Az M0-s déli szektorában már most 30-35 perccel nőtt a menetidő a torlódások miatt.

Az Útinform hétfő reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Erős a forgalom az M0-ás autóút déli szektorán, torlódik a forgalom az M1-es autópálya felé az M51-es autóút csomópontjánál. A menetidő 30-35 perccel hosszabbodhat. Az 51-es főútról csak lassan lehet rácsatlakozni az autóútra az időveszteség itt is jelentős.

Útinform: lassú az előrejutás a Budapestre bevezető utakon

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

- A hétfő reggeli csúcsforgalomban lassú az előrejutás a Budapestre bevezető főbb útvonalakon, telítettek a sávok az M2-es autóúton, az M3-as autópályán Bag térségében, illetve Mogyoródtól befelé, a 31-es főúton Mendénél, lassulásra kell számítani az 51-es főúton Dunaharasztinál, a II. Rákóczi Ferenc utcán Halászteleknél, illetve a 10-es főúton Solymártól befelé, valamint a 11-es főúton Szentendre vonzáskörzetében.

- A magyar-ukrán határon a záhonyi határátlépésnél a kilépő buszoknak és személyautóknak több, mint 2 órás a várakozási idő.

- Az M0-s autóút déli szektorán a 11-es és a 24-es km között felújítási munka miatt lezárták az M1-es autópálya felé vezető oldalt. A járműveket az M5-ös autópálya felé vezető oldalra terelték át, ahol irányonként két-két sáv járható. A terelés és a felújítási munka miatt az M1-es felé vezető oldalon, a 19-es szigetszentmiklósi csomópontban a lehajtás az üzemi átjárón keresztül biztosított, felhajtani viszont nem lehet! Kerülni a 16-os km-nél megnyitott üzemi átjárónál, a halásztelki csomópont felhajtó ágán keresztül lehet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.