami ilyesmiről volt szó. Az igaz, hogy mindenki ott áll ki ahol tud...te itt ők ott...
RonaGyuri
@Csizmás Kond: nagyon tévedsz egy román szenátor román útiokmányáról van szó egy harmadik országban, hogy mellékesen ajándékba kapott Orbánéktól egy magyar állampolgárságot is az itt nem játszik.
Nessy
Az ukrán nagykövet joggal kérdezheti a magyar külügyet: Közük hozzá???
Jozefina
Az ukrán nagykövet helyébe be sem mennék a külügybe, hiszen az ügynek semmi köze nincs Magyarországhoz!!! Nem tudom mit képzel a csúcsosfejű??? Mindenbe bele vakkanthat???!!! Elképesztő!!!
papa.49
Futsaloshülyemajom mit képzelsz te vagy a világ rendőre, mondjuk az eszed meg van hozzá, TALÁN NEM ÜLSZ HÁTTAL A MOZIBAN !!!
Pontosan jól írta a RonaGyuri Magyarországnak ahhoz SEMMI KÖZE, hogy UKRAJNA KITILT A TERÜLETÉRŐL EGY ROMÁN DIPLOMATA ÚTLEVÉLLEL UTAZÓ ROMÁN ÁLLAMPOLGÁRT !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.