Budapest körül és a fővárosba befelé alakulnak a torlódások, a 4-es főúton Ceglédnél és albertirsánál is balesetek történtek.

Az Útinform szerda reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Lezárták a 4-es főutat a 72-es km-nél. A Cegléd elkerülő szakaszon két furgon karambolozott. A forgalmat megállították. Annak, aki teheti Cegléd és Abony között a 40-es főúton közlekedjen!

- Szintén a 4-es főúton Albertirsa közelében két kamion ütközött össze. Az 54-es km-nél útszűkületet mellett helyszínel a rendőrség. Mindkét irányban kisebb torlódás tapasztalható.

Útinform: balesetek is lassítják a forgalmat a torlódások mellett

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

- Korábban egy műszaki hibás kamion vesztegelt az M0-s autóút végcsomópontjában a 11-es főúti körforgalom előtt. A Megyeri-híd irányából jövők ezért, közel 2 km-es torlódásra és legalább negyed órás araszolgatásra készüljenek, a 11-es főút felé vezető oldalon.

- A reggeli csúcsforgalomban lassú az előrejutás a Budapestre bevezető főbb útvonalakon, telítettek a sávok az M1-M7 közös bevezető szakaszán, az M2-es autóúton Göd és Dunakeszi térségében, az M3-as autópályán Mogyoródtól befelé.

- Jelentős lassulásra számítsanak az 51-es főúton Dunaharasztinál, a 10-es főúton Solymártól befelé, a 11-es főúton Szentendrén, valamint Csepel-szigeten a II. Rákóczi Ferenc utcán és a rávezető utakon az M0-s felhajtó környékén.

Munkálatok miatti lezárások:

Az M3-as autópályán, Polgár térségében hídjavítás miatt a külső sávot elkerítették a forgalom elől a Vásárosnamény felé vezető oldalon, a 166-os km-nél.

Az M70-es autóúton útépítés kezdődött, ezért a 2-es és a 4-es km között a Tornyiszentmiklós felé tartókat átterelik a szembejövők oldalára, ahol irányonként egy-egy sávon haladhat a forgalom.

Székesfehérvár déli határában, a 62-es főúton, közel az M7-es autópályához hídépítők dolgoznak. A 40-es km-nél egy sávon, jelzőlámpás irányítással halad a forgalom. Napközben torlódásra készüljenek! Szintén Székesfehérvár közelében, a 63-as főút 90-es km-énél aszfaltoznak. A munkaterületnél időszakosan sávlezárásra és jelzőőrös irányításra számítsanak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.