Felfüggeszti a tárgyalásokat az előválasztásról Puzsér Róbert Karácsony Gergellyel, miután az MSZP-DK-Párbeszéd-Momentum az LMP és a Jobbik nélkül állapodott meg a kerületi polgármesterjelöltekről.

Puzsér megfutamodott – csak az alkalomra várt, hogy kiszálljon az előválasztásból

Az MSZP-DK-Párbeszéd-Momentum szombaton jelentette be a polgármesterjelöltjeit. A Jobbik és az LMP már akkor jelezte: nem vesznek részt az összefogásban. Erre Puzsér stábja – lapértesülések szerint – vasárnap este reagált: jelezték Karácsonyéknak, hogy felfüggesztik a tárgyalásokat az előválasztásról.

Karácsony és Puzsér pár hete tettek hitet nyilvánosan amellett, hogy az EP-választás után egy előválasztáson mérkőznek meg egymással. A vesztes hajlandó visszalépni a győztes javára, hogy egyetlen ellenzéki álljon ki Tarlós István ellen.

Bár az ellenzéki egyeztetésen az LMP mindvégig részt vett, végül úgy döntött, hogy nem ír alá semmit, majd az EP-választás után határoznak az együttműködésről. Szintén lapinformációk szerint az LMP azon sértődött meg, hogy a tárgyalások során a DK-nak több polgármester-jelöltséget ajánlottak, mint nekik. 

Puzsérék jelezték, hogy felfüggesztik a tárgyalásokat Karácsonnyal, ameddig Karácsony vissza nem vonja ezt a bejelentést, és újra nem nyitják a kerületi tárgyalásokat immár a Jobbik részvételével.

Puzsér Róbert nem, de kampányfőnöke, Zaránd Péter megerősítette, hogy nem tartják elfogadhatónak az ellenzéki pártok szombati bejelentését, amely így szerinte az MSZP és társai megállapodása. Így nem kívánnak addig tárgyalni Karácsonnyal, ameddig a teljes ellenzéket be nem vonják a megállapodásba.

Forrás: index.hu

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Kísértet járja be Magyarországot – az LMP kísértete. Megint. „A kétharmad okozóival nem lehet leváltani a kétharmadot.” Eddig tartott a tavaly áprilisi kudarcban játszott szerepük feldolgozása, a végső, bölcs konklúzió levonása? Dicséretet érdemlő önkritika. Lenne. Ha az lenne. De inkább maszatolják tovább a fekáliát ahelyett, hogy: „Azokban a dolgokban jobban igyekszünk, amelyekben előbb baklövést követtünk el.” – Aiszóposz Szóval; Lófaszt Más a Politika…
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Nem kizárt hogy Kossuth díjat fog kapni a szolgálataiért !!!
Eladott Ország
Kísértet járja be Magyarországot – az LMP kísértete. Megint. „A kétharmad okozóival nem lehet leváltani a kétharmadot.” Eddig tartott a tavaly áprilisi kudarcban játszott szerepük feldolgozása, a végső, bölcs konklúzió levonása? Dicséretet érdemlő önkritika. Lenne. Ha az lenne. De inkább maszatolják tovább a fekáliát ahelyett, hogy: „Azokban a dolgokban jobban igyekszünk, amelyekben előbb baklövést követtünk el.” – Aiszóposz Szóval; Lófaszt Más a Politika…
arcmás
Sosem tudtam eldönteni igazából, hogy Puzsér egy jó fej, vagy egy büdös gyökér.
Mást már tudom, hogy melyik...

Amúgy a kommunikációjuk tökre orbáni: Minden, amit ők csinálnak, azzal vádolnak másokat hazug, ön-, és másokat becsapó módon
Hány választás úszott el a Jobbik és az LMP miatt, és legutóbb is kik miatt lett újra kétharmada a Fide-SSnek?
Teljesen elképesztő, hogy milyen vastagbőr van ezeknek is a képén!

