Európa számára továbbra is a bevándorlás a legfontosabb kérdés, kezelését azonban a nemzetállamokra kell bízni, mivel a brüsszeli vezetés nem hajlandó megfékezni a folyamatot – mondta a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Rogán: a veszély állandósulni fog, ha az EP-választás után továbbra is a baloldal akarata érvényesül
Fotó: MTI

Rogán Antal a Századvég nemzetközi felméréseire hivatkozva kijelentette, hogy az illegális bevándorlás elleni uniós fellépéssel nem csupán a magyarok, hanem a kontinensen élők többsége is elégedetlen.

A Juncker-Timmermanns féle Európai Bizottság alatt – tette hozzá – az egyik legjelentősebb tagország elhagyta a közösséget, több mint 2 millió bevándorló pedig beáramlott. Sikertelen integrációjuk biztonsági válsághoz és a terrorveszély fokozódásához vezetett, a határokon ráadásul újabb tömegek várakoznak a bejutásra – hangsúlyozta Rogán Antal.

A veszély tehát nem múlt el, sőt állandósulni fog, ha a májusi EP-választás után továbbra is a bevándorláspárti baloldal akarata érvényesül az unió vezetésében. A szociáldemokrata, liberális és zöld pártok alapvető jognak gondolják a bevándorlást, vezetőik ismeretlenek tömegeit léptetnék be Európába, migránskártyákat és migránsvízumokat adva nekik

- mondta.

Rogán Antal szerint hivatalos dokumentumok nélkül senkit nem szabad átengedni a határokon, a Soros-féle szervezetek helyett pedig az érintett tagállamok határvédelmi kiadásait kell támogatni a központi uniós költségvetésből. Magyarország 2015 óta 300 milliárd forintot költött ilyen kiadásokra, Brüsszelből viszont támogatás nem, csak ígérgetések jöttek – fűzte hozzá.

A miniszter szorgalmazta a keresztény értékek erőteljesebb képviseletét is, kiemelve, hogy másfél ezer éve ezek jelentik az európai kultúra alapját.

A kereszténység Európában egyre inkább háttérbe szorul, a baloldal a létjogosultságát is megkérdőjelezi, miközben a muszlim országok a muszlim vallási jelképeket kötelező jelleggel használják

- fogalmazott a miniszter.

Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy az uniós döntéshozatalt a magyar szavazatok is befolyásolhatják, amennyiben a májusi EP-választáson Orbán Viktor programja megkapja a többség támogatását, és a Fidesz jelöltjei erős felhatalmazással jutnak az Európai Parlamentbe.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Madácsi Pali
Tonyó! Aki eleget "beszél a zsebetekbe" az már nem migráns? Inkább te és agazdád tüntök pofátlan hazudozóknak, akik mindent elkövetnek az unió ellen.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Roggyanttonyó a veszély titeket fenyeget nem az országot, vagy a népet, és a veszély az hogy a tökfejetek megtudja milyen nehéz a seggetek !!!)))))))))))))))))))))))))))
Madácsi Pali
Tonyó! Aki eleget "beszél a zsebetekbe" az már nem migráns? Inkább te és agazdád tüntök pofátlan hazudozóknak, akik mindent elkövetnek az unió ellen.
kulabombaafityiszre
Nem a migránsokkal van bajod lopóstóni,hanem azzal,hogy neked nem tejel egy sem.
Bezzeg,ha fizetnének a számládra egy kis suskát,jöhetnének számolatlanul.
kereső
Ez a bűnöző miért van még szabadlábon?
durbincs
maga csak @kula: ? vagy tekercs bedes csatorna töltelék ?
durbincs
Hej @papa.49: @papa.49: na ponyt maga , az a rettenet 50IQ-s bányatudor, akinek meg ?...
A messzi Pilis-Hegységben van , Ócsa is ?
Föciből csak karó ? maga osztaná megint az észt ? ... bányás-tárnás ?
Picsogoként kb 1000km -ről ? Na de még ebben Is ?
Plusz 1 moslék Ajakú ? azt fürödjék le !! de fogat is mosson, mert bedes, gyomorszagú lehelete ?
mégtán a levegője ?
durbincs
@Madácsi Pali: maga má megint nem aludt ? agyarepedt ?
szaboria1
Orbán és csapata mikor veszi már észre mi csak egy kis porszem vagyunk az EU tagok létszámához képest. A mi 21 delegáltunk semmi a 751 delegálthoz képest.
csipetke
Rogán szerint hivatalos dokumentumok nélkül senkit sem szabad átengedni a határokon...Ő már csak tudja,hiszen az ő vezetésével engedték be azt a 20 ezer embert baromi sok pénzért,,akikkel elárasztották Európát,és a franctudja hány terrorista lehetett köztük.
Másrészt aszongya,hogy a kereszténység Európában háttérbe szorul...Igen,ezt mi is tapasztaljuk a saját bőrünkön,merthogy az igazi keresztények helyébe léptek a gombamód szaporodó,fidesz-pártállású álkeresztények,akik lopnak,csalnak,hazudnak,uszítanak,gyűlöletet keltenek.Ezek a fidesz-papagájok nyomják amit a gazdájuk kiadott parancsba,de elfelejtik hozzátenni,hogy nincs kötelező kvóta pl.Azaz,minden tagállam annyi migránst fogad be,amennyit akar.Ezidáig csak a fidesz engedett be egy valag embert,legutóbb a rakás venezuelait,akik jobb körülmények közt élnek a mi közpénzünkből bérelt szállodákban,mint a magyarok nagyrésze.
Nessy
Mondd Rogán, ha rátok lenne bízva, megszüntetnétek a harcokat, a víz és élelem hiányt, a természeti katasztrófákat? Nem ártana néha az okokat is ismerni, nem csak az okozat ellen "harcolni", természetesen verbálisan!
Mit gondolsz, ha adtok valamelyik országnak pár milliárdot, abból bármi is megoldódik? Ugyanúgy pár zsebbe eltűnik, mint nálunk az uniós pénzek!
Nessy
@csipetke: A kereszténységhez két gondolat.
A kereszténységről beszélnek azok, akik a Tízparancsolatból háromnak a BE NEM TARTÁSÁT iktatták törvénybe, és élnek vele.
A papok ma már nem Isten, hanem Orbán szolgái!
human
"Rettegj, félj és borzadj! Szörnyű sárkány körme nagy!" - szólt a propaganda a Süsü című mesében, amit a lakosok már egymásközt kezdtek el tovább adni.
https://www.youtube.com/watch?v=Xa4D2CaUGQ4...

Hát csodálkozik még valaki, hogy úgy be vannak paráztatva az emberek, hogy odamennek egy aláírásgyűjtő pulthoz és áthúzogatják a lapokat? És ez még csak a kezdeti eredményei a félelemkeltésnek.
Eladott Ország
Te gerinctelen patkány neked már régen a börtönben kellene lenned.
http://www.hirek24.com/kepek/galeria/rogan-ba...
Szép állaz az ANTIlop csak ne engedjétek a közpénz közelébe.
https://m.facebook.com/magyarinfo/photos/a.10...
dr. prédikátor
Arrogáns tonyó! te szerencsétlen kis geci,!Mé nem a cilikédet baszogatod???Fostok mi a kurva anyátokat!!!
dr préditákor
@dr. prédikátor: egyetértek testvérem!
dr. prédikátor
@dr préditákor: Testvéred neked a jó kurva anyád te geci!!!/ Tévesen lájkoltalak te szemét/
tudode
Világcsúfjaként az EU 0,12%.át kitevő tagállam ... b e s z o r ú l t .. HATALOM, és LÓVÉ ÉHSÉGE miatt a NAGYHATALMAK közé!!!
.
Lássuk csak:
.
---- Így lett Magyarország az új hidegháború egyik főszereplője
.
https://www.youtube.com/watch?v=ILxGCoxsnZ8...

----- Hírvilág - Hidegháború 2.0
.
https://hirtv.hu/video/219611...
.
Himalányi felelősség terheli a .. b é k e... hídján dübörgő mini pini állam KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN kalózKÁJÁT, hogy belebüfög a NAGYHATALMAK erőfitogtatásába!
.
Van IGAZSÁG abban, amelyet vizionál a .. d i p l o m a t á k .. SZÉGYENE, de nem úgy, t e t t e s t á r s k é n t .. a nagyMACIKÁVAL!
.
Félelmetes az, hogy EZEK a félresikerültek már a CSILLAGHÁBORÚVAL játszadoznak ahelyett, hogy azzal játszadoznának, AMELY EGYIDŐS VELÜK!
tudode
Elnézést!
.
Nem a DIPLOMATÁK csúfja nyomja a baromságot, a LETELEPEDÉSI KÖTVÉNY feltalálója egy 300 fős falucsKÁBÓL, hasznot húzva azokból, akik JOBB ÉLETRE VÁGYNAK!
.
Akár a háború, akár a Földet sújtó ÉGHAJLAT VÁLTOZÁS miatt.
csipetke
@dr préditákor 10: 14: @dr. prédikátor: 10.18 Mi van,osztódással szaporodtok?Melyikőtök az eredeti? Akinek a dr után pont van,vagy amelyiknél nincs?
Eladott Ország
Megkérdezték Rogánt, mennyit költött a kormány a Soros-ellenes kampányra. A válasz: Soros
"Drágaszágom" https://uploads.disquscdn.com/images/2540a0c4...
Minden elmond erről a népről a nincs a pofáján maradandó sérülés nyoma!
https://uploads.disquscdn.com/images/e4ed44cc...
DR PRÉDlKÁTOR
@dr. prédikátor: csumidázd a csumidámat testvérem
DR PRÉDlKÁTOR
@tudode: Én vagyok az eredeti, mert nagybetűvel írom a nevemet. Ez a szerencsétlen másik, aki mindig káromkodik, ezt egy nyuggeres rendőr.
dr. prédikátor
@csipetke: Ez a szemét geci ellopta az avataromat Ez a mocsok a durbincs!Az enyém: dr prédikátor!!!
Nessy
@DR PRÉDlKÁTOR: Ez egy szép, intelligens válasz volt! Azért annyi fáradságot vehetne valaki, hogy kitalál magának egy saját nicket!
lusta
A Lajtán túl élőket nem érdekli a migráncs összeurópai téma. Őket a megélhetésük, nem úgy, mint itthon, a napi megélhetésük, hanem kicsit tovább is gondolkodnak, a gyerekeik jövője, a valóban magas lakhatási költség és még lehetne sorolni. Sőt még Soros sem érdekli őket. Az már igen, hogy kőkeményen adóznak és a befizetett pénzük egy része egy uniós banán nélküli banánországban nyomtalanul eltűnik és senki sem tud ellene semmit sem tenni. Na ez inkább érdekli őket, mint a migráncsok, akik náluk mindig is voltak.
Commenter
@papa.49: és a kötvényeseit se felejtsd ki. 6500 olyan embert engedtek be az országba pénzért! akiről azt se tudják kicsodák, micsodák. Nekik egy percig sem kellett éhezni a tranzitzónában.
Gauntlet
Tóni, milyen baloldal? Európa 98%-ában jobboldal van! A Néppártban is !
lusta
@Commenter: Az még csak hagyján, de a pereputty is jött ám, de az ingyen és így lett egy 25 ezer fős kisvárosnyi migráncs beengedve.
Commenter
@lusta: ez is, úgy tűnik, rendben van. Kötvényes migráns teljesen rendben van mert illedelmesen bekopog, a többi csak egy terrorista horda.
human
Ha az Orbán-féle vezetők kerülnek többségbe Európában akkor a rettegés állandósulni fog.
Pálinkafőző Rézüst
@dr. prédikátor: megtaláltak a rom(a)án migráncsosok? :))))))))
Vajon a Néppárt miért tűr meg a soraiban egy neokomcsi rablópártot???
Qqberci
R1G Tonyó! Téged se az eszedért tartanak... Akkor talán a nyelvedért?...
lusta
@Commenter: A migráncsok tulajdonképpen két csoportra oszthatók.
1. Az emberkereskedőknek fizetnek és ezért üldözendők.
2. A Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunknak és qurmányunknak fizet és ezért ők üdvözendők.
tulipan
@Pálinkafőző Rézüst: Nem fogja, sőt a pénzeket is elvonja!!!
dr préditákor
@dr. prédikátor: ej-haj, denevér! neked xa-ik az egér...
solidedge
A Fidesz propaganda lényege a mámorító hatalom és gazdagodás megtartása. Ehhez kellék a migránsozás, Sorosozás és az összes többi hazug kellék. Orbánék az ellenzékben oly fontos demokráciától hatalmon félnek mint ördög a tömjéntől. Végül is liberális vagy illiberális, jobb vagy baloldali azért valljuk be 1990-től nem sikerült egy normális európai országot összehoznunk. Ehhez pedig szerepelt mindkét oldal. Mielőtt bármelyik jellemezné a másikat nézzen tükörbe.
Borsodi
Előkerült ez a mocsok is mert fél a felelősségre vonástól, a letelepedési kötvényeket ő adta el a migránsoknak,aztán letagadták majd elismerte.Hazug embereknek nincs szavuk.mindent elkövetnek,hogy hatalmon maradjanak,idióták hisznek nekik.
https://www.youtube.com/watch?v=ni_2HzMDeUo...
simmering73
Ez is megnyitotta a pofáját? Bőg a csorda.
advocat
Lépjetek ki, és akkor nem b...gatnak! Esetleg egy népszavazás? De ahhoz meg gyávák vagytok! Ld.:vasárnapi boltzár.
Szeparepa2
Milyen kultúra, te aljadék agyhalott álszent Idióta hazug náci tömeggyilkos rablógyilkos hazaáruló patkány maffiózó nemzetellenes bűnöző orbánbűntárs patkányféreg?! A kurva anyád az! 1500 év keresztényterror, azaz a sötét középkor, aminek kétharmadában, tehát EZER ÉVEN ÁT még azért is máglyára küldtek ártatlan embereket, ha fütyülni mertek nyilvánosan (mert SZINTE MINDEN, így a zene is az egyház privilégiuma volt, azaz önkényesen kisajátították és ezt véres terrorral érvényesítették)... a feudalizmust a kereszténység és gátlástalan kizsákmányoló arisztokrácia tartotta fenn, a jobbágyság állatként élt... A keresztények feldúlták, fosztogatták, kirabolták szinte az egész világot, eljutottak az inkvizitor keresztényterroristák térítés címszó alatt a világ minden tájára, és csak igen kemény szövetségekkel tudták visszaverni őket... MINDEN IDŐK LEGAGRESSZÍVABB PARAZITA EGYHÁZA A KERESZTÉNY! hiába már nem csinálják most, nem is tudnák, de ezer év alatt mennyi területet, mennyi kincset, mennyi ingatlant szereztek meg és bitorolnak azóta is..??? A BOLYGÓ LEGNAGYOBB INGATLAN BITORLÓJA MAI NAPIG A KATOLIKUS EGYHÁZ ÉS A VATIKÁN! Jézus nevében dőzsölnek a mai napig, és minden létező gyarlóságot, bűnt elkövetnek az egyházi emberek folyamatosan és hosszú évszázadokon át... a keresztények bűnlajstroma ezerszer százezerszer nagyobb mint bármely más emberiségellenes bűnszervezetnek (mint az egyéb nagyegyházak és a nácik és bolsevikok) és róluk ugat aljas ostoba álszent hazugságokat ez a gátlástalan országkirabló hazaáruló náci féreg Az iszlámhoz hasonlítasz hazaáruló náci patkány mi? Az iszlám bár hasonló terroregyház, búnei is eltörpülnek a kereszténység mindenkori bűnei mellett... Eleve hazugságban és csalásban fogant az egész és egy virágzó birodalmat rombolt szét, ami után ezert év pokol jött a három kontinensre (de aztán Amerika felfedezésével folytatták ott és még évszázadokig ment a hódítás és térítés, azaz a népirtás rablás Jézus nevében), a magyar népet is ők tették tönkre
evacica
Na mi van Toncsi? Te beszélsz veszélyről aki a betelepedési kötvényekkel boldog boldogtalant beengedtetek, csak az volt a lényeg, hogy fizessenek! Persze saját és haverjaitok zsebét tömtétek ezekkel a pénzekkel a visszafizetés meg ezé a birka magyar népé! Szemét banda az egész fidesz vezérkar!
Kookas
@evacica: de az SS re szavazók is!!
tulipan
Jól van kapzsi Toncsi! Ezzel az "előrejelzéssel" Megnyugtattál

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok