A néhány hete indult ingyenes Szombathelyi Hírlap durva címlapfotóval került be a helyi postaládákba.

Ungár Péter szexuális irányultságára célozgat egy ingyenes "konzervatív" lap
Fotó: Máthé Zoltán/MTI

A magát konzervatívnak valló lap a meleg cowboyokról szóló Brokeback Mountain (Túl a barátságon) című film szereplőként ábrázolja a szocialista Nemény Andrást és Czeglédy Csabát, közéjük montírozva Ungár Pétert.

Ungár Facebookon reagált az ízléstelen címlapra:

Én megértem, hogy a helyi Fidesz már annyira pánikban van, hogy ilyen eszközökhöz nyúlnak. Aggodalmuk jogos, el lesznek verve ősszel. De ha már így játszunk legalább legyen annyi bátorság bennük, hogy kimondják rendesen amit mondani akarnak, nem csak idétlen filmes utalásokat tesznek.

u.i.: A Túl a Barátságon című filmben cowboyok és nem sheriffek vannak

- írja az LMP elnökségi tagja.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Az egyik rokonom drogozik, iszik. Most tovább züllött, Fideszes lett.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Jobboldali, keresztény világszemlélet.
solidedge
Az egyik rokonom drogozik, iszik. Most tovább züllött, Fideszes lett.
Borsodi
Akkor ennyi erővel Orbán fiáról is beszélhetnénk,mért nem focizik?
A sok fideszes polg mester aki fiatal lánnyal kezdett ki az oké.
papa.49
Kinek mi köze hozzá ??? Addig amíg valaki megmarad ezzel a ,,négy fal,, között senkinek nem kéne az orrát beleütni !!!
desiro
Meg kezdték az újabb szombathelyi szemét gyártást, elég sokat látni a kukában.
csipetke
@solidedge: tegnap 15:53 Attól lejjebb már nincs...
csipetke
Bakker! Nem mindegy,melyik kapura játszik?Mert most nagyon nem az a lényeg,hanem az,hogy megszabaduljunk a fidesztől.
Különben is,mégha meleg is lenne,kinek mi köze hozzá,hogy otthon a négy fal között mit csinál?Ameddig nem vonul ki kifestve tollboával a nyakában az Andrássyra,engem speciel nem zavar.De innen is látni,hogy a fityf@szos hazugsággyár teljes kapacitással működik...Ennyi erővel Orbán Gazsit is lehetne vizslatni,mert szinte rá van írva,hogy hova tartozik.De ez se érdekel,ameddig az apja nem tolja majd közpénzzel a fia szektáját is
Eriksson
@csipetke: Bocsi, lehet, hogy rossz a szemem, de én nem láttok semmi különöset Orbán Gazsin.
Hova tartozik Orbán Gazsi?
csak úgy....
@Eriksson: Láttad már növel? ;) Na látod.
csipetke
@Eriksson: 12:39 A cikk szerint hova tartozik Ungár?Na látod. Sokak szerint oda tartozik a Gazsi gyerek is.
Eriksson
@csipetke: Ja, ééértem mááár!
De hát most az a divat, nem?
csak úgy....
@Eriksson: Vénségedre ,csak nem te is "divatolni" szeretnél és ezért foglalkoztat a téma?
Engedd el magad,ha a Gazsinak szabad,akkor neked is. :)
csak úgy....
@Eriksson: szegénykém,látom kásás nálad a kép,de üsse kö... ,mire eljutna a szemedtöl az agyadig ,az sem bírnád fölfogni.
kereső
Habony közpénzpénzből finanszirozott "ingyenes" ocsmánysága.
Mellesleg véleményem szerint, ha igy is van, amit sugallanak-Ungár Péterrel nem ez a legnagyobb baj.
csak úgy....
@kereső: Csak nem a kedves mama? Lenne min csodálkoznom?
CsipkeRózsa
Ungár Péter ellen volt egy etikai vizsgálat :

"Ungár az egyik momentumos lányt zaklatta is."

