A magyar külügy azt hitte, hogy a határainkon túl is beleszólhat egy sajtótermék műküdésébe.

Orbán-karikatúrával a címlapján jelent meg néhány napja egy szlovén lap, erre pedig a magyar kormány úgy reagált, hogy levélben kérte Szlovéniát, akadályozza meg, hogy a jövőben karikatúra jelenhessen meg Orbán Viktorról a helyi sajtóban.

Erről a képről van szó:

Úgy kért bocsánatot Orbántól az őt kifigurázó karikaturista, hogy a fal adja a másikat

A reakciók eljutottak a készítő, Tomaž Lavrič fülébe is, aki szarkazmussal teli bocsánatkérő üzenetet fogalmazott meg a magyar kormánynak címezve – írja a 444.hu:

“Hálás vagyok a magyar nagykövetnek, és arra kérem, fogadja el őszinte bocsánatkérésemet, amiért a miniszterelnökét a Mladina lapjain szemtelenül és teljesen valószerűtlenül ábrázoltam. Abszolút jogosan háborodott fel rajta. Az ön által küldött levél után mélyen magamba néztem, és felismertem, hogy hibáztam. Tudom, hogy ami történt, nem lehet semmissé tenni, de hadd hozzak fel néhány érvet védekezésképp, hiszen én is csak a körülmények ártatlan áldozata vagyok”

– szemlézte a lap Lavrič üzenetét, aki arra kérte a ljubljanai magyar nagykövetet, hogy folytassa segítő munkáját,

hogy mi magunk is elérhessük azt a példaértékű objektivitást és egyhangúságot, amit önök a magyar médiában már létrehoztak, és hogy újra elhozhassuk azt a rendet, nemzeti erkölcsösséget és keresztényi szeretetet a drótkerítések iránt, ahogyan azt az önök szelíd és jogosan szeretett vezetője, Orbán Viktor parancsolta.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
mint azt valahol megjegyeztem az első hír kapcsán (úgy rémlik nem itt):
Tudom, hogy a hazai nem ellenzéki média igen szerény figyelmet (kevesen olvassák, nézik, hallgatják) érdemelt ki, de ennek ellenére úgy gondolom, hogy meglehetősen égő - majd azt mondtam rossz példát ad a népnek =)) -, hogy az illetékesek (estünkben a követ, a közvetlen és a nagy főnökei) sem olvassák, nézik, hallgatják a saját orgánumaikat! Azokban ennél sokkalta keményebb, sőt egyértelműen durvább megfogalmazások szerepelnek más országok, Európa sőt a világ-hatáskörű szervek/intézmények/szervezetek vezetőivel szemben! =))
kokopelli
@kereső: milyen érzékeny a Fidesz! Levethetnék a "lelki csipkéjüket" végre! Nem kellene
olyan (gy)alázatosnak lenniök a provokátorokkal szemben! Utánozhatnák már a férfiakat!
görbetükör
A magyar médiában már tényleg létrehozták a rendet, a nemzeti erkölcsösséget és a keresztényi szeretetet, a szelíd és jogosan szeretett vezető, Orbán Viktor parancsára:
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--LAT1FrKr--/w_1160/75rebdgGyanlFUAYs.jpeg
tulipan
:@durbincs: Hej, te sötét, kretén orbánseggnyaldosó,hasadzt agyú, normális ésszel, nem leget megérteni hogy egy ember, hogy lehet ennyire bután megszállott? Valamikor még a 90-es években én is fideszt éltettem és dolgoztam is nekik, de már 98-ban kínyílt a szemem a sok mocskosságuktól. Csak egy pár dolog Ezüst hajó, Kaja Ibrahim és a többiek. Ők már akkor sem a hazáért hajtottak hanem a saját meggazdagodás érdekelte!
Ez vár rátok és minden aljas, rohadék,különítményeeseitekre, mocsok, neveletlen, pimaszul karattyoló, SEGGNYALÓ ROMÁN! :Már az anyádat sem nevelték???))))
24.hu/kulfold/2019/04/09/feloszlathat

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.