Atrocitás érte a Fidesz egyik női szimpatizánsát kedden Miskolcon, a nagyobbik kormánypárt támogatóját durván bántalmazta egy férfi – közölte Kriza Ákos, a Fidesz választókerületi elnöke.

Megverték, mert a Fidesznek gyűjtött aláírásokat

Kriza Ákos a közleményében azt írta, "a Fidesz helyi szervezete mélységesen elítéli az ilyen, agresszív, a testi sértésig fajuló ellenzéki megnyilvánulásokat".

Ismertetése szerint a Szentpéteri kapuban felállított Fidesz standnál a délelőtti órákban egy férfi járókelő szidalmazta, majd ököllel arcon ütötte a Fidesz egyik női szimpatizánsát. A közbelépő Fidesz-aktivisták akadályozták meg, hogy további súlyos tettlegességre kerüljön sor.

A férfit a rendőrség előállította, a vérző sértettet a kiérkező mentők kórházba vitték.

"Testi sértés bűncselekménye elkövetéséért a feljelentés megtörtént" – közölte Kriza Ákos.

(Képünk illusztráció)

Forrás: MTI

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Tőletek sem idegen ez a viselkedés. Sőt, ti még rendőrt is hívtok az ellenzéki aláírás gyűjtőkre. Arról nem is beszélve hogy a fidesz aláírás gyűjtői elég agresszívak esetenként.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Eriksson: ugye nem te vagy a falu esze? ;)
division
@csak úgy...: Miért gondolod azt hogy aki elítéli az erőszak ezen formáját azt pártfüggőként teszi? Elég téves elképzelés. Teljesen mindegy ki követi el a hasonló bűncselekményt, meg kell kapnia érte a megfelelő büntetést.
Eriksson
@division: Tökéletesen leképezik a gondolkodásmódjukat az ilyen hozzászólások. De ők nem gyűlölködők, á, nem! Csak süt a rosszindulat minden mondatukból.
cikicakk55
@Pegero: tegnap 19:55
Mi van Fütyiszes! Nem tetszik a kritika? Persze,nektek mindent szabad! Az én egészségemért ne aggódj.Szerencsére ha baj van,nem Fideszes orvos néz meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.