Biztosan elindul a főpolgármesterségért – erősítette meg a Hír TV-nek hétfőn Puzsér Róbert.

Puzsér Róbert független főpolgármester-jelölt azt mondta, hogy

 azért osztotta fel egymás között a négy baloldali párt Budapestet, mert továbbra is a Fideszt akarják hatalmon tartani és önmagukat ellenzékben.

Ahogyan korábban megírtuk, Puzsér felfüggesztette a tárgyalásokat az előválasztásról Karácsony Gergellyel, miután az MSZP-DK-Párbeszéd-Momentum az LMP és a Jobbik nélkül állapodott meg a kerületi polgármesterjelöltekről.

Nem akarnak osztozni az ellenzéken és nem akarják leváltani a Fideszt. A Fidesz maradjon hatalmon, az MSZP és a DK meg ellenzékben. Ők az ellenzéki pole-pozícióért hajtanak, ezért szalámizzák le a centrumot

– fogalmazott a Hír TV-nek. A Momentum Puzsér szerint ugyanazért csatlakozott a régi ellenzék pártokhoz, amiért ’94-ben az SZDSZ vagy 2013-ban az Együtt és a Párbeszéd:

a júdáspénzért, a pozíciókért, a polgármesteri helyekért, a felügyelőbizottsági helyekért.

Cikk- és címlapkép: Facebook/Puzsér Róbert

(HÍR TV)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Puzsér Róbert harminc ezüstért berakta a kredenc aljába a gerincét,becsületét és tisztességét. Nem több, mint egy szájhős pojáca,aki most végképp letette a nagyesküt orbán=fidess-nek. És ezt támogatja az lmp+jobbik?
Eladott Ország
Mily érdekes, hogy Puzsér az ATV - t visszautasítva a megkereséseket nem nyilatkozott a tegnap esti Egyenes Beszédnek azzal a magyarázattal, hogy majd a HÍR TV - ből megtudhatja mindenki az álláspontját. Ezt nehéz ám kimagyarázni. Már aki nézi azt. Na és ki nézi? Pedig a bűnöző csúti geci csak egy dologtól retteg: a teljes ellenzéki összefogástól.
Qqberci
Pupuzsér, Pupuzsér, irritáló kis pöcsből ritka nagy f@sszá nőtted ki magad...
magyarbakancs
puzsér ez egy nagy pofon lesz neked.De gondolom a pénz ,hogy indulsz megéri a becstelenséget.
kereső
Puzsér Róbert harminc ezüstért berakta a kredenc aljába a gerincét,becsületét és tisztességét. Nem több, mint egy szájhős pojáca,aki most végképp letette a nagyesküt orbán=fidess-nek. És ezt támogatja az lmp+jobbik?
Madácsi Pali
Tisztességes igy lenne:" A fideSS és Tarlós mellett állok ki!" , de Terror Marcsi meg a fiacskája megvette kilóra.
advocat
Így alakult ki a Fidesz kétharmada is! Mert az LMP és (akkor) a Jobbik bátor volt. És vesztettünk! Most is alakítják. Puzsér, te mindenkit hülyének nézel?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.