Atrocitás érte a Fidesz egyik női szimpatizánsát kedden Miskolcon, a nagyobbik kormánypárt támogatóját durván bántalmazta egy férfi – közölte Kriza Ákos, a Fidesz választókerületi elnöke.

Megverték, mert a Fidesznek gyűjtött aláírásokat

Kriza Ákos a közleményében azt írta, "a Fidesz helyi szervezete mélységesen elítéli az ilyen, agresszív, a testi sértésig fajuló ellenzéki megnyilvánulásokat".

Ismertetése szerint a Szentpéteri kapuban felállított Fidesz standnál a délelőtti órákban egy férfi járókelő szidalmazta, majd ököllel arcon ütötte a Fidesz egyik női szimpatizánsát. A közbelépő Fidesz-aktivisták akadályozták meg, hogy további súlyos tettlegességre kerüljön sor.

A férfit a rendőrség előállította, a vérző sértettet a kiérkező mentők kórházba vitték.

"Testi sértés bűncselekménye elkövetéséért a feljelentés megtörtént" – közölte Kriza Ákos.

(Képünk illusztráció)

Forrás: MTI

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Tőletek sem idegen ez a viselkedés. Sőt, ti még rendőrt is hívtok az ellenzéki aláírás gyűjtőkre. Arról nem is beszélve hogy a fidesz aláírás gyűjtői elég agresszívak esetenként.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Tőletek sem idegen ez a viselkedés. Sőt, ti még rendőrt is hívtok az ellenzéki aláírás gyűjtőkre. Arról nem is beszélve hogy a fidesz aláírás gyűjtői elég agresszívak esetenként.
cikicakk55
Bezzeg a Fideszesek cseszegethetik az ellenzékieket! én még emlékszem mikor egy vénasszony mocskolódott a fiatalokkal.Arra is mikor egy vénember savval akarta leönteni az ellenzéki tüntetőket. Az,hogy az emberek így reagálnak Orbánnak köszönhető.Ő tanítja gyűlöletre a Magyarokat. ő beszél mindig ellenségekről. Túlságosan is jól sikerül a gyűlölet felébresztése a Magyar emberekben,csak most vissza nyalt a fagyi.
Commenter
@cikicakk55: Ezek "egyedi" és sajnálatos esetek. Én három stand mellett mentem el ott békében gyűjtött aláírást négy párt az MSZP-PB, a DK, a Kétfarkú Kutyapárt és a Magyar Kommunista Párt. Békében és csendben, de jó lenne, ha a napi politikában is hasonló béke uralkodna a pártok között. A kommunista párton elcsodálkoztam, íme a párt amelyik olyan eszmét hirdet amelyik be van tiltva Magyarországon, de azért aláírást gyűjthet azért hogy az EP-ben képviselhesse az országot, holott a kommunista eszmék terjesztése az országban bűncselekménynek minősül? Ez Orbanisztán. Totális abszurd!
bence
Egy fideszest nem szabad ám bántani ! Csak a fideszesek bánthatnak másokat !
szép új világ
Lemaradtam róla, nem láttam. Kérem megismételni!
kereső
Ezt a videót látni kell minden gondolkodónak. Nagyon tanulságos-két okból is: az itt megszólaló fidelitasosok a "többségi jövő"-amitől már most undorodni lehet-a butaság,sötétség okán.A másik: le a kalappal Ujhelyi EP képviselő előtt. Igy kell ezt csinálni.Nem az oldal "reklámozása" a célom, de itt találtam-remélem a szerző (Edgar) nem haragszik meg érte.
kolozsvaros.com/rovidek/amikor-szembejon-ujhelyi/
Aki Én
Természetesen elítélek minden erőszakot, még akkor is, ha közakarattal totál szembemenő propagandistát ér támadás. Érdekes módon, itt találtak hirtelen rendőröket, az ellenzéki aktivistákat ért támadásokkal ellentétben.
Az is feltűnt, hogy most a fideszesek nem követelik a videó felvételt, kételkedés nélkül maradnak.
Aki Én
...ja, és ez természetesen ellenzéki támadás, véletlenül sem egy elmebeteg magánakciója.
-meg hát aztán fideszes lévén lehet, hogy savazással fenyegetőzött a néni, akkor meg csupán önvédelem :)
division
Elmebeteg faszkalapok mindenhol adódhatnak.
Jozefina
Ez még csak a "kampány" kezdete!!! Sajnos a normális viselkedési kultúrát kiírtják a polgárokból!!!
division
@Jozefina: Szerintem meg az ilyen így születik, csak jobb és egyszerűbb mindent másokra fogni.
nezelodo
Lehet, hogy egy Orbán jóvoltából padlót fogott rokkantnyugger volt, mert a vezérhez nem férhet hozzá, ezért az azt szolgáló hívén töltötte ki a bosszúját. Nem kellett volna! Orbán minden hozzá hű és őt segítő emberkének előbb utóbb úgyis a nyakát szegi, ez a hithű asszony sem kerüli el a sorsát, vagy így, vagy úgy...
Eriksson
Jól nézünk ki, ha már a pártok miatt egymást ütik az emberek. Azok meg "odafönn" jót röhögnek a markukba.
csak úgy....
@Eriksson: bezzeg ha MSZP, Jobbik,LMP,Momentum, KKP ...stb. lett volna a "vértanú",arra azt susognád,hogy igaza vót a tettesnek és érdemrendet neki! talán,ha Márki-Zay-t csöndesen összevernék a sötét utcán,téged az sem zavarna...
advocat
Ha testi sértés csak könnyű, akkor az magánvádas. Esetleg garázdaság? De ha ennyi eszük nincs...
csak úgy....
@Eriksson: ugye nem te vagy a falu esze? ;)
division
@csak úgy...: Miért gondolod azt hogy aki elítéli az erőszak ezen formáját azt pártfüggőként teszi? Elég téves elképzelés. Teljesen mindegy ki követi el a hasonló bűncselekményt, meg kell kapnia érte a megfelelő büntetést.
Eriksson
@division: Tökéletesen leképezik a gondolkodásmódjukat az ilyen hozzászólások. De ők nem gyűlölködők, á, nem! Csak süt a rosszindulat minden mondatukból.
cikicakk55
@Pegero: tegnap 19:55
Mi van Fütyiszes! Nem tetszik a kritika? Persze,nektek mindent szabad! Az én egészségemért ne aggódj.Szerencsére ha baj van,nem Fideszes orvos néz meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.