Az európai parlamenti választáson a fiatalok jövője a tét, ezért is kell támogatni Orbán Viktor miniszterelnök hétpontos, a bevándorlás megállítását célzó programját - erről a Fidelitas elnöke beszélt vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján. Böröcz László kiemelte, európai parlamenti választásnak soha nem volt még akkora tétje, mint a mostaninak, hiszen ha az Európai Uniónak bevándorláspárti vezetői lesznek, akkor Európai "elesik", és a fiatalokra egy olyan világ vár, ahol idegenek lesznek saját szülőföldjükön. Szerinte ezért kell támogatni a magyar kormányfő pénteken meghirdetett hétpontos programját. Mint fogalmazott, azok a brüsszeli bevándorláspárti vezetők, akik az elmúlt években menedzselték az Európába irányuló bevándorlást, elárulták a fiatalokat. Szerinte a fiataloknak vissza kell venniük az irányítást a bevándorláspárti politikusoktól, és hangot kell adniuk annak, hogy "szeretnék megőrizni Európát az európaiaknak, Magyarországot pedig magyar országnak". A Fidelitas elnöke azt...

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Fidelitás ti vagytok a mackósajtban a brummogás )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr préditákor
a TI jövőtök lehet, hogy ezen a választáson múlik... de a miénk már NEM
justhpeter
@Nessy: Én is arra gondoltam, ez a seggnyaló Böröcz megint át akar verni bennünket.
Ha nem így lenne, akkor elmondta volna, hogy a már elment fiatalokra gondolt, vagy a
következő 8 hónapban elmenő fiatalokra.
nevemnick
Mondá a fidel-itas:
,,... az Európai Uniónak bevándorláspárti vezetői lesznek, akkor Európai "elesik", és a fiatalokra egy olyan világ vár, ahol idegenek lesznek saját szülőföldjükön."

Ha az elődeitek maradnak hatalmon, akkor bogárkáim, úgy járnak mint ti: hamis lózungot mantráznak majd az utcán minimál bérért, a ,,csokkal" fognak harcolni, hogy megmaradjon a lakásuk, úgy teljesítik a ,,szülői kötelezettségeiket", hogy egyenesen a nyomorba hozzák világra gyermekeiket.
De ti csak maradjatok agyilag és testileg is nyomoroncok, és széttárt lábakkal várjátok epedve a migráncsokat hátha kárt tesznek bennetek.
Biztos, hogy csalódni fogtok, nyomoronc banda.
Eladott Ország
A fiatal demokraták már régen nem fiatalok és talán soha nem voltak demokraták, a keresztények és demokraták meg fiatalok sem voltak soha, így ránézésre. Kínomban néha már abban reménykedem, hogy majdcsak kipusztulnak csoportosan és akkor jönnek az okos, bátor fiatalok, de nem. A Dömötör Csabák, Böröcz Lászlók jönnek. Mindenféle néven.Kinevelődött egy olyan politikai élősködő réteg, amelyik eleve azt tűzte ki életcéljának, hogy a mindenféle felelősségvállalás nélkül, a törvények felett állva, mentelmi jogba takarózva, számonkérhetetlenül és lehetőleg zsíros üzletekkel körbedúcolva fogja leélni az életét. A mi nyakunkon, de az csak természetes. Nem volt sokkal jobb az előző garnitúra sem, egyik kutya másik eb. Fiatalék, hazafiék, bűnözőgyanús egyének által egyengetett karrierű Böröczék nagyon pontosan megmutatják, mennyire elfogyott a Fidesz körül a szellemi utánpótlás, és az erkölcsi-morális alapvetéseknek már fosszíliáit sem találjuk a környéken. Ennyire futja. Böröcz László, akit baromira nem zavart egy percig sem, hogy testvére 5 darab trafik boldog tulajdonosa lett, aki abban a korrupciós fertőben lett azzá, amivé, ahol áron alul eladott ingatlanokból zsírosodott Rogán, aki elfelejtette megkérdezni pártfogójától a nyilvánosság megnyugtatására, hogy mikor óhajtja (miként megígérte) a bíróság előtt tisztázni magát a kenőpénzes vádak alól. Megy a harc a kiöregedő/leváltott/esetleg beáldozott fideszesek helyéért a húsosfazék mellett.Csak úgy jönnek, jönnek haza az eddig kint élő magyar fiatalok. Maguktól. Annyira jól teljesít a gazdaság, hogy már csábítani sem kell őket. Ezt egy Böröcz László nevű mondta nemrégiben, amúgy fidelitas-vezér, a nagy vezér szellemi kistesója. Itthon is lehet boldogulni, ráadásul itten biztonságos az élet.Tessék, egy friss állócsillag, fényes eszéért meg is jutalmazta a vezére: listáról beleültették a legutóbbi választáson a fidesz-frakcióba.
Manhattan
Ők is azt mantrázzák, hogy invázió fenyegeti Magyarországot, hazudni meg azért kell, hogy becsaphassák vele a tömegeket annak érdekében , hogy uralkodhassanak felettük.
Eladott Ország
@Manhattan: Ha már migránsinvázió nincs, legalább egyenruhások legyenek. Sokan, és egyre többen. Hála legyen, az ország vagyonát már nem nagyon kell félteni, az a legjobb kezekbe került ,ami még megmaradt belőle, azt már nem nagy ügy széthordani. Abban viszont sok igazság rejlik, hogy a hatalom birtokosai az idő múlásával egyre nagyobb védelemre szorulnak majd, jól érzi a doktor miniszterelnök úr a vezérlő csillag. Ez abból is jól látszik, ahogyan önmagát nyugtatja: hát persze, hogy a szabad magyarok szabad akaratából lett meg a harmadik kétharmad. Hát persze, hogyne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.