Lehet, hogy egy fiút is zaklatott?
csak úgy....
@CsipkeRózsa: Ön a Peti anyukája? Na lássa...
Védje meg a kölkit a kancsal maris,ha már arra szorul, szerintem ez csak egy reklám!
csak úgy....
@durbincs: atyád forog a sírjába,muki...,te genetikailag szegedi csanád? na nem azért kérdem,felölem?
kulabombaafityiszre
@Eriksson: ma, 13:43
ASkkor azért szopod a viktátor farkát mert követed a divatot.
Aki Én
@Eriksson: Totál lényegtelen, hogy a Gazsi meleg-e vagy sem, de már sokszor beszéltek róla. Egy biztos, a jó barátja Prekopa Donát (keress rá), akivel a szektáját csinálta, sokszor beszél a melegekről. Vagy nézd meg a fotóját, és döntsd el te.

8707.blogspot.com/2016/05/egy-tisztasagi-fogadalmat-tett-fiu.html

coub.com/tags/prekopa%20don%C3%A1t

vigyazo.blog.hu/2016/04/18/a_felhaz_kirol_szol_az_uj_hipszteregyhaz
kereső
@csak úgy...: 15:06 Tudsz még csodálkozni?
csak úgy....
@kereső: ha nem akarok unatkozni,akkor kénytelen vagyok! :)
tulipan
@durbincs: Mi a hézag, te szerencsétlen kretén. narancsok seggnyalója,félfaroknyi Sügér, ott, abban a denevérszarosk, éjsötét ploesti bányakecódban? te ugye a vizelet virtuoze ? azért is vedeled olyan mértéktelenül a saját "gyármányú" bányalóvizeetpáleszt, a narancsos havevrjaiddal együtt??? Ti hárman agyrepedt szegény hülyék vagytok? iGAZÁN,? de mért nem állntok ki a napra?: atyád forog a sírjában? kárba veszett pénz voltál neki? de lekésted, pont mint az ész-osztást? akkor ?
tulipan
@durbincs: :@durbincs: Hej, te sötét, kretén orbánseggnyaldosó,hasadzt agyú, normális ésszel, nem leget megérteni hogy egy ember, hogy lehet ennyire bután megszállott? Valamikor még a 90-es években én is fideszt éltettem és dolgoztam is nekik, de már 98-ban kínyílt a szemem a sok mocskosságuktól. Csak egy pár dolog Ezüst hajó, Kaja Ibrahim és a többiek. Ők már akkor sem a hazáért hajtottak hanem a saját meggazdagodás érdekelte!
Ez vár rátok és minden aljas, rohadék,különítményeeseitekre, mocsok, neveletlen, pimaszul karattyoló, SEGGNYALÓ ROMÁN! :Már az anyádat sem nevelték???))))
24.hu/kulfold/2019/04/09/feloszlathat
tulipan
@durbincs: @durbincs: Hej, te sötét, kretén orbán seggnyaldosója, te széthasadt agyú, normális ésszel, nem leget megérteni hogy egy ember, hogy lehet ennyire bután megszállott? Valamikor még a 90-es években én is fideszt éltettem és dolgoztam is nekik, de már 98-ban kínyílt a szemem a sok mocskosságuktól. Csak egy pár dolog Ezüst hajó, Kaja Ibrahim és a többiek. Ők már akkor sem a hazáért hajtottak hanem a saját meggazdagodás érdekelte!
Ez vár rátok és minden aljas, rohadék,különítményeeseitekre, mocsok SEGGNYALÓ ROMÁN! Azé' ne ríjjál már hsiz ennyi jutott:)))) Te sötét GECI,? ha egyszer ennyire buta vagy, miért nem kötögetsz inkább ? DRAÁGA A VILLYANY?
24.hu/kulfold/2019/04/09/feloszlathat...
Commenter
Itt a szarvasröptetés eredménye, a külügyminiszter asszony leidiótázása, stb.Kiakadt a hasznos "idióta".
tulipan
@durbincs: @durbincs: Hej, te sötét, kretén orbánseggnyaldosó,hasadzt agyú, normális ésszel, nem leget megérteni hogy egy ember, hogy lehet ennyire bután megszállott? Valamikor még a 90-es években én is fideszt éltettem és dolgoztam is nekik, de már 98-ban kínyílt a szemem a sok mocskosságuktól. Csak egy pár dolog Ezüst hajó, Kaja Ibrahim és a többiek. Ők már akkor sem a hazáért hajtottak hanem a saját meggazdagodás érdekelte!
