Az OTP egyik hotelje arra kapott pénzt, hogy kétcsillagos helyett háromcsillagos legyen, bár a helyi honlap szerint már most is az. Garancsi István és Hernádi Zsolt érdekeltségei is felbukkannak a nyertesek közt. Az államtól kapott vissza nem térítendő félmilliárd forint támogatásból kezdheti el az OTP Bank bővíteni a balatonszemesi szállodáját – írja a Napi.hu. Balatonfüreden eközben állami kitüntetést is kapott a vállalkozó, aki luxushotelt épít közpénzből. A Kisfaludy turisztikai fejlesztési programban 45 balatoni településről 110 vállalkozás pályázata mintegy 18 milliárd forint vissza nem térítendő állami támogatást kapott. Ebből 6 milliárd forint két projekthez sorolható! 2,9 milliárd forint vissza nem térítendő állami támogatást kapott a CDHT Hotel Projekt Kft., amely Garancsi István, Hernádi Zsolt és Csányi Sándor közös érdekeltsége.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Grafix69
Nincs szegénynek pénze , olyan mértékben szopkodja őket , hát adnak neki . A szegény magyarok adójából áfájából szállodát építenek Európa egyik leggazdagabb emberének aki a devizahitelezés óta baszottúl rászorul.
1magyar
Szégyellje magát Orbán és kormánya, hogy a nép jobbléte helyett ilyen szarságokra pazarolja a pénzünket!
RonaGyuri
mert rá vannak szorulva; az OTP tavalyi nyeresége alig több mint 100 a magánvagyona meg épp hogy elérte a 300 milliárdot! =))
csak úgy....
@1magyar: Megvédett a migráncsoktu? Na akkor kuss és évezd a biztonságod! A többi az ö dolguk...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.