Egyre többen egyre többeket egyre hülyébbnek néznek. Itt valami nagyon félresiklott, és ez már csak egyre rosszabb lesz...
dr. prédikátor
A puzsér csak egy tahó pojáca, a lömöpövel egyesülhet!!!Egy nagypofájú senki!!!
bencemacska
Sajnos igazam lett. Nem lehet komolyan venni egy ízig-vérig ripacs komoly közéleti posztra történő jelölését.
Hogyan lehetne egy ilyen emberre (?) ezrek életbiztonságát rábízni?!
Commenter
@papa.49: köztársasági? érdemrend is kijár majd neki-a mór megtette kötelességét bomlasztotta az ellenzéket. Mit is mondott Horváth Csaba? "Puzsér egy troll."
Commenter
@bencemacska: az LMP-t (már ami maradt belőle) Puzsér és Ungár Péter még jobban lehúzza. Amíg ott a magánvagyon és az állami támogatás mögöttük, addig még próbálkoznak. Ha hinni lehet a közvéleménykutatásoknak, visszaütött a 2/3-ad "leszállítása, a sorozatos botrányok és 3%-on állnak, ezzel aligha jutnak messzire.
Nessy
Még a Jobbikot hamarabb megértem, hiszen nem kis párt. De az LMP azonkívül, hogy szónokol, performanszot csinál, alapjaiban a fidesz "támogatója". Ezt csinálta tavaly is! Örök hála és köszönet nekik a 2/3 fidesz "győzelemért"!
bencemacska
@Commenter: ma, 10:39
Hát előbb megbékélnék Ungár Péterrel, mint ezzel a ripaccsal!
Commenter
@bencemacska: amig LMP van, Ungár is lesz.
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 10:49
Nálad a pont!!!
bencemacska
@Commenter: ma, 10:57
Ha LMP nem lesz, akkor gründol magának egy másik pártot. Ezen csak gyakorol.
Sok pénze lehet benne!
Commenter
@bencemacska: a magán kamupárt azaz szatellitpárt könnyen feléli az összvagyont ám! Főleg ha bukik, és még botrányos is!
menekült
Nem tudom, annakidején kinek lehetett az ötlete, hogy Puzsér főpolgármester legyen, de arra tippelek, hogy Puzsér jelentkezett. Én mindenesetre a padalá röhögtem magam az ötlettől. És Puzsér ötlete még hagyján, de ki lehett az az LMP-ben, akinek megtetszett az ötlet???

Az LMP megsértődött, hogy nem kaptak elég kerületet, Puzsér megsértődött hogy a Jobbik - akik, szintén érthetetlen okokból Puzsért támogatják - nem kapott lehetőséget tárgyalni. Úgy néz ki, hogy ezek kimaradnak az összefogásból, és innentől gyengíteni fogják az ellenzéki jelölteket.

Hát, ez van, ezek vagyunk mi magyarok.
Yoda69
Legyen mar vegre egyertelmu mindenki szamara:
elempe + jobbik = fideSS
Jozefina
Az LMP egy kétkulacsos, a vezetői megélhetési politikusok.!!! A fidesz-kdnp seggnyalói!! Puzsér egy pojáca, aki semmihez sem ért!!! (Trumpika) Ezt nyilván meghálálja a fidesz-kdnp!!! Lényeg, hogy bomlasszák az ellenzéket!!! A szavazóknak remélhetőleg több eszük lesz és átlátnak a szitán!!! Fejétől bűzlik a hal!!! Az LMP pedig nagyon bűzlik!!! Az se normális aki Puzsérral egy asztalhoz leül!!!
Eriksson
Puzsér egy balhébírkózó. Mindig képes volt bármilyen szituba belekeveredni, ha fényezhette a saját intellektusát, leszólhatta mások böszmeségét. Mert ugye mindenki az, az ő nagyszerűségéhez képest.
Ez a kis performansza is őt dicsőíti, hogy aszongya: Ő még Főpolgármester jelölt is volt.

Bár Fidesz-pártolónak semmiképpen sem mondható, de lehet, hogy most akarva-akaratlanul az ők malmára hajtja a vizet.
Klubtag
Ugyan már, ki vette ezt görényt egy pillanatig is komolyan...és aki azt tette, hát magáról állította ki a bizonyítványt...amíg ilyenekkel kísérletezik az ellenzék bármelyik szelete (egyedül vagy csoportosan), addig itt a fidesz-kdnp-nek semmi idegeskednivalója nincs. Ilyen piti alakokkal nem számolnak, náluk ugyanis számosan vannak az ütős nagy gazemberek. Mivel ezekhez hasonló nincs az ellenzéki oldalon, ezért versenytárs híján ülhetnek a babérjaikon...egyébként 2.824.551 szavazónak a fidesz-kdnp morális, gazdasági, kulturális koncepciója tetszik a 2018-as választások adatai szerint. Tisztességes politikai csoportok ezzel békés úton nem tudnak versenyre kelni.
Gauntlet
Ő a bátor Sir Robin, a bátor, a daliás !
A vészt látván, ahogy tudott,
farkát behúzva elfutott.
Kivett szíve, s ina szakadt,
midőn nyúlként bátran szaladt.

Előre csak lassan jutott,
mert közben többször elcsúszott.
A bátrak bátra hős Sir Robin.

Nyúlként futott a hegyen is túl.
A porba hasalt, és talpat is nyalt.
CsipkeRózsa
A versenyben alul maradt volna, ezért inkább nem kell neki az előválasztás, így már indulhat a választáson. Ezzel ad egy pofont az ellenzéki összefogásnak, segítve Orbánt. A jutalom meglesz.
terlasz
A pávatáncos LMP-nek összehoznak majd a gazdik elfogadható választási eredményt. Csalóknak áll a világ!
Desischado
Remélem a szavazók okultak a tavalyi működéséből az lmp-nek és amit most is csinálnak, - ÉS NEM SZAVAZNAK RÁJUK! A fideszt segítik, ez nem is vitás! Hazaáruló mocskos férgek a jobbikal és puzsérral együtt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.