Ez vár rátok és minden aljas, rohadék,különítményeeseitekre, mocsok SEGGNYALÓ ROMÁN! Azé' ne ríjjál már hsiz ennyi jutott:)))) Te FÉLFAROKNYI ÓRIÁSI KUPACNYI SEGGNYALÓ K U L A !!!
24.hu/kulfold/2019/04/09/feloszlathat...
tulipan
@durbincs: @durbincs: @durbincs: Hej, te sötét, kretén orbánseggnyaldosó,hasadzt agyú, normális ésszel, nem leget megérteni hogy egy ember, hogy lehet ennyire bután megszállott? Valamikor még a 90-es években én is fideszt éltettem és dolgoztam is nekik, de már 98-ban kínyílt a szemem a sok mocskosságuktól. Csak egy pár dolog Ezüst hajó, Kaja Ibrahim és a többiek. Ők már akkor sem a hazáért hajtottak hanem a saját meggazdagodás érdekelte!
Ez vár rátok és minden aljas, rohadék,különítményeeseitekre, mocsok SEGGNYALÓ ROMÁN! Azé' ne ríjjál már hsiz ennyi jutott:))))
24.hu/kulfold/2019/04/09/feloszlathat...
Mán' tök agyhalott Akor eb állj ki a napra, mert nagyo bedes leszel!!
Dr plágium
@durbincs: Nem tudnál máshol rejszolni? Tudod a túl sok maszturbálás ártalmas. Naponta maximum 4 egészséges. Már túl vagy haton.
tulipan
@durbincs: Te szerencsétlen sötét narancsos seggnyaló Félfarok, ott abban az éjsötét román Ploesti bányakecódban, a 19. emelet mélyen! Há' hogy ityeg az a minirépád manapság??? Túlélted a nagy húsvéti zabálást, te szétrepedt agyú, szegény kreténke ? de mért nem állsz ki a napra ? most má' süt? azt ne rijá má , hogy neked csak ennyi jutott slusz-passz ? hiszen Te csak egy szerencsétlen bányaköcsög vagy? Tudod a túl sok maszturbálás ártalmas. Naponta maximum 4 egészséges. Te meg ma túl vagy haton!
kereső
Ingyenes??-ez a habony média műhelyéből került ki? Akkor fizetjük mindannyian. És mitől konzervativ ez a szenny? Mert azt irták a fejlécre? Úgy konzervativ ez, mintahogy a fidess kormány keresztény.
tulipan
@durbincs: @durbincs: @durbincs: Te szerencsétlen sötét narancsos seggnyaló Félfarok, ott abban az éjsötét román Ploesti bányakecódban, a 19. emelet mélyen! Há' hogy ityeg az a minirépád manapság??? Túlélted a nagy húsvéti zabálást, te szétrepedt agyú, szegény kreténke ? de mért nem állsz ki a napra ? most má' süt? azt ne rijá má , hogy neked csak ennyi jutott slusz-passz ? hiszen Te csak egy szerencsétlen bányaköcsög vagy? Tudod a túl sok maszturbálás ártalmas. Naponta maximum 4 egészséges. Te meg ma túl vagy haton! Azt, ne rágjál be túlzottan, mert fény derült ,kisded játékodra ? ugyse Te vagy ott a vinkli , szerény 30IQ-dal se.
tulipan
@durbincs: @durbincs: @durbincs: Te szerencsétlen sötét narancsos seggnyaló Félfarok, ott abban az éjsötét román Ploesti bányakecódban, a 19. emelet mélyen! Há' hogy ityeg az a minirépád manapság??? Túlélted a nagy húsvéti zabálást, te szétrepedt agyú, szegény kreténke ? de mért nem állsz ki a napra ? most má' süt? azt ne rijá má , hogy neked csak ennyi jutott slusz-passz ? hiszen Te csak egy szerencsétlen bányaköcsög vagy? Tudod a túl sok maszturbálás ártalmas. Naponta maximum 4 egészséges. Te meg ma túl vagy haton! Azt, ne rágjál be túlzottan, mert fény derült ,kisded játékodra ? ugyse Te vagy ott a vinkli , szerény 30IQ-dal se.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.