Kovács Zoltán szerint úgy kell összehangolni az uniós tagállami erőfeszítéseket, hogy csak azok léphessék át Európa határait, akiknek joguk van hozzá.

A tagállami erőfeszítéseket úgy kell összehangolni, hogy Európa határai átjárhatatlanok legyenek, és csak az léphesse át a határt, akinek joga van arra – mondta Kovács Zoltán, a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára az M1 aktuális csatorna kedd esti műsorában.

Kormányszóvivő: Európa határainak átjárhatatlannak kell lennie

Fotó: YouTube/Magyar Kormány

Az államtitkár kiemelte: a migrációs helyzet kezeléséhez, megoldásához az első lépés, hogy Európa határait megvédjék.

Az Orbán Viktor miniszterelnök által megfogalmazott hét pont első pontja arról szól, el kell venni a brüsszeli bürokratáktól azt, hogy ők próbálják megmondani, a migráció kezelésében mi a megoldás – mondta Kovács Zoltán, hozzátéve, nem összeurópai, egységes "migrációmenedzsmentben" van a megoldás, hanem a határvédelemben.

Kovács Zoltán hangsúlyozta: arra ösztönzik a magyar választókat, hogy a "sorskérdésekben" mondják el a véleményüket. "Mérföldkő", hogy az európai emberek miként döntenek a május 26-ai európai parlamenti választáson – jelentette ki az államtitkár, aki úgy fogalmazott: "most igenis számít", kik, milyen emberek ülnek az Európai Parlamentben.

Annak kapcsán, hogy ismét napirendre került a Magyarországgal szemben megindított jogállamisági eljárás ügye, Kovács Zoltán úgy értékelt: választási kampány van. A jogállamiság kérdése az elmúlt nyolc évben olyan "gumicsont", amely alapján "boszorkányüldözés" zajlik azon országok ellen, akik nem igazodnak a brüsszeli bürokraták politikai elképzeléseihez.

(MTI)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ez rátok is vonatkozik ti se húzhatjátok el a csíkot a bukásotok után !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Ez rátok is vonatkozik ti se húzhatjátok el a csíkot a bukásotok után !!!
magyarbakancs
A 4000 letelepedési kötvény amit Albán,kinai. Orosz ,Arab terroristáknak ,bűnözőknek adtatok el és ezzel joguk van az EU-n belül mozogni mi van?
Azokat hogy zsuppolod vissza.?
Gauntlet
Szomorú hogy a jogállamiság gumicsont ! Szomorú hogy 9 éve tűrnek benneteket !
qxy
csak azok léphessék át Európa határait, akiknek joguk van hozzá.
A kisbetűs rész meg az hogy
Ha ad annyi pénzt hogy megéri nekünk behozni akkor azt mi megoldjuk és senkinek semmi köze hozzá. Hisz a Törvény és a jog mellettünk áll és minden ami korrupt itt meg teheti.
nevemnick
Amikor meglátom ennek az egykori soros bérencnek a fizimiskáját, egyből egy Harleqin bohóc, (rá nem jellemző) bánatos képe jut eszembe.
qxy
@Qqberci: az ki van csukva kérem az nem megy. Polt meg mondta.
menekült
@nevemnick: Valakiknek nagyon hiányoznak már a menekültek, mert ugye ami nincs, azzal nem lehet riogatni, hát megoldották. Nem sikerült ugyan, de majd azt mondják, hogy ezt így tervezték. Ahogy a Fidesz is könyörgött az EPP-nek, hogy hadd függesszék fel magukat, pont ez volt a tervük.
tudode
Ami a .. s o r s k é r d é s t .. illeti VASTAGBŐR KELL ahhoz, hogy . a F Ő M U F T I magánserege jelent olyan hímALÁNYI veszélyt az országra, amelyre talán a VILÁGON nem volt példa, hiszen .. k i l e n c e d i k .. éve ALKOTMÁNYOS VÁLSÁG közepette nyomják az úszító JELSZAVAIKAT:
.
------ Alkotmányos válság van, de miért hallgatnak erről a jogászok?
.
www.youtube.com/watch?v=TIE7nFplwyE&t=56s
.
Bővebben:
.
özzététel: 2016. szept. 19.
Az alkotmányos válságot a jog eszközével hozták létre, ami annyira egyértelmű, hogy egy joghoz nem értő ember is nyilvánvalóan átlátja, hogy egyszerűen nem az van odaírva.

Az alaptörvény közjogilag érvénytelen, joghatás kiváltására alkalmatlan!

Emiatt a "Magyarország" nevű állam nem is létezik, vagyis nem lehet a magyar állam, a magyar állam továbbra is az ideiglenes nevét viselő Magyar Köztársaság.

Az új, 2012. január 1. utáni törvények és módosítások egyik magyar állampolgárra sem vonatkoznak, azok betartását senki sem várhatja el!

Gondoljunk csak a hitelkárosultakra!
NINCS FORINTOSÍTÁS a magyar államban!

Semmi extrát nem kell tennünk ehhez, mindössze összefogva a többi honfitársunkkal ki kell állnunk a saját államunk és annak joga mellett és máris tehetetlen a hatóság (rendőrség, NAV, végrehajtó, bíróság, stb...) velünk szemben!
Minél többen tesszük ezt, annál hatékonyabb a módszer!

Ha pedig végül 100.000 jogtudatos hazafi is összefog, akkor megkezdődik a békés rendszerváltás és az alkotmányos rendünk helyreállítása, a magyar állam újraindítása.

Ezt a jogász végzettségű honfitársainknak lenne kötelessége elmondani, kérdezzük hát meg tőlük, hogy miért hallgatnak erről, mint ____ a fűben???
---------
.
Ne reménykedjenek ez a BÜNTETT nem évül el, ez nem tyúklopás, ez EGY ORSZÁG LEIGÁZÁSA!
.
Szégyentelenűl, qvára ÁTVERTÉK a laikus állampolgárokat!
namihami
De hiszen a fideszapukáknak és jelenlegi idősebb tagjainak pont ez volt a '60-as években a baja.
Most szabadon utazhatnak funkcigyerekeik, most ez a baj? Vagy csak az, hogy most a pórnép is könnyebben mehet? Ha még telik rá.
Esetleg a kopasznak és az MTI-nek is meg kéne tanulni pontosan fogalmazni?
Kopasz, a CEU-n nem volt magyarnyelvtanóra?
Cicamama55
Ha rajtam múlt volna, a mai napig működne a határőrség, a régi szigorral!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.