"Védjen meg téged a CÖF" - kábé ez ugrik be a civil szervezet békemeneti magasságokat döngető, új kommunikációs villantását látva: egyik vizuális sarokban a magyaros kaját kavargató Németh Szilárd, a másikban a 444.hu szerkesztősége. Maguk is használják a szót, bár ellentétes előjellel: szánalmas.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Olyan virtigli, jóképű, becsületes külsejű, igazi hun, pártusarcú gyerekek.
Ezek a CÖF-ösök ugyanolyan reklámarcai lehetnek a "" mélymagyar fajnak"", mint amilyen igazi árja volt pl. a Hitler, a Göbbels és társaik. Azokról is csak úgy sugárzott a szőke, kékszemű tisztanémetség.
Mi ezekkel a cöfikkel hazavittük az ősi pártuskirályfira jellemző jegyeket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
persze hogy bajnok, de miben? =))
egyébként ez sem kisebb és pofátlanabb hazugság, mint amit általában megengednek maguknak! =))
papa.49
Ez az emberszerű a seggnyalásban bajnok !!!
Klubtag
Nem is kell ezzel foglalkozni ...NSZ egy nagyra nőtt gennyláda. Aki védi, támogatja, pénzeli, favorizálja...az maga sem különb. Azért ez az átkos világ nem tart ám örökké, még ha most úgy is látszik. No, ha kivilágosodik, akkor fogják magukat mélységesen szégyenleni és természetesen mosdatni a mai szarháziak. Ez a többször látott torz, antidemokratikus hatalom kiszolgálóinak viselkedési formája.
Aki Én
Mikor a zsíragyúak önismeret hiányában kritikával illetnek másokat :)
Nessy
Roppan egyszerű a megoldás! Mikor, hol volt Országos bajnok! Nem lehetett olyan régen, hogy ne lenne nyoma! Aztán akkor fehéren feketén ki lehet mondani, hogy igazat mondott, vagy nem mondott igazat!
Nem értem miért kell ennek a megválaszolásából országos felhajtást csinálni! Ha igazat mond,akkor azért, ha nem mond igazat akkor azért felesleges nagy CÖFögés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.