Sokallják a munkaidőt, keveslik a bért. Távozási hullám indult a közigazgatásban: egy hónap alatt 2500-an kérték a felmentésüket országszerte. Bár ez az összlétszám 7 százaléka, a kormány nem aggódik amiatt, hogy lassulna az ügyintézés.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Nyolcadik éve egyre fokozódó arroganciát és cinizmust, na meg álszent ájtatossággal körülírt aljasságot kap a pofájába mindenki, aki egyet nem értésének hangot ad; átbaszva érzi magát a közigazgatásban dolgozó a gyári munkástól az akadémiai professzorig, átbaszva érzi magát tanuló, nyugdíjas, gyerekét egyedül nevelő szülő, gyereket nem is vállaló felnőtt, és így tovább: sokan érzik átbaszva, olykor elárulva magukat. Minderre A Rendszer válasza az egyre fokozódó, egyre magabiztosabb gúnykacaj. Döbrögi sohasem fogja megtenni nekünk azt a szívességet, hogy bármi miatt (nem csupán a rabszolgatörvényre értem) hátralépjen, beismerje, hogy elbaszta az egészet és ezüst tálcán kínálja fel az ellenzéknek a hatalmat, mondván: oké, akkor csináljátok ti, ha jobban tudjátok. Aki figyeli 89 óta, hogyan tágul egyre nagyobbra a rés a repedt tudatán és nem kormánykanálisokból szedi össze az infóit, az pontosan tisztában van vele. Igen, sajnos erőszakmentesen nem fog menni.És annyit tennék még hozzá, hogy ha egyszer megtanulunk akarnok kormányt elzavarni, akkor legközelebb tizedannyi idő alatt elzavarjuk bármelyiket; szóval semmi átbaszás, mert azért most már harapni fogunk, ha negyven évig nem viszi el a dakota főnököt sem a népharag, sem a koleszterin, akkor is. Eljött az ideje annak, hogy akik minket akarnak képviselni, azok minket akarjanak képviselni, ne saját magukat, ne a pártjukat, és ne megfoghatatlan eszméket. Élni akarunk, normálisan, békében, nyugalomban, és csak annyival akarunk a jövőben megküzdeni, ami tényleg csak rajtunk múlik. Egy szó mint száz, a mostani elégedetlenség sok mindenre esélyt ad, de ha ez is el lesz baszva, akkor semmire nem lesz esély.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@Commenter: Akkor jó. Bocsi, azt hittem hozzám beszélsz.
csak úgy....
@Eriksson: netto-brutto? tanulékony ám a magyar...csinálod itt a márki zayt?
csak úgy....
@Eriksson: @Commenter: érdekes párbeszéd ...,szerintem gyözött a fiatal demokraták szövetsége, már alig várom,hogy szóljon a néphez a durbincs viktor...,a kecós ;)
csak úgy....
Röhögö görcsöt kapok,mikor még a mai napig a szocikat üldözi a a fidesz,közben a lölö bácsi,8-9 éven belül a leges leg gazdagabb magyar lett ! Megérdemlitek feleim, tik kik mindíg úgy gondukodtok mint egy buta tik (tyúk) a gyöngébbek kedvire.
Commenter
@csak úgy...: durbincs a fiktor aki azördögöt fösti a falra a denevéresxaros keccójában, kukabúvár az, aki naponta lenyom fél pizzát.Szalonképtelen. Szónokoljon a szezám utcában mint a sütiszörny.
görbetükör
Ja, a kormánynak nem is kell aggódnia a lassult ügyintézés miatt, az úgyis az ügyfelekre hárul.
Az meg nem számít.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.