A Fidesz nyírbátori térségi országgyűlési képviselője szerint jó a fogadtatása az emberek körében az Orbán Viktor miniszterelnök által a bevándorlás megállítására meghirdetett hétpontos akciótervnek.

Fidesz: jó a fogadtatása Orbán hétpontos akciótervénekFotó: Fidesz/Facebook

Simon Miklós vasárnap a kisváros piacán felállított aláírásgyűjtő standnál újságíróknak elmondta,

a május 26-án megtartandó EP-választás tétje rendkívül nagy, sikerül-e megállítani a migránspárti brüsszeli politikát, amitől a kormány meg szeretné védeni az európai és azon belül természetesen a magyar embereket.

"Szeretnénk Magyarországot megőrizni magyar országnak" – hangsúlyozta a kormánypárti képviselő.

Az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának alelnöki tisztségét is betöltő politikus arról beszélt, a cél az egységes keresztény kultúra és nemzet megőrzése, hiszen "ez minden embernek a vágya". Simon Miklós reményét fejezte ki, hogy a kormánypártok választási kampánya nyitott fülekre fog találni, ebben segít a kormányfő által meghirdetett hétpontos akcióterv bemutatása.

Nyírbátorban szombaton kezdődött el az aláírások gyűjtése, a felállított standnál vasárnap

többen érdeklődtek és sokan aláírták a piacot járó aktivistáknál lévő íveket is.

Simon Miklós elmondta, a nyírbátori választókerület minden településén, így például Újfehértón, Nyírbogáton, Balkányban és Nyírlugoson egyaránt lesznek aláírásgyűjtések, de az aktivisták minden családhoz személyesen is szeretnék elvinni az akcióterv-programot.

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken Budapesten a Fidesz EP-választási programját bemutató rendezvényen jelentette be hétpontos akciótervét. Programja szerint a migráció kezelését el kell venni a brüsszeli bürokratáktól, és vissza kell adni a nemzeti kormányoknak. Javaslata szerint egyetlen ország se legyen kötelezhető migránsok befogadására akarata ellenére, valamint senkit ne engedjenek be Európába érvényes igazolvány, dokumentumok nélkül.

Álláspontja szerint meg kell szüntetni a migránskártyákat és a migránsvízumot, meg kell téríteni a határvédelem költségeit, Brüsszel ne adjon több pénzt Soros György bevándorlást segítő szervezeteinek, bevándorlást ellenző vezetőknek kellene állniuk az uniós intézmények élén, emellett követelte, hogy Európában senkit ne érhessen hátrányos megkülönböztetés azért, mert kereszténynek vallja magát

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Kéri Lászlónak nagy igazsága van abba, hogy Orbán megelégedik azzal, hogy 2-2,5 millió ember számára a migráció problémája fontosabb a korrupciónál. Ezért nem érdekli, ha az ország többsége a fejét fogja, vagy kineveti a szinten aluli kommunikációját. Amíg ezzel a szavazó táborral és a megosztott ellenzékkel meg van 2/3-a addig neki jó így.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
advocat
Viktor! Olvasom a plakátod. A Rogán szerveztéken kívül, ki az a nagyon marha aki ide akarna bevándorolni. Könyörgöm! Egyet mutasatok, de a "hivatalos" elmeorvosi vizsgálatról egy igazolást, hogy nem 100 %-os. Mert normális nem!
namihami
Nyírbátorban jó a migráncs-védelmi politika fogadtatása.
Mostmár csak migráncsot kéne prezentàlni hozzá. Ha meggondolom, elsősorban attól válhatna valóban hitelessé.
Migráncsinvázió--migráncs nélkül? Olyan Fideszbuziknak való maszlag.
human
@namihami: Nincs migráncs, mert Orbán megvédte a magyarokat. Meg UFO sincs szintén ezért.
papa.49
@namihami: Pontosan olyan mint ,,az országban levő JÓLÉT ,, !!!
Szajkózzák állandóan, de valahogy nem találkozni vele !!!
advocat
@human: Na! Pataki azért tudna erről mesélni!
tudode
A MIGRÁNCSÜGYI mellfekvenc szégyene az, hogy felCSÚTI szavát adta, sőt alá "is" írta, hogy NEM BUZERÁLJA a menekülteket (a szégyentelen KÖZSZOLGÁK csúfja)
.
Az megvan, hogy Orbán Viktor is aláírta a menekülteket védő megállapodást?
.
zsurpubi.hu/cikk/7253-az-megvan-hogy-orban-viktor-is-alairta-a-menekulteket-vedo-megallapodast/
.
A néphülyítés csodája TIZMILLIÁRDOKKAL, hasonlóan Adolfhoz:
.
---- EZÉRT NYERT A FIDESZ
.
www.youtube.com/watch?v=Y4FAjmyQDY4&t=13s
.
A mély szegénységben, és a MEGÉLHETÉSI vámszedők tartják életben ezt a pondRÓKÁT!
human
Kéri Lászlónak nagy igazsága van abba, hogy Orbán megelégedik azzal, hogy 2-2,5 millió ember számára a migráció problémája fontosabb a korrupciónál. Ezért nem érdekli, ha az ország többsége a fejét fogja, vagy kineveti a szinten aluli kommunikációját. Amíg ezzel a szavazó táborral és a megosztott ellenzékkel meg van 2/3-a addig neki jó így.
csak úgy....
Oszt itt az orbáni 7 pont:

1. A migráció kezelését el kell venni a brüsszeli bürokratáktól, és vissza kell adni a nemzeti kormányoknak!

2. Egyetlen ország se legyen kötelezhető migránsok befogadására akarata ellenére!

3. Senkit ne engedjenek be Európába érvényes igazolvány, dokumentumok nélkül!

4. Szüntessék meg a migránskártyákat és a migránsvízumot!

5. Brüsszel ne adjon több pénzt Soros György bevándorlást segítő szervezeteinek, ehelyett térítsék meg a határvédelem költségeit!

6. Európában senkit ne érhessen hátrányos megkülönböztetés azért, mert kereszténynek vallja magát!

7. Bevándorlást ellenző vezetők legyenek az uniós intézmények élén!
simmering73
Nem kellenek ahhoz migránsok, hogy az ország elevenen felfalja önmagát. Már nincs messze az idő.
advocat
És a nyomtatott , nagy "I"-re nem teszünk pontot. Ennyit a magyar helyesírásról, a nem itt születetteknek. Is.
evacica
Hülyítés magas iskolája az orbáni 7 pont!
advocat
@csak úgy...: És ehhez mi köze van? Ez nem magyar program. Mert az unió nem gészen erről szól. És a migrációt az államok kezelik, stb.
Miért kell mindig hazudni?
csak úgy....
@csak úgy...: migrácsokon kívül ezeknek semmi más a buksiba?
az 5. érdekes,hogy a soros gyurinak ne adjon pízt az a mocsok brüsszel, ezt eddíg úgy tudtam,hogy a soros tölti beléjük a lóvét !
az a 175 megfagyott keresztény magyar,miért nincs ott a pontok között,hogy ..., mert pont leszarja? na csókolom...
csak úgy....
@advocat: ezek a kérdések engem is kínoznak.
Nessy
Ezek a pontok a " nesze semmi fogd meg jól" kategóriába tartoznak.
Nincs kötelező kvóta, a kutyát nem érdekli, hány kerítést építünk, a keresztényeket senki nem bántja, Soros meg annak adja a pénzét akinek akarja, saját pénze, míg ti a közpénzt adjátok annak, akinek ti akarjátok.
Megkérdeztetek a kötvényesekről, Gruevszkiről, az egy évig VIP ellátott venezuelaiakról? NEM! Akkor most miről van szó? Lista frissítés?
simmering73
"Orbánnak ezúttal sincs programja az európai parlamenti választásra. A “7 pontos akciótervnek” nevezett nevetséges propagandaszöveg nem egy program, mert egy nem létező problémára kínál megoldást, méghozzá olyat, amilyet Európában senki nem kérdőjelez meg, a többi pedig szimpla idegengyűlölet, xenofóbia, muszlimellenes uszítás. Egy pontban kitér még rendszere istengyalázó jellegére is, amennyiben egy tolvaj, hazug, gyűlöletkeltő elnyomó rendszert Istennel, a Messiással és a kereszténységgel azonosít. Orbán rendszere tagadása minden bibliai értéknek, az idegengyűlölet keresztényellenes."
nepszava.us/orbannak-az-istengyalazason-es-muszlimgyuloleten-kivul-nincs-programja/
papa.49
@csak úgy...: Az, hogy éppen ki ad, kinek pénzt, az mindig a pillanatnyi elmeháborodottságától függ, ezt már megszoktuk !!!
Az előző mondatot agyonveri a következővel, de annyira korlátolt, hogy csak felolvasva tud valamit böfögni, az, hogy kötetlenül beszéljen 10 másodpercet MÁR NEM MEGY !!!
kereső
2015 óta egyebet sem csinál.mint "megállitja" a bevándorlást-hogy közben kirabolhassák az országot.. Na akinek ez a hét pontos "akcióterv" elég a boldoguláshoz, az annyit is ér-mint ez a baromsággyűjtemény.
csak úgy....
@fideszes gyökér: Hol lenne orbán és szíjjártó ,na meg a többi megvédünk fideszes politikus a migráncsok nélkül?
Lassab behozatalra szorulnak, feketék elönyben,hogy fosson a nem túl okos de bátor magyar...
Eladott Ország
Innen üzenem a dagi, kurtalábú felcsúti díszpintynek, hogy az én nevemben soha, sehol, semmiféle vonatkozásban sem ő, sem a cselédei nem nyilatkozhatnak. Igaz, abban igaza van a maffiavezérnek, hogy például én is változást akarok. Ez a változás egészen konkrétan így fest: ő, az apja, a felesége, lánya, veje, szomszédja, egykori cimborája (nem, nem felejtettem el Simicskát), minden cselédje, aki bármiféle hasznot húzott az ország kárára, minden firkász, aki tudatosan hazudott, mocskolódott, lejáratott bárkit a fidesz érdekében, minden polgármester, aki a települése érdekei ellen szavazott azért, mert ezt kapta parancsba, minden lakáj, aki az ország érdeke ellen dolgozott akár Kishantos, akár az MTVA beszántásával, bíróság előtt feleljen tetteiért. Úgy hiszem, az ország elsődleges érdeke ez. Aztán jön minden más.
Akkor ideje volna a jó kis szólásnak: Csapjunk a lecsóba. Végre! Bár mostanság nehezen megy, mert a lecsó nem olcsó étel. Súgom: a hagyma 350, a paradicsom 900, a paprika kilója pedig úgy 600 körül mozog, legalább is itt vidéken, ahol még egy szál migránst se találtunk. Ellenben több százezer magyar kénytelen vendégmunkásként külföldön dolgozni, mert az itteni fizetésből képtelen eltartani a családját. Akkor most ő is migráns? Mi meg hazaárulók vagyunk?
Nessy
@papa.49: A múltnap elgondolkodtam, hogy mit vétettek a NER-nek az kutyás mentő szervezetek, mert ők sem kapnak támogatást!
Aztán rájöttem! A kutyák nem potenciális fidesz szavazók, és pártállástól, szintöl, vallástól függetlenül teszik a dolgukat, ami a feladatuk: Mentenek életeket!
justhpeter
@Nessy: - A húszezres kötvényes betelepítettek ügyében volt nemzeti inzultáció ?
- A kopt keresztények ügyében volt nemzeti inzultáció ?
- Az oroszok behívásával kapcsolatban volt nemzeti inzultáció ?
- Gurevszki ügyében volt nemzeti inzultáció ?
- A venezuelaiak betelepítéséról volt nemzeti inzultáció ?
Nem !
Ja, hogy a fideSS-kdnp ezekben az ügyekben szart ránk, hiszen nem érdekelte a véleményünk ?
Hát Viktor, most mi szarunk rátok, nem érdekel bennünket a hazug kampányotok !
csak úgy....
@fideszes gyökér: Szomorú de van benne igazság !
csak úgy....
@Commenter: Jajj,hogy Te milyen vagy! Náci még nem vót,oszt azt is ki szeretné próbálni ...
A híveinek üzenem,hogy ök is nekem...
Commenter
@csak úgy...: nem kell kipróbálnia már most az. Még inkább az lesz ha kiteszik a Néppártból, és beül a talján hőse meg a többi szélsőjobbos frakciójába.
csak úgy....
@Commenter: Gondolod ,hogy azzal a digóval egyességre jutnak ? Ezeket egy pártba köll tömöríteni és le is rendezik egymást
Commenter
@csak úgy...: egy darabig biztosan? Öljék meg egymást a saját frakciójukban ha kell, de ne robbantsák fel a Néppártot és az EU-t. Mert hosszútávon úgyse működne ez a magyar-olasz cosa nostra .Megérdemlik egymást.
csak úgy....
@csak úgy...: A francia markotányos csaj ,Marine Le Pen az apját is kitette a pártból...
csak úgy....
@Commenter: Tehetséges szarkeverök ,az biztos de ki lesz a führer ? ;) Majd az erösebb kutya toszik szerint ?
Commenter
@csak úgy...: Szelaví. A mi Marine Le Penünk, Morvai már visszavonult a politikától végre, de a Mi Hazánkban ott az utánpótlása.
csak úgy....
@Commenter: Csak nem attól tartasz,hogy a krisztina nagyasszony a "mi hazánk"nevü izéba fog dübörögni,mámoros ajakkal? vessen magára az,kinek az a nö még valamire köll! Modorosabb tyúkot még életemben nem láttam,hogy mivel csavarta el Baló fejét,azt ne is firtassuk ...
Commenter
@csak úgy...: nincs ez kizárva. Aki egy Simek Kittinek kijárta az elnöki kegyelmet, de a gyerekei és a (volt) férje ellenére az akkori Jobbikban kötött ki... és még mindig taníthat az ELTE Jogi Karán...Baló György nyugodjon békében :(
RonaGyuri
@csak úgy...: @Commenter: nagyon nem tudjátok hogy ki és mit csinál Marine asszony!!! =))
csak úgy....
@RonaGyuri: @Commenter: Munkács várát már nem fogja védeni , nem egy Zrinyi Ilona típus ,persze a hülyék vevök a magyaros dolmányra.
@RonaGyuri: Le Pen- re gondolsz? Kíváncsivá tettél.
RonaGyuri
@csak úgy...: igen, ő nem egy repedt sarkú paraszt-luvnya! =))
Commenter
@csak úgy...: Munkács várát már nem, de a faluból ahol lakik, sikeresen kizavarta a "Mi kis falunk" stábját (mert őt zavarták) úgyhogy elég harcos krisztina asszony. Marion Le Pen pedig szintén a Salvinivel való közös "szuperszövetségben" reménykedik ami az EP választásokat illeti, ha hinni lehet 3 nappal ezelőtti nyilatkozatának.
csak úgy....
@RonaGyuri: Hisz ez egy jó hír! Akkor nem is közösül egy csuti ,lentröl jött, hogy is hívjákkal.
csak úgy....
@Commenter: ìgy járnak,kik hatalmat adnak egy modoros pitscka kezébe! "Mi kis falunk" miért nem tette ki a szürit a vénasszonynak?
Ezektöl a "szuperszövetségektöl" mindíg sírnom kell! Útálják egymást mint a szart de egymás nyakába borulnak a cél érdekében,ami semmi más mit a hatalmi vágy!
Commenter
@csak úgy...: mert a filmes stáb toleráns MK meg nem. Itt sincs másként, nézd csak meg mire jutott az ellenzék "szuperszövetsége". Oszd meg, és uralkodj! Működik ma is.
csak úgy....
@Commenter: Ez az "oszd meg és uralkodj" mindíg is így volt, a fidesznek már csak a gyülöletet kell szítani a kemencéibe,hogy tovább sütögethesse a pecsenyéjét. Még 20-30 év és kurvára egyedül fogják érezni magukat magyarországon a sok kínai,mongol, arab kötvényes, ukrán,romás...között.
csak úgy....
@Commenter: Azt idézik elö,mitöl most állítólag védik a magyart a "kereszténységet" ! Csinálnak a migráncsoknaknak egy üres országot !Lehet,hogy ez a cél?
Commenter
@csak úgy...: @csak úgy...: az biztos, hogy a kivándorlás nagyobb probléma mint a bevándorlás. Ők ide idegen népességet az alapkatyvasz értelmében be nem telepíthetnek.Ők maradnak. Fideszország lenne a 3019-es jövő?
csak úgy....
@Commenter: Ezekre a dógokra, orbánnak még aludni köll egy csomót !
Commenter
@csak úgy...: örök álomra gondoltál?
Macskaszem
Ez a hét pont nem egyéb, mint birkatáp. A hasznos idióták falják is rendesen, aki meg nem, az a horda szerint hazaáruló. Szerintem meg a hazaárulók a fideszben vannak.
dr. prédikátor
Fogadni merek hogy a sok fityma birka a feje alá teszi az O1G 7 pontját!!!
RonaGyuri
@csak úgy...: biztos lehetsz benne, hogy - ha be is veszi, amire azért nagyon nem kell számítani - az első pofátlansága után két lábbal rúgja ki! =))
csak úgy....
@Shikari: csak nem ám rád dölt a festékes veder, tibim te mindenre képes!?
csak úgy....
@Commenter: 17:08 Szerinted élve építessünk reá a felcsuti piramis?
advocat
És ez két és félmillió agymosottnak a gyönyör!
Commenter
@csak úgy... Nem kell túlkomplikálni, úgyis nagyon beépítette már felcsútot. az a legnagyobb büntetés neki, hogy a saját mindenre kiterjedő hatalma fog ráomolni, valamikor.
Zeta
Simon először a mentelmi jogáról mondjon le!
Majd utána beszélhet bármiről, egészségügy, oktatás, de a munkahelyek munkavedelméről, a fizetések értéktelenségéről!
Ezek fontosabbak lennének,mint az általatok kreált migránsokról.
Vagy a rengeteg ukrán , román szavazóról, ukrán nyugdíjasról!
kakaósbögre
nos,nem hiszem hogy a nyírbátori egyszerűek véleménye mérvadó lenne egy EP választáson.
Madácsi Pali
Simon csak magát védi a börtöntől, atársai már ülnek, őt védi a mentelmi jog. A választókörzetünkért még nem igazán sikerült tennie.
1magyar
Valahogy így kell kinéznie egy magyar miniszterelnök és európai politikus tetteinek!
colibri
Ha a fidesz mondja... na akkor biztos hazugság. Persze fidesses berkekben 100% ez a valóság. Csak azt felejtik el, hogy attól, hogy csalnak, lopnak, hazudnak, még ők vannak kevesebben!
szép új világ
Beküldtem a cikket, de a drága cenzor nem tartotta kívánatosnak a megjelenését. Aki kíváncsi rá itt megtalálja:
b1.blog.hu/2019/04/06/teljesen_ertelmetlen_orban_7_pontja_de_legalabb_igazi_neofasiszta
magyarbakancs
Legyen szíves bárki tud Európában keresztény üldözésről jelezze .
nevemnick
@magyarbakancs: várd ki a végét. Később jön a 8. pont. :D
Nessy
@magyarbakancs: De pénz lenyúlásnak remek jogcím! Azért nincs keresztényüldözés Európában, mert O.V. védi őket, mi meg fizetjük a "védelmet"!
kokopelli
...és ha a "pirézek" eccer tényleg támadnak? ..akkor "jónézünk mi ki",ugye Miki !!! (;-))
arcmás
A hét pont felének a fele is hülyeség, de a feleannyira okos fideszeseknél a kétszer okosabb fideszesek ezt is megkajálják - bő nyállal.
Minősítés: MINŐSÍTHETETLEN

Kezdem diliházban érezni magam. A zárt osztályon.
Száll a kakukk fészkére?
De nem én, hanem ti - agyhalott gyíkok !!!

Nem lesz ennek jó vége...
Ez már biztos